نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطا در هنگام ریختن اطلاعات در Data Table

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    خطا در هنگام ریختن اطلاعات در Data Table

    سلام. خسته نباشید.
    من اول اطلاعات را از دیتا بیس میخوام بگیرم و در دیتا تیبل بریزم و چک کنم اگر دیتا تییبل مقدار دارد اطلاعات مورد نیاز من را ثبت کند اما برنامه با خطا روبرو میشود.
    چطوری باید به بگم که اگر مقداری نبود پیغام بده روش من مشکل دارد.
    و همچنین الان خطا از من میگیرد :
    Conversion failed when converting the varchar value 'id_group' to data type int.

    داده من از نوع اینتیجر هم هست درون دیتا بیس .
                    if (mojaz_chk_group.Checked == true && mojaz_chk_madrak.Checked == true)
    {


    DataTable dt = new DataTable();
    SqlConnection con1 = new SqlConnection(connectionString: mycon);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("Select id_group,id_madrak_tahsili,code_ozviat from group_for_employe where id_group='" + mojaz_cmb_group.ValueMember + "' and id_madrak_tahsili='" + mojaz_cmb_madrak_tahsili.ValueMember + "'", con1);

    SqlCommand cmdInsert = new SqlCommand();
    da.Fill(dt);
    while (dt.Rows.Count == 0)
    {
    // نوع فیلد کد عضویت اینتیجر میباشید
    myCodeOzviat = Convert.ToString(dt.Columns["code_ozviat"]);


    cmdInsert.Parameters.AddWithValue("@sonati", mojaz_txt_sonati.Text);
    cmdInsert.Parameters.AddWithValue("@felezi", mojaz_txt_felezi.Text);
    cmdInsert.Parameters.AddWithValue("@sakhteshode", mojaz_txt_sakhte_shode.Text);
    cmdInsert.Parameters.AddWithValue("@add_sal", mojaz_cmb_sal.Text);
    cmdInsert.Parameters.AddWithValue("@code_ozviat", myCodeOzviat);



    con1.Open();
    cmdInsert.Connection = con1;
    cmdInsert.ExecuteNonQuery();
    con1.Close();
    MessageBox.Show(" اطلاعات با موفقیت ثبت شد ");

    }

    // این کد چطوری باید به طور صحیح نوشت ؟
    MessageBox.Show(" چنین مقادیری وجود ندارد ");

    }



    خیلی گیج شدم لطفا راهنمایی کنید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خطا در هنگام ریختن اطلاعات در Data Table

    اگه به کامندی که برای اینزرت دقت کنید هیچ دستور اینزرتی بهش ندادید. الان چیو باید اینزرت کنه؟ هیچی جز یک سلکت دیده نمیشه. اگه توی دیتا تیبل شما مقدار باشه توسط count اون میتونید مطلع بشید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    321

    نقل قول: خطا در هنگام ریختن اطلاعات در Data Table

    سلام
    شما توی کانورت کردن ایراد دارید
    کد رو نوشتید که به رشته تبدیل بشه ولی ایراد داره

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    321

    نقل قول: خطا در هنگام ریختن اطلاعات در Data Table

    اینم معنی اروری که سیستم بهتون میده[
    "تبدیل در هنگام تبدیل ارزش VARCHAR id_group به داده های نوع int شکست خورده است"

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: خطا در هنگام ریختن اطلاعات در Data Table

    نقل قول نوشته شده توسط شهابسلطانی مشاهده تاپیک
    اینم معنی اروری که سیستم بهتون میده[
    "تبدیل در هنگام تبدیل ارزش VARCHAR id_group به داده های نوع int شکست خورده است"
    داده من از نوع int است درون دیتا بیس چرا نمیتونه درون دیتا تیبل ارسالش کند ؟
     SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("Select id_group,id_madrak_tahsili,code_ozviat from group_for_employe where id_group='" + mojaz_cmb_group.ValueMember + "' and id_madrak_tahsili='" + mojaz_cmb_madrak_tahsili.ValueMember + "'", con1);                     


    کد سلکت جاییش ایراد دارد ؟
    کمبو باکس من اطلاعاتش را از یک جدول میگیرد. و از طریق آی دی آن میخوام با آی دی هم نام که در جدول دیگر است و با کلید خارجی وصل شدند به هم مقایسه کند که اگر وجود داشت بر گرداند .
    حالا من داده را از جدول میخونم و درون کمبو باکس نشون میدم و آی دی آن را به عنوان ValueMember مشخص میکنم ، و هنگام سلکت کردن مقایسه را با دستور valuemember انجام میدهم . دلیل خطا گرفته شده از نوع داده ای آن از کجا میباشد ؟ چه چیزی را باید تغییر دهم ؟
    با تشکر

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    51

    نقل قول: خطا در هنگام ریختن اطلاعات در Data Table

    من قبلا به همین ارور برخورد کردم مشکل وقتی ایجاد میشه که کمبو باکس value ه انتخاب شده نداشته باشه یعنی null برگرده اون موقع س که سیستم نمیتونه کانورتو انجام بده پس هر جاکه کمبو باکس داری از یه شرط استفاده کن
    که اگه خالی بود -1 بده

    البته من فکر میکنم اگه بجای valueMember از SelectedValue استفاده کنی هم مشکلت حل میشه (اول اینو امتحان کن)

  7. #7

    نقل قول: خطا در هنگام ریختن اطلاعات در Data Table

    بعد از تعریف کردن connection string ، باید connection.open کنید و سپس عملیات را انجام دهید(بهتر است ابتدا چک کنید که اگر connection باز نیست ، آن را باز کند)
    علامت ' نشانه ی نوع داده رشته ای می باشند ، شاید بخاطر استفاده از این علامت در دستورselect است، بهتر است مقادیر دستور سلکت هم به صورت پارامتر ارسال شوند.
    در ضمن نوع داده ی فیلد id_group را چک کنید و با قرار دادن یک شرط از خالی نبودن کامبوباکس مطمئن شوید.
    فکر کنم باید یک sqlcommand برای دستور insert بنویسید ، زیرا همان طور که یکی از دوستان گفتند، دستور insert وجود ندارد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: خطا در هنگام ریختن اطلاعات در Data Table

    سلام دوستان .
    نت مثل همیشه قطع شد ( ایران دیگه)
    من کد ویرایش کردم طبق گفته های همه دوستا ن ، یک بخش برایم سوال شد که نتونستم به جواب برسم .
    من میخوام اطلاعات ستون کد عضویت را بخونم از دیتا تیبل اما با کدی که من نوشتم برنامه خطا میده لطفا راهنمایی کنید.
    راستی یک سوال دیگه ، کد من اگر داده نباشد پیغام میده که داده وجود ندارد و زمانی هم که داده هست اول پیغام میده که داده ثبت شد و بعد باز هم پیغام میده که داده ای وجود ندارد ( برنامه اجرا نمیشود فقط طبق تجربه قبلی گفتم ) زیرا شرط من با حلقه while هست و نمیتوانم از else برای آن استفاده کنم . راهکاری برای این موضوع به من بدید .
    http://www.uploadtak.com/images/l2184_DataTable.jpg

    با تشکر.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: خطا در هنگام ریختن اطلاعات در Data Table

    دوستان مشکلم حل شد کد قرار میدم اگر کسی به این مشکل بر خورد استفاده کند.

       if (mojaz_chk_group.Checked == true && mojaz_chk_madrak.Checked == true)
    {

    // حالت اول هر دو گزینه گروه و مدرک فعال باشند
    DataTable dt = new DataTable();
    SqlConnection con1 = new SqlConnection(connectionString: mycon);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(
    "Select code_ozviat,id_group,id_madrak_tahsili from group_for_employe where id_group='" + mojaz_cmb_group.SelectedValue + " ' and id_madrak_tahsili='" + mojaz_cmb_madrak_tahsili.SelectedValue + "'", con1);

    SqlCommand cmdInsert = new SqlCommand{ CommandText = "insert into tbl_mojaz(sonati,felezi,sakhteshode,code_ozviat,ad d_sal) VALUES (@sonati,@felezi,@sakhteshode,@code_ozviat,@add_sa l)" };

    da.Fill(dt);
    con1.Close();
    if (dt.Rows.Count != 0)
    { int CodeOzviat=0;
    for (int i = 0 ; i <dt.Rows.Count ; i++) {
    CodeOzviat = 0;
    CodeOzviat=Convert.ToInt32(dt.Rows[i].ItemArray[0]);
    cmdInsert.Parameters.Clear();
    cmdInsert.Parameters.AddWithValue("@sonati", mojaz_txt_sonati.Text);
    cmdInsert.Parameters.AddWithValue("@felezi", mojaz_txt_felezi.Text);
    cmdInsert.Parameters.AddWithValue("@sakhteshode", mojaz_txt_sakhte_shode.Text);
    cmdInsert.Parameters.AddWithValue("@add_sal", mojaz_cmb_sal.Text);
    cmdInsert.Parameters.AddWithValue("@code_ozviat", CodeOzviat);
    con1.Open();
    cmdInsert.Connection = con1;
    cmdInsert.ExecuteNonQuery();
    con1.Close();
    }

    MessageBox.Show(" اطلاعات با موفقیت ثبت شد ");

    }else{


    MessageBox.Show(" چنین مقادیری وجود ندارد ");
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ریختن اطلاعات در data table و بررسی آن
    نوشته شده توسط ایندرا در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 خرداد 1392, 18:08 عصر
  2. سوال: خطا در هنگام اجرا این دستور Data Table
    نوشته شده توسط Smoke_1110 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1390, 10:30 صبح
  3. سوال: خطا در هنگام فراخوانی اطلاعات از access
    نوشته شده توسط dottnett در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 مرداد 1389, 10:25 صبح
  4. خطا در هنگام خواندن اطلاعات GridView
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 اردیبهشت 1389, 22:55 عصر
  5. کمک فوری : خطا در هنگام ورود اطلاعات به بانک با دستور insert
    نوشته شده توسط mohsen_borzooei در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1385, 09:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •