نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل syntax error, unexpected در for

  1. #1

    مشکل syntax error, unexpected در for

    سلام دوستان مشکل این تکه کد چیه ؟

    <div class="download-links">
    <?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'link',true);
    if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
    <p class="image-text-top"><h5>لینک های دانلود </h5></p>
    <?php $N_Num = get_post_meta($post->ID, 'linkn',true); ?>
    <?php $L_Name= "linkN"; ?>
    <?php $M_Name="link"; ?>
    <?php for ($i=1;$i<=N_Num;$i++)
    {
    $L_Name .= $i;
    $M_Name .= $i;
    <p class="image-text-top"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'M_Name',true); ?>">L_Name</a></p> ;
    }
    ?>
    <?php endif; ?>
    </div>
    روی خط 12 خطای syntax error, unexpected '<' رو میده نمیدونم مشکل از کجاست ؟

  2. #2

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 07:29 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در syntax error, unexpected 'while' (T_WHILE), expecting
    نوشته شده توسط khanghahif در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 مهر 1391, 11:04 صبح
  2. خطای syntax error (missing operator) in querye وno value given for one or more rquired paramers
    نوشته شده توسط Veteran در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1391, 11:53 صبح
  3. مبتدی: دلیل این خطا چیه؟ Syntax error in php block; Unexpected expression
    نوشته شده توسط exlord در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 11:43 صبح
  4. سوال: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟
    نوشته شده توسط vimax65 در بخش PHP
    پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 15 بهمن 1389, 23:57 عصر
  5. مشکل syntax error در php
    نوشته شده توسط navidAhwaz در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1388, 16:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •