نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: انیمیشن برای فرم

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    tehran
    پست
    28

    Wink انیمیشن برای فرم

    من تونستم برای اینکه وقتی فرم لود میشه ، بهش انیمیشن بدم ، که من از انیمیشن fade استفاده کردم .
    اینم کدش :


    Public Declare Function AnimateWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Integer, ByVal dwtime As Integer, ByVal dwflags As Integer) As Integer
    Public Const AW_BLEND = &H80000

    Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
    AnimateWindow(Me.Handle.ToInt32, 1000, &H80000)
    End Sub


    حالا میخوام برای بسته شدن فرم هم این انیمیشن رو بدم ، علم من قد نمیده ، هر کاری کردم نشد .

  2. #2

    نقل قول: انیمیشن برای فرم

    مطمعن نیستم اما از مقدار &H80000 استفاده کن ببین درست میشه یا نه. البته میدونی که تو FormClosing باید بنویسی دیگه.
    البته نمیدونم چرا از خاصیت Opacity خود فرم استفاده نمی کنی اما در هر صورت اگر اون مقدار بالا کار نکرد این لینک کمکت میکنه
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

تاپیک های مشابه

  1. اکتیوکس برای فرم
    نوشته شده توسط harry potter در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 25 دی 1384, 10:03 صبح
  2. ایجاد حالت فانتزی برای فرم
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 17:37 عصر
  3. تسک بار برای فرم
    نوشته شده توسط mohsengrisly در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1384, 06:47 صبح
  4. یک رنگ بندی و پس زمینه جالب برای فرم شما
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1383, 16:04 عصر
  5. اسکین های زیبا برای فرم ها؟
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 02:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •