نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نصب یک Setup توسط برنامه بصورت Cilent

  1. #1

    Cool نصب یک Setup توسط برنامه بصورت Cilent

    با سلام خدمت تمامی دوستان

    چطوری میتونم توسط یک برنامه، Setup یک برنامه دیگه رو اجرا کنم تا نرم افزار مورد نظرم نصب بشه و این نصب بدون نیاز به زدن Next توسط کاربر باشه ( یعنی برنامه به صورت اتوماتیک و با انتخاب های پیش فرض نصب بشه )
    به عنوان مثال نصب آنتی ویروس Norton

    شاد باشید و پاینده

  2. #2

    Cool نصب یک Setup توسط برنامه بصورت Cilent

    ضمن عرض عذرخواهی از دوستان
    عنوان صحیح این تاپیک

    نصب یک Setup توسط برنامه بصورت Silent

    می‌باشد

  3. #3

    نقل قول: نصب یک Setup توسط برنامه بصورت Cilent


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: نصب یک Setup توسط برنامه بصورت Cilent

    نقل قول نوشته شده توسط aliagamon مشاهده تاپیک
    بله ... لطف فرمودین ...
    الان این لینک که معرفی کردین ، ستاپ رو بصورت سایلنت انجام میده ؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: نصب یک Setup توسط برنامه بصورت Cilent

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    بله ... لطف فرمودین ...
    الان این لینک که معرفی کردین ، ستاپ رو بصورت سایلنت انجام میده ؟؟؟
    اخرش در مورد Automation Script بحث شده ...

  6. #6

    Cool نقل قول: نصب یک Setup توسط برنامه بصورت Cilent

    میشه لطف کنید و بیشتر توضیح بدید ؟
    یعنی به تعداد Next های که باید دستی زده بشه ،

    SendKeys.Send("{ENTER}");


    بزنم، کار انجام میره و برنامه نصب میشه ؟!

  7. #7

    نقل قول: نصب یک Setup توسط برنامه بصورت Cilent

    یکی از راه ها همین تب و اینتر هست ... البته امکانش هم هست شما با موس تو پوزیشن های دلخواه کلیک کنید ...

  8. #8

    نقل قول: نصب یک Setup توسط برنامه بصورت Cilent

    چطوری به برنامه اعلام کنم که این تب و اینترها رو به کدوم برنامه ارسال کنه ؟!

  9. #9

    نقل قول: نصب یک Setup توسط برنامه بصورت Cilent

    با سلام

    من استفاده از دستور زیر فایل Setup برنامه Norton رو اجرا کردم

    Process.Start("C:\\Symantec Endpoint Protection 12.0\\Setup.exe");


    بعدش میخوام با استفاده از دستور زیر دکمه Next رو بزنم

    SendKeys.Send("{ENTER}");


    چطوری این دکمه اینتر رو باید به برنامه Norton در حال نصب بفرستم ؟

تاپیک های مشابه

  1. نصب Dependencyها از کنار برنامه نصب توسط Setup Factory
    نوشته شده توسط sma6871 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 فروردین 1390, 18:09 عصر
  2. سوال: خواندن اطلاعات فایلهای نصب شونده از طریق برنامه setup
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 07 تیر 1387, 18:29 عصر
  3. خواندن اطلاعات فایلهای نصب شونده از طریق برنامه setup
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 12:30 عصر
  4. عدم ساخت setup توسط برنامه
    نوشته شده توسط mohsen_123 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 30 شهریور 1386, 01:08 صبح
  5. setup کردن برنامه ها توسط خود vb
    نوشته شده توسط Alireza Giba در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1384, 16:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •