نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حیاتی :مشکل در ارسال ایمیل در صفحه ارتباط با ما وب سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    Unhappy حیاتی :مشکل در ارسال ایمیل در صفحه ارتباط با ما وب سایت

    سلام
    این لینک وب سایت من هست ولی زمانی که در صفحه تماس با ما وقتی فیلدهای فرم پر می کنم ودکمه ارسال را می زنم پیام تشکر مبنی بر ارسال ایمیل را نشان میدهد ولی وقتی ایمیل را چک می کنم هیچ ایمیلی دریافت نکرده ام.
    http://www.keivanstone.ir
    این وب روی اینترنت هست و قبل از اینکه بذارم روی هاست چک کردم درست بود ولی الان عمل نمی کنه چرایش را هم نمی دانم لطفا راهنمایی می کنید.
    این هم کد صفحه تماس با ما:
    <?php
    session_start();
    ob_start();
    error_reporting(-1);
    require_once 'config.php';
    require_once 'header.php';
    require_once 'db.php';
    require_once 'category.php';
    ?>
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf8"/>
    <title>گروه سنگ آنتیک کیوان</title>
    <link rel="stylesheet" href="formstyle.css" />


    </head>
    <body>

    <div id="content">
    <div id="rightCol">
    <div class="sidebar">
    <ul>
    <li><span>راهنما</span>
    <ul>
    <li><a href="kharid.php">راهنمای خرید</a></li>
    <li><a href="pardakht.php">راهنمای پرداخت</a></li>
    <li><a href="helpcontact.php">راهنمای تماس باما</a></li>
    </ul>
    </li>

    <li><span>درباره ما</span>
    <ul>
    <li><a href="factory.php">درباره کارخانه</a></li>
    <li><a href="manager.php">درباره مسئولان</a></li>
    </ul>
    </li>

    <li>
    <span><a href="contact.php">ارتباط با ما</a></span>
    </li>

    <!--<li>
    <span><a href="support.php">پشتیبانی</a></span>
    </li>

    <li><span>واحدفروش</span>
    <ul>
    <li><a href="sefaresh.php">سفارش محصول</a></li>
    <li><a href="peygiri.php">پیگیری سفارش</a></li>
    </ul>
    </li>-->
    </ul>
    </div><!-- sidebar3-->
    </div><!--rightCol-->

    <div id="leftCol">
    <div class="h1">فرم تماس با ما</div>

    <div class="masir">
    <?php echo 'دسته بندی: ' . DisplayPath(5);?>
    </div><!--masir-->
    <div id="formtamas">
    <?php
    //session_start(); #was missing
    //ini_set("display_errors",1); #remove this on production, needed it to see any errors


    $php_self = $_SERVER['PHP_SELF'];
    //$error_name = " you don't enter name.please enter you name.";
    // on submit
    $mail_sent=0;
    $error_name = $error_email = $error_subject=$error_body = $error_captcha = '';
    if( isset($_POST['name']) && isset($_POST['email'])&&isset($_POST['subject']) && isset($_POST['body']) && isset($_POST['captcha']) ){
    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $body = $_POST['body'];
    $captcha = $_POST['captcha'];
    $error = 0;
    // name
    if( $name == "" ){ $error=1; $error_name = "class='error'"; }
    // email
    if( $email == "" ){ $error=2; $error_email = "class='error'"; }
    // subject
    if( $subject == "" ){ $error=3; $error_subject = "class='error'"; }
    // body
    if( $body == "" ){ $error=4; $error_body = "class='error'"; }
    // captcha
    if( $captcha == "" || $captcha != $_SESSION['captcha']){ $error=5; $error_captcha = "class='error'"; }

    // no error, send email
    if( $error == 0){

    // your email address
    $address = "info@keivanstone.ir";

    // email subject
    $subject = "New body";
    // email content
    $content = "$name,$email,$body";
    // html email
    $email_content = "<!doctype html><head><meta charset='utf-8'><title>".$subject."</title>";
    $email_content .= "</head><body>";
    $email_content .= $content;
    $email_content .= "</body></html>";

    // headers for html email
    $headers = 'MIME-Version: 1.0' . "/r/n";
    $headers .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "/r/n";
    $headers .= "From: info@keivanstone.ir" . "/r/n";
    // send email
    mail($address, $subject, $email_content, $headers);

    // reset variables
    $name = ""; $email = ""; $body = "";
    $mail_sent = 1;
    }
    }
    else
    {
    $name = $email = $subject= $body = $captcha = '';

    }
    // captcha
    $num = rand(1, 40);
    $num2 = rand(5, 25);
    $verif = $num . "+" . $num2;
    $_SESSION['captcha'] = $num + $num2;

    if( $mail_sent == 1 ){
    echo "<h4>از تماس شما سپاسگزاریم.<br/>تا48 ساعت آینده پاسخ خود را دریافت خواهید کرد.<br/>گروه سنگ آنتیک کیوان</h4>";
    } else {
    echo "
    <form action='".$php_self."' method='post'>
    <p><label for='name'>نام:</label> <span class='required'>*</span></p>
    <input type='text' ".$error_name." name='name' value='".$name."'>
    <p><lable for='email'>پست الکترونیک:</label> <span class='required'>*</span></p>
    <input type='text' ".$error_email." name='email' value='".$email."'>
    <p><label for='subject'>موضوع:</label> <span class='required'>*</span></p>
    <input type='text' ".$error_subject." name='subject' value='".$subject."'>
    <p><label for='body'>پیام شما:</label> <span class='required'>*</span></p>
    <textarea ".$error_body." id='body' name='body' style='width:460px;height:119px;'>".$body."</textarea>
    <p><label>جمع دوعدد:".$verif."?</label> <span class='required'>*</span></p>
    <input type='text' ".$error_captcha." id='captcha' name='captcha' value=''><br/>
    <input type='submit' value='ارسال'/>
    </form>";
    }

    ?>
    <div id="payam">
    <div><span>منتظر تماس شما هستیم.</span>
    <ul>
    <li><span>1-ارتباط مستقیم با مدیران کیوان</span></li>
    <li><span>2-کسب اطلاعات درباره محصولات ما</span></li>
    <li><span>3-نظرات سازنده شما</span></li>
    <li><span>4-انتقادات وشکایات شما</span></li>
    <li><span>5-و.....</span></li>
    <li><span>همه و همه از طریق این صفحه</span></li>
    </ul>
    <span id="keivan">باتشکر<br/>گروه سنگ آنتیک کیوان</span>
    </div>
    </div><!--payam-->
    </div><!--formtamas-->
    </div><!--leftCol-->

    <div class="clr"></div>
    </div><!--end of content-->
    <div id="footer">حقوق این وبگاه متعلق به گروه سنگ آنتیک کیوان می باشد.</div>
    </body>
    </html>
    <?php
    ob_end_flush();
    ?>

    لطفا راهنمایی می کنید و به من بگوئید مشکل از کدام قسمت کد من هست و من چطور باید آن را اصلاح کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار wallfa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    414

    نقل قول: حیاتی :مشکل در ارسال ایمیل در صفحه ارتباط با ما وب سایت

    اول چک کن ببین اسپم نمیشه ! اگر اسپم نبود ! به مدیر سرور بگو این مشکل داری شاید خدماتت بسته !

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: حیاتی :مشکل در ارسال ایمیل در صفحه ارتباط با ما وب سایت

    روی خیلی از هاستینگ ها تابع mail بسته هست . با phpmailer تست کن.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: حیاتی :مشکل در ارسال ایمیل در صفحه ارتباط با ما وب سایت

    سلام لطفا به من می فرمایید چگونه از تابع phpmailer استفاده کنم. نحوه استفاده از ان را یا یک مثال کوچک برای من توضیح می دهید.
    من با مسئولین هاست صحبت کردم فرمودند این را فرمودند:
    کاربر گرامی شما در کد خود از Authentication استفاده ننموده اید. لطفا این مورد را بررسی نمایید زیرا برای ارسال ایمیل از سرور های رادکام باید این مورد فعال باشد.

    پیشنهاد می گردد از تابع phpmailer استفاده نمایید.
    لطفا راهنمایی می کنید چطور کدم را صلاح کنم.
    ممنونم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: حیاتی :مشکل در ارسال ایمیل در صفحه ارتباط با ما وب سایت

    سلام
    لطفا من را راهنمایی می فرمایید چطور از تابع phpmailer استفاده کنم؟هاستی که من دارم تابع mail را پشتیبانی نمی کنه و هنوز مشکل من حل نشده.
    کمک کنیدددددد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارسال ایمیل با .net 2
    نوشته شده توسط sre.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1387, 15:21 عصر
  2. مشکل در ارسال ایمیل با فایل ضمیمه و متن نامه
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش PHP
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 17:59 عصر
  3. مشکل در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 02:48 صبح
  4. مشکل در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط ghaum در بخش Classic ASP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1383, 13:47 عصر
  5. یک مشکل هنگام ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 12:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •