نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطا در databind کردن reportviewer

  1. #1

    خطا در databind کردن reportviewer

    سلام دوستان
    من توی پروژم دارم از reportviewer برای اولین بار استفاده میکنم ، از کد های زیر برای این کار استفاده میکنم ، ولی متاسفانه reportviewe.databind() در برنامه خطا میده و میگه : Microsoft.Reporting.WinForms.ReportViewer' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?
    من به پروژم Microsoft.Reporting.WinForms; رو هم اضافه کردم .


    reportViewer1.ProcessingMode = ProcessingMode.Local;
    reportViewer1.LocalReport.EnableExternalImages = true;
    ReportDataSource reportDataSource = new ReportDataSource();
    reportViewer1.LocalReport.ReportPath = "Report2.rdlc";
    reportDataSource.Value = ds.Report(StartDate, EndDate, ReportType);
    reportViewer1.LocalReport.DataSources.Add(reportDa taSource);
    reportViewer1.DocumentMapCollapsed = true;
    //reportViewer1.DataBind();
    reportViewer1.LocalReport.Refresh();

    اگه از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم .


  2. #2

    نقل قول: خطا در databind کردن reportviewer

    کسی نیست بتونه راهنمایی به من بده ؟
    اصلا تو reportviewe ام با این روشی که رفتم چیزی نشون نمیده ، در حالی که همین dataSource رو توی یه گرید میریزم اطلاعاتم رو میاره ، جایی اشتباه کردم و یا همین databind مشکلمه ؟؟

  3. #3

    نقل قول: خطا در databind کردن reportviewer

    سلام
    این نمونه کد برای کار با reportviewr هست

    private void crystalReportViewer1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Labrator objRpt = new Labrator();
    لابراتوار_دندانسازی Frm1 = this.Owner as لابراتوار_دندانسازی;

    objRpt.SetDataSource(Frm1.dtGabz);
    crystalReportViewer1.ReportSource = objRpt;
    }
    }


    باید تو این رویدادش کد بنویسید
    ضمنا dtGabz که میبینید دیتاتیبل هست که بصورت public در صفحه ارسال به گزارش تعریف شده
    آخرین ویرایش به وسیله cisco ++ : چهارشنبه 27 شهریور 1392 در 10:12 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا هنگام Restore کردن فایل پشتیبان
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1388, 21:50 عصر
  2. خطا در باز کردن بانک اکسسی که رمز دارد
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 آذر 1383, 09:08 صبح
  3. خطا در باز کردن یک کانکشن (تازه کار)
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 15:01 عصر
  4. خطا در اضافه کردن رکورد
    نوشته شده توسط reza_moridi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1383, 06:10 صبح
  5. خطا هنگام Run کردن ASP.NET
    نوشته شده توسط NiLoOfAr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آبان 1382, 22:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •