نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: با ارور Input String Was Not Correct Format  مواجه شدم

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    با ارور Input String Was Not Correct Format  مواجه شدم

    با سلام
    من وقتی می خواهم با Table Adapter فیلد هایی را Insert کنم با ارور Input String Was Not Correct Format مواجه شدم
    اینم کد
     tblMoshaverTableAdapter.InsertMoshaver(int.Parse(t  xtID.Text), f.txtName.Text, txtFamily.Text, cmbReshteh.Text, txtTelephone.Text, txtShomereHesab.Text, txtMahaleKhedmat.Text, int.Parse(txtHaghVizit.Text));


     tblMoshaverTableAdapter.Update.dsSamaneh.tblMoshav  er);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: با ارور Input String Was Not Correct Format مواجه شدم فوری فوری

    این خطا یعنی مقدار وارد شده برای فیلد مورد نظرت معتبر نیست چک کن مقادیرو

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    نقل قول: با ارور Input String Was Not Correct Format مواجه شدم فوری فوری

    درسته ولی باز هم ارور میده

  4. #4

    نقل قول: با ارور Input String Was Not Correct Format مواجه شدم فوری فوری

    با عدد وارد شده در حق ویزیت یا txtID مشکل داره چک کنید ببینید درست وارد شده یا خیر.

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    نقل قول: با ارور Input String Was Not Correct Format مواجه شدم فوری فوری

    همه فیلد ها درسته ولی باز هم ارور میده
    راستی من بین جدول هام جوین هم زدم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: با ارور Input String Was Not Correct Format مواجه شدم فوری فوری

    این ارور رو روی کدام فیلد میده؟برنامه رو تریس کن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای Input String Was Not In Correct Format
    نوشته شده توسط azv_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مرداد 1391, 13:24 عصر
  2. سوال: ERROR: Input string was not in a correct format.Expected type is Int32
    نوشته شده توسط zahedpour در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مرداد 1389, 23:24 عصر
  3. سوال: در هنگام INSERT در جدول SQL ارور Input string was not in a correct format میاد
    نوشته شده توسط zayens در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 خرداد 1389, 18:35 عصر
  4. input string was not in a correct format
    نوشته شده توسط sara_sh_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1388, 13:22 عصر
  5. Input string was not in a correct format
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 شهریور 1382, 14:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •