نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: پشتیبان گیری تحت شبکه توسط کلاینت و سرور

  1. #1

    پشتیبان گیری تحت شبکه توسط کلاینت و سرور

    یاسلام خدمت دوستان
    یه برنامه نوشتم تحت شبکه ،هر کاری می کنم از دیتابیس پشتیبان بگیرم وبازیابی کنم نمی شه وخطا می گیره.
    همه تاپیک ها تو این موضوع رو دیدم نتیجه نگرفتم
    کلی کد از همین سایت گرفتم تست کردم نمی شه که نمی شه.
    کانکشن استرینگ من به این شکله و از sql server 2005 استفاده می کنم

    Data Source=192.168.0.1;Initial Catalog=DBFANO;User ID=ali;Password=010203

    مسیر پشتیباگیری کلاینت ها وسرور باید کجا باشه؟
    آیا کلاینت ها می تونن بازیابی کنن؟
    کد پشتیبان گیری و بازیابی توسط سرور و کلاینت ها رو می خوام؟

    اگه یه نمونه بزارید که عالی می شه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: پشتیبان گیری تحت شبکه توسط کلاینت و سرور

    خطا چیه دقیقا؟

  3. #3

    نقل قول: پشتیبان گیری تحت شبکه توسط کلاینت و سرور

    خطا نمی تونه پشتیبان بگیره
    دوستان کمک کنن
    خیلی ضروریه؟

  4. #4

    نقل قول: پشتیبان گیری تحت شبکه توسط کلاینت و سرور

    دوست من سلام:

    میشه دقیقا" پیغام خطایی را که دریافت میکنید بنویسید؟

  5. #5

    نقل قول: پشتیبان گیری تحت شبکه توسط کلاینت و سرور

    کد پشتیبان گیری من:

    Shamsi.Shamsi sh = new Shamsi.Shamsi();
    string[] m = sh.ShamsiDate().Split('/');
    string h = m[0].ToString() + "-" + m[1].ToString() + "-" + m[2].ToString();
    SaveFileDialog saveFileDialog = new SaveFileDialog();
    saveFileDialog.AddExtension = true;
    saveFileDialog.CheckFileExists = false;
    saveFileDialog.CheckPathExists = true;
    saveFileDialog.OverwritePrompt = true;
    saveFileDialog.FileName = "Backup " + h;
    saveFileDialog.Filter = "Backup File (*.Bak)|*.Bak";
    saveFileDialog.DefaultExt = "Bak";
    saveFileDialog.RestoreDirectory = true;
    saveFileDialog.InitialDirectory = "//192.168.0.1 \\Backup";
    if (saveFileDialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    try
    {
    this.Refresh();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=192.168.0.1;Initial Catalog=DBFANO;User ID=ali;Password=010203 ");
    SqlConnection.ClearAllPools();
    cmd.Connection.Open();
    string dbname = cmd.Connection.Database;//گرفتن نام دیتابیس
    SqlConnection.ClearAllPools();
    string query = "BACKUP DATABASE [" + dbname + "] TO DISK ='" + saveFileDialog.FileName + "' WITH NOFORMAT, NOINIT, NAME = N'DBFANO-Full Database Backup', SKIP, NOREWIND, NOUNLOAD, STATS = 10";
    cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=192.168.0.1;Initial Catalog=DBFANO;User ID=ali;Password=010203");
    cmd.Connection.Open();
    cmd.CommandText = query;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Connection.Close();
    this.Refresh();
    MessageBox.Show("نسخه پشتيبان به طور كامل ايجاد شد ", "پيام ", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign);
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("ايجاد نسخه پشتيبان با خطا مواجه گرديد ", " پيام ", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign);
    }

    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: پشتیبان گیری تحت شبکه توسط کلاینت و سرور

    سلام.من پارسال یه همچین برنامه ای نوشتم.کلاینت ها نمیتونن نه پشتیبان بگیرن و نه بازیابی کنن.چون قراره یه فایل رو از سرور اطلاعاتش رو بگیرن و بسازن و یا به سرور بفرستن و بازگردانی کنن باید برنامه نویسی تحت شبکه انجام بدی و بتونی امنیت رو طوری تنظیم کنی تا سیستم ها بتونن به منابع هم دسترسی داشته باشن.من نتونستم و دیگه هم کار نکردم..

  7. #7

    نقل قول: پشتیبان گیری تحت شبکه توسط کلاینت و سرور

    چرا من کلی برنامه دیدم کلاینت ها پشتیبان می گیرن
    اگر یه کلاینت با سطح دسترسی مدیر وارد بشه باید بتونه پشتیبان بگیره وبازیابی کنه
    مثلا همین کد بالا اگر مسیر پوشه شر شده تو سروز رو. بهش بدی پشتیبان می گیره ولی بازیابی نمی کنه
    اساتید کمک کنن
    آخرین ویرایش به وسیله shahin60 : سه شنبه 26 شهریور 1392 در 08:58 صبح

  8. #8

    نقل قول: پشتیبان گیری تحت شبکه توسط کلاینت و سرور

    باید دوتا سیستم توی شبکه به sharing folder های همدیگه دسترسی داشته باشن

    من خودم برای این کار مراحل زیر رو انجام دادم :
    به صورت دستی و بدون برنامه نویسی :
    هر دوتا سیستم رو به هم شناسوندم هم از طریق ip هم از طریق computer name توی شبکه های workgroup

    برنامه نویسی :: برای پشتیبان گیری در کلاینت
    1.یک فولدر share میکنی
    2.یه درخواست به بانک میفرستی که فایل بک آپ رو توی اون آدرس share ذخیر کنه مثلا client\\sharefolder\db.bak
    3.دیگه این مرحله به اختیار خودته که میتونی زیپ کنی یا نه

    برنامه نویسی : :بازرسانی اطلاعات
    1.باز هم یه فولدر share میکنی
    2.اندفعه به سرور میگی فایل db.bak را بخونه و restore کنه


    همین.کدهاشم بگردی توی نت هست واسه share کردن

  9. #9

    نقل قول: پشتیبان گیری تحت شبکه توسط کلاینت و سرور

    میشه کدهاشو بزاری!
    خیلی واجبه

  10. #10

    نقل قول: پشتیبان گیری تحت شبکه توسط کلاینت و سرور



    Private Shared Function GetSecurityDescriptor() As ManagementBaseObject
    Dim account As New NTAccount("NT Authority", "Everyone")
    Dim sid As SecurityIdentifier = DirectCast(account.Translate(GetType(SecurityIdent ifier)), SecurityIdentifier)
    Dim sidArray As Byte() = New Byte(sid.BinaryLength - 1) {}
    sid.GetBinaryForm(sidArray, 0)
    Dim Trustee As ManagementObject = New ManagementClass(New ManagementPath("Win32_Trustee"), Nothing)
    Trustee("Domain") = "NT Authority"
    Trustee("Name") = "Everyone"
    Trustee("SID") = sidArray
    Dim AdminACE As ManagementObject = New ManagementClass(New ManagementPath("Win32_Ace"), Nothing)
    AdminACE("AccessMask") = 2032127
    AdminACE("AceFlags") = 3
    AdminACE("AceType") = 0
    AdminACE("Trustee") = Trustee
    Dim SecurityDescriptor As ManagementObject = New ManagementClass(New ManagementPath("Win32_SecurityDescriptor"), Nothing)
    SecurityDescriptor("ControlFlags") = 4
    'SE_DACL_PRESENT
    SecurityDescriptor("DACL") = New Object() {AdminACE}
    Return SecurityDescriptor
    End Function
    Private Function ExistShareName(ByVal ShareDirectoryName As String) As Boolean
    ShareDirectoryName = ShareDirectoryName.Trim
    Dim ManagementClass As New Management.ManagementClass("Win32_Share")
    Dim ManagementObjet As Management.ManagementObject
    For Each ManagementObjet In ManagementClass.GetInstances()
    If ManagementObjet.Properties("Type").Value = &H0 Then
    If (ManagementObjet.Properties("Name").Value.ToString () = ShareDirectoryName) Then
    Return True
    End If
    End If
    Next ManagementObjet
    Return False
    End Function
    Private Function SetShareDirectory(ByVal SharePath As String, ByVal ShareName As String, ByVal ShareDescription As String) As Boolean
    Dim managementClass As New ManagementClass("Win32_Share")
    Dim inParams As ManagementBaseObject = managementClass.GetMethodParameters("Create")
    inParams("Description") = ShareDescription
    inParams("Name") = ShareName
    inParams("Path") = SharePath
    inParams("Type") = &H0
    inParams("MaximumAllowed") = Nothing
    inParams("Password") = Nothing
    inParams("Access") = GetSecurityDescriptor()
    Dim outParams As ManagementBaseObject = managementClass.InvokeMethod("Create", inParams, Nothing)
    If Convert.ToUInt32(outParams.Properties("ReturnValue ").Value) <> 0 Then
    Return False
    Else
    Return True
    End If
    End Function
    Private Function UnSetShareDirectory(ByVal ShareName As String) As Boolean
    ShareName = ShareName.Trim
    If Not ExistShareName(ShareName) Then Return True
    Try
    Using MyManagementObject As New ManagementObject("root\cimv2", "Win32_Share.Name='" & ShareName & "'", Nothing)
    Dim outParams As ManagementBaseObject = MyManagementObject.InvokeMethod("delete", Nothing, Nothing)
    'Return CInt(CUInt(outParams.Properties("ReturnValue").Val ue))
    Return True
    End Using
    Catch ex As Exception
    Return False
    End Try

    End Function



    واسه share کردنه
    برای پارامترهاشو بقیه چیزها توی گوگل بگرد

  11. #11

    نقل قول: پشتیبان گیری تحت شبکه توسط کلاینت و سرور

    حداقل اگه کاربرای عزیز جواب سوال دوستمونو نمیدونن حداقل از مدیران محترم خواهش میکنم جواب سوال دوستمونو بدن.

    این از سوال خیلی کاربرانه. از جمله خود بنده.

    مرسی

  12. #12

    نقل قول: پشتیبان گیری تحت شبکه توسط کلاینت و سرور

    دوستان بیشتر راهنمایی کنن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اجرای برنامه تحت شبکه برروی کلاینت
    نوشته شده توسط mohsenm66 در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 25 دی 1390, 18:39 عصر
  2. باز کردن پورت storage داخل شبکه توسط کلاینت
    نوشته شده توسط tecnical در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 خرداد 1390, 19:32 عصر
  3. سوال: مشکل اتصال به شبکه توسط کلاینت ها درisp
    نوشته شده توسط esafb52 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1388, 20:40 عصر
  4. اضافه در رخدادهای سرور شبکه توسط کلاینت
    نوشته شده توسط ehsan sedeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مرداد 1387, 13:16 عصر
  5. استفاده از دو نرم افزار تحت شبکه توسط کاربران
    نوشته شده توسط saam_sum در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 06 خرداد 1385, 12:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •