نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ایجاد صفحه جدید در reportviewer

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    Post ایجاد صفحه جدید در reportviewer

    سلام دوستان
    من یه گزارش دارم تو پروژم که توش فقط 3 تا پارامتر داره. 2 تا توی سر برگ و یه دونه هم تو بدنه. اگه نتیجه select یه رکورد باشه مشکلی ندارم و به این صورت پارامتر ها رو براش ارسال میکنم.


    SqlConnection Conn = new SqlConnection(MyConnectionString);
    SqlCommand Cmd = new SqlCommand("select ...", Conn);
    SqlDataAdapter SDA = new SqlDataAdapter();
    DataTable DT = new DataTable();
    Conn.Open();
    SDA.SelectCommand = Cmd;
    Conn.Close();
    SDA.Fill(DT);
    ReportViewer.LocalReport.ReportEmbeddedResource = @"???.rdlc";
    ReportParameter RP1 = new ReportParameter("Parameter1", DT.Rows[0]["Value1"].ToString());
    ReportParameter RP2 = new ReportParameter("Parameter2", DT.Rows[0]["Value2"].ToString());
    ReportParameter RP3 = new ReportParameter("Parameter3", DT.Rows[0]["Value3"].ToString());
    ReportViewer.LocalReport.SetParameters(RP1);
    ReportViewer.LocalReport.SetParameters(RP2);
    ReportViewer.LocalReport.SetParameters(RP3);
    ReportViewer.RefreshReport();


    اما اگه بیشتر از یه رکورد باشه نمیدونم چی کار کنم تا هر رکورد رو تو یه صفحه نمایش بده. لطفا راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله m_ali_gho : پنج شنبه 21 شهریور 1392 در 13:10 عصر دلیل: اشتباه نوشتاری

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ایجاد صفحه جدید در reportviewer

    یعنی چی هر سطر تو یه صفحه ؟ یعنی به ازای هر رکورد یک صفحه گزارش؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: ایجاد صفحه جدید در reportviewer

    معذرت میخوام. اشتباه نوشتم. شما درست میگین. یعنی به ازای هر رکورد یک صفحه گزارش

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار R_khaleghi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    185

    نقل قول: ایجاد صفحه جدید در reportviewer

    سلام.

    اندازه رکوردی که میکشی روی صفحه ریپورتت رو بزرگ تر کن.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: ایجاد صفحه جدید در reportviewer

    خیلی ممنون
    من پارامترم رو تو یه تکست باکس قرار دادم که تقریبا کل بدنه گزارش رو میگیره. یعنی از بالا چسبیده به سربرگ و از 3 طرف دیگه 1cm فاصله داره. با این وجود من چنین مشکلی دارم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ایجاد صفحه جدید در reportviewer

    نقل قول نوشته شده توسط m_ali_gho مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون
    من پارامترم رو تو یه تکست باکس قرار دادم که تقریبا کل بدنه گزارش رو میگیره. یعنی از بالا چسبیده به سربرگ و از 3 طرف دیگه 1cm فاصله داره. با این وجود من چنین مشکلی دارم
    نمی شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ساخت یه همچی گزارش با پارامتر صحیح نیست
    بایستی اطلاعات رو درون گرید بریزین و یه ستون چک باکس داشته باشین و رکوردهای مورد نظر تون رو تیک بزنین
    بعد با یه حلقه از رکوردهای چک شده دیتاتیبل درست کنین و بفرستین به گزارش
    اون موقع می تونین در سمت گزارش به ازای هر رکورد یک صفحه اختصاص بدین

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: ایجاد صفحه جدید در reportviewer

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    نمی شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ساخت یه همچی گزارش با پارامتر صحیح نیست
    بایستی اطلاعات رو درون گرید بریزین و یه ستون چک باکس داشته باشین و رکوردهای مورد نظر تون رو تیک بزنین
    بعد با یه حلقه از رکوردهای چک شده دیتاتیبل درست کنین و بفرستین به گزارش
    اون موقع می تونین در سمت گزارش به ازای هر رکورد یک صفحه اختصاص بدین
    خیلی ممنون جناب khokhan
    افتخار دادین.
    بازم طبق فرمایش شما در هر صورت باید یه دیتا تیبل درست بشه خوب منم همین کارو میکنم دیگه. یه دیتا تیبل دارم که میتونه هر تعدادی رکورد داشته باشه. از صفر تا n. حالا به جای اینکه کاربر انتخاب کنه کدوم رکورد ها رو می خواد برنامه انتخاب میکنه.
    مشکل من تو اون خط آخری که فرمودین گیر هستش.
    چند جا خوندم که باید یه جوری یه Page Break درست کنم. اما چجوری نمیدونم!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ایجاد صفحه جدید در reportviewer

    نقل قول نوشته شده توسط m_ali_gho مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون جناب khokhan
    افتخار دادین.
    بازم طبق فرمایش شما در هر صورت باید یه دیتا تیبل درست بشه خوب منم همین کارو میکنم دیگه. یه دیتا تیبل دارم که میتونه هر تعدادی رکورد داشته باشه. از صفر تا n. حالا به جای اینکه کاربر انتخاب کنه کدوم رکورد ها رو می خواد برنامه انتخاب میکنه.
    مشکل من تو اون خط آخری که فرمودین گیر هستش.
    چند جا خوندم که باید یه جوری یه Page Break درست کنم. اما چجوری نمیدونم!
    وارد محیط دیزاین گزارش می شوی
    1. ابتدا اطلاعات رو بر اساس یکی از فیلدها گروه بندی می کنی
    1.jpg

    2. حالا یه ستون جدید به نام گروه 1 ایجاد می شه و توی اولین سلول از این ستون نوشته page break بررویش راست کلیک می کنی واولین گزینه رو انتخاب می کنی :

    2.jpg
    3 بعد از این مراحل دوباره برروی همین گزینه راست کلیک کرده و ستون گروه بندی رو حذف می کنی

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد صفحه جدید گزارش برای هر id در Report Viewer
    نوشته شده توسط Masoud_Sa در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 15:13 عصر
  2. سوال: ایجاد صفحه جدید در quickReport
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1387, 11:40 صبح
  3. مشکل در ایجاد صفحه جدید
    نوشته شده توسط nooshin100 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آبان 1386, 07:57 صبح
  4. ایجاد صفحه جدید با ASP.NET
    نوشته شده توسط Alireza-st در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1384, 10:23 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •