نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اضافه کردن چند رکورد بصورت همزمان با حلقه در بانک اطلاعاتی(LINQ)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    اضافه کردن چند رکورد بصورت همزمان با حلقه در بانک اطلاعاتی(LINQ)

    سلام!
    10تا چک باکس دارم و یک دکمه!
    حالا میخوام با کلیک روی دکمه 10 تا رکورد بشینه تو بانک که کدوم چک باکس True کدوم False
    با حلقه چجوری میشه اینکارو کرد؟؟؟!!
    به روش LINQ

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: اضافه کردن چند رکورد بصورت همزمان با حلقه در بانک اطلاعاتی(LINQ)

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    سلام!
    10تا چک باکس دارم و یک دکمه!
    حالا میخوام با کلیک روی دکمه 10 تا رکورد بشینه تو بانک که کدوم چک باکس True کدوم False
    با حلقه چجوری میشه اینکارو کرد؟؟؟!!
    به روش LINQ
    ................................................
    foreach (Control c in groupBox1.Controls)
    {
    CheckBox checkbox = c as CheckBox;
    if (checkbox != null)
    {
    if (checkbox.Checked)
    {
    //do something
    }
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: اضافه کردن چند رکورد بصورت همزمان با حلقه در بانک اطلاعاتی(LINQ)

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    ................................................
    foreach (Control c in groupBox1.Controls)
    {
    CheckBox checkbox = c as CheckBox;
    if (checkbox != null)
    {
    if (checkbox.Checked)
    {
    //do something
    }
    }
    }
    نقطه های متوالیت تو حلقم خوخان خان...
    خوب شما بفرمایید اونایی که چک نشدن با این کد مقدار False در دیتا بیس براشون ذخیره میشود؟؟عایا؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: اضافه کردن چند رکورد بصورت همزمان با حلقه در بانک اطلاعاتی(LINQ)

    تولیست بربز بعد لیستو اضافه کن بانک

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: اضافه کردن چند رکورد بصورت همزمان با حلقه در بانک اطلاعاتی(LINQ)

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    نقطه های متوالیت تو حلقم خوخان خان...
    خوب شما بفرمایید اونایی که چک نشدن با این کد مقدار False در دیتا بیس براشون ذخیره میشود؟؟عایا؟؟
    عزیز اگه نوع فیلد توی دیتابیس bit باشه حله
    البته می تونی یه کار دیگه هم بکنی
    اگر مقدار همه چک باکسها توی یه فیلد قراره ذخیره بشه می تونی یه متد برای ایجاد رشته ایجاد کنی ودر رویداد کلیک باتن اون رشته رو فراخوانی کنی :

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string sTemp = CheckItemValues(this.panel1);
    string sSQL="INSERT INTO table(Field) Values('"+sTemp + "')";
    //
    //rest of your code
    //
    }

    public string CheckItemValues(Control parent)
    {
    string sString = null;

    foreach (Control ctl in parent.Controls)
    {
    if (ctl.Controls.Count > 0) CheckItemValues(ctl);
    if (ctl is CheckBox)
    {
    CheckBox chk = (CheckBox)ctl;
    if (chk.Checked == true)
    {
    sString += chk.Text + ",";
    }
    }
    }
    return sString;

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: اضافه کردن چند رکورد بصورت همزمان با حلقه در بانک اطلاعاتی(LINQ)

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    تولیست بربز بعد لیستو اضافه کن بانک
    لطفا اطلاعات تکمیلی تر بفرمایید!
    چجوری بلادل؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: اضافه کردن چند رکورد بصورت همزمان با حلقه در بانک اطلاعاتی(LINQ)

    بدون درد و خونریزی انجام شد!
    کدهارو قرار میدم اگر کسی بدرد من دچار شد با یک خط کد همچی حلللللللهههه...
                using (var db=new linqDataContext())
    {
    foreach (CheckBox chk in groupBox1.Controls)
    {
    tbl_UserB usrB = new tbl_UserB()
    {
    ACS_USR_Id = (int)cmbUsername.SelectedValue,
    ACS_IsOn = chk.Checked

    };
    db.tbl_UserB.InsertOnSubmit(usrB);
    db.SubmitChanges();
    }
    MessageBox.Show("Save Complete");

    }
    آخرین ویرایش به وسیله ashkan1234 : پنج شنبه 21 شهریور 1392 در 16:21 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: اضافه کردن چند رکورد بصورت همزمان با حلقه در بانک اطلاعاتی(LINQ)

    حالا یه مشکل دیگه:
    یه فیلد chk_value دارم تو ی دیتابیس از نوع int
    میخوام به هر چک باکس یه مقدار اختصاص بدم!
    مثلا چک باکس 1 مقدار 1
    چک باکس 2 مقدار 2
    و...
    واسه اینکه بدونم این مقدار true یا false ماله کدوم چک باکسه!
    حتما هم میخوام نوعش عددی باشه int
    در واقع به کد زیر نگاه کنید ببینید جای علامت سوال چی بزارم؟
    using (var db=new linqDataContext())
    {
    foreach (CheckBox chk in groupBox1.Controls)
    {
    tbl_UserB usrB = new tbl_UserB()
    {
    ACS_USR_Id = (int)cmbUsername.SelectedValue,
    ACS_IsOn = chk.Checked,
    ACS_CHKValue = ??
    };
    db.tbl_UserB.InsertOnSubmit(usracs);
    db.SubmitChanges();
    }
    MessageBox.Show("Save Complete");

    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: اضافه کردن چند رکورد بصورت همزمان با حلقه در بانک اطلاعاتی(LINQ)

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    حالا یه مشکل دیگه:
    یه فیلد chk_value دارم تو ی دیتابیس از نوع int
    میخوام به هر چک باکس یه مقدار اختصاص بدم!
    مثلا چک باکس 1 مقدار 1
    چک باکس 2 مقدار 2
    و...
    واسه اینکه بدونم این مقدار true یا false ماله کدوم چک باکسه!
    حتما هم میخوام نوعش عددی باشه int
    در واقع به کد زیر نگاه کنید ببینید جای علامت سوال چی بزارم؟
    using (var db=new linqDataContext())
    {
    foreach (CheckBox chk in groupBox1.Controls)
    {
    tbl_UserB usrB = new tbl_UserB()
    {
    ACS_USR_Id = (int)cmbUsername.SelectedValue,
    ACS_IsOn = chk.Checked,
    ACS_CHKValue = ??
    };
    db.tbl_UserB.InsertOnSubmit(usracs);
    db.SubmitChanges();
    }
    MessageBox.Show("Save Complete");

    }

    int checkBoxVal;if (CheckBoxShow.Checked)

    {

    checkBoxVal = 1;

    }

    else

    {

    checkBoxVal = 0;

    }

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: اضافه کردن چند رکورد بصورت همزمان با حلقه در بانک اطلاعاتی(LINQ)

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    int checkBoxVal;if (CheckBoxShow.Checked)

    {

    checkBoxVal = 1;

    }

    else

    {

    checkBoxVal = 0;

    }
    بلادل تشکر...
    ولی این که شما فرمودید مقدار true یا false یک چک باکس رو چک میکنه!
    من میخوام به هر چک باکس یه آی دی اختصاص بدم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در بروزرسانی چند رکورد بصورت همزمان
    نوشته شده توسط zamani.o در بخش T-SQL
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1391, 20:37 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1391, 11:08 صبح
  3. سوال: ویرایش چند رکورد بصورت همزمان
    نوشته شده توسط Smoke_1110 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 08:05 صبح
  4. اضافه کردن چند رکورد بطور همزمان
    نوشته شده توسط goodlife در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 خرداد 1389, 10:29 صبح
  5. اضافه کردن چندین رکورد به طور همزمان به دیتابیس
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 29 دی 1386, 21:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •