نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: اتصال جنگو با Sql server

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    اتصال جنگو با Sql server

    با سلام من از جنگو 1.5.2 و پایتون 3.3.2 استفاده می کنم فایل django-sqlserver رو که می خوام نصب کنم خطای setuptools رو می ده و نصب نمی شه چطور میتونم با جنگو به sql serve متصل بشم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server


  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    دوست عزیز لینک مربوط به تنظیمات setting بعد از نصب sqlserver_ado می باشد درصورتی که سوال من مربوط به نصب می باشد نه تنظیمات

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    نقل قول نوشته شده توسط vali82 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز لینک مربوط به تنظیمات setting بعد از نصب sqlserver_ado می باشد درصورتی که سوال من مربوط به نصب می باشد نه تنظیمات
    با pip نصبش کن اگه ارور داد ارورش رو اینجا بنویس:
    python-pip install Django-mssql

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    خطای زیر رو میده
    'python-pip' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    روی ویندوزی؟!
    این لینک رو دنبال کن واسه نصب pip
    http://stackoverflow.com/questions/4...pip-on-windows

    واسه نصب بسته قبلیتم که setuptools بود توی همون لینک توضیح داده

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    هر دو لینک رو که داده بود نصب کردم اما واقتی داخل دایرکتری نصب میرم و عمونطور که گفته بود می خوام نصبش کنم خطای pkg_resources رو میده
    درضمن دو خطای قبلی setuptools و python-pip هنوز برطرف نشده اند

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    اصلا بجز روش فوق روش دیگری برای اتصال به sql server وجود داره یا نه

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    من یک روش پیدا کردم که اول باید pyodbc رو نصب کرد و بعد از آن django-pyodbc رو نصب می کنیم
    تنظیمات setting هم به صورت زیر هستند
    DATABASES = {
    'default': {
    'ENGINE': 'django_pyodbc',
    'NAME': 'master',
    'USER': 'user',
    'PASSWORD': 'pass',
    'HOST': '.',
    'PORT': '',
    'OPTIONS': {
    'driver': 'SQL Server',
    },
    }
    }

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    دوست عزیز مشکل شما نصب برنامه های پایتونی هست. اگه بتونید pip رو روی ویندوزتون نصب کنید به راحتی میتونید کلیه پکیج های پایتونی رو نصب کنید. sql server به صورت پیش فرض تا اونجایی که من میدونم توی django پشتیبانی نمیشه و به همین خاطر شما نیاز به یک پکیج دیگه دارید که این امکانات رو در django فراهم کنه.
    این دوتارو نصب کردی؟ نصبش با موفقیت انجام شد یا نه؟
    setuptools-1.1.5.win32-py3.3.exe
    pip-1.4.1.win32-py3.3.exe

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    ممنون از پیگری شما نصب انجام شده اما کار نمی کنند و خطا میدند
    درضمن مشکل من با پکیج django-pyodbc حل شد توضیحاتو تو پست قبلی دادم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    نقل قول نوشته شده توسط vali82 مشاهده تاپیک
    ممنون از پیگری شما نصب انجام شده اما کار نمی کنند و خطا میدند
    درضمن مشکل من با پکیج django-pyodbc حل شد توضیحاتو تو پست قبلی دادم
    دستوری که میزنید رو با خطایی که میده بزارید شاید تونستم کمکی کنم. چون خیلی جاها پیش میاد که بخواید پکیج با pip نصب کنید

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    دستوری که من میدم
    python-pip install Django-mssql

    و خطایی که میده
    'python-pip' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    نقل قول نوشته شده توسط vali82 مشاهده تاپیک
    دستوری که من میدم
    python-pip install Django-mssql

    و خطایی که میده
    'python-pip' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.
    به جای python-pip از pip خالی استفاده کن ببین چی میگه

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    'pip' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    نقل قول نوشته شده توسط vali82 مشاهده تاپیک
    'pip' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.
    این فایل رو توی درایو سی پیدا کن اجراش کن pip.exe

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    اجرا شد صفحه command باز شده و دوباره خودش بسته شد
    دوباره دستور بالا رو وارد کردم همون خطا رو میده

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    نه منظورم این نبود که بری روش کلیک کنی از طریق cmd باید بری توی اون مسیر و اجراش کنی با آپشنهای install و اسم بسته ای که میخوای نصبش کنی

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    طبق گفته شما انجام شد و با موفقیت نصب شدبعد داخل پوشه نصب رفتم و pip install setup.py رو اجرا کردم همون خطا رو میده

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: اتصال جنگو با Sql server

    اگه نصب با موفقیت انجام شده دیگه نیازی به pip install setup.py نیست میرید توی پایتون خودتون کتابخانه رو import میکنید

تاپیک های مشابه

  1. اتصال به دیتابیس sql server 2005 در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط jeniferxp در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 اردیبهشت 1387, 17:27 عصر
  2. اتصال مجدد به SQL server 2000
    نوشته شده توسط ranginkaman در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 16:50 عصر
  3. اتصال دلفی به sql server 2000 از طریق dbexpress
    نوشته شده توسط محمود ایوبی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 05 فروردین 1386, 01:04 صبح
  4. اتصال به MS SQL Server در WinAPP
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 مرداد 1385, 15:34 عصر
  5. اتصال سخت به SQL Server 2000
    نوشته شده توسط محمد میرمصطفی در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1384, 00:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •