نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: پیغام خطا در هنگام دریافت اطلاعات پورت سریال

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    پیغام خطا در هنگام دریافت اطلاعات پورت سریال

    سلام به همگی
    من در هنگام دریافت اطلاعات از پورت سریال خطای زیر را دریافت و بعد از نمایش اطلاعات زیر برنامه بسته میشه
    اساتید راهنمایی بکنید ممنون میشم

    ErrorDeviceApplication4.exe
    NotSupportedExceptionControl.Invoke must be used to interact with controls created on a separate thread.at Microsoft.AGL.Common.MISC.HandleAr(PAL_ERROR ar)at System.Windows.Forms.Control.get_Text()System.Wind ows.Forms.Control.set_Text(String value)at DeviceApplication4.Form1.Port_DataReceived_1(Objec t sender,SerialDataReceivedEventArgs e)at System.IO.Ports.SerialPort.CatchReceivedEvents(Obj ect src, SerialDataReceivedEventArgs e)at System.IO.Ports.SerialStream.EventLoopRunner.CallR eceiveEvents(Objectstate)at System.Threading.ThreadPool.WorkItem.doWork(Object o) at System.Threading.Timer.ring()

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: پیغام خطا در هنگام دریافت اطلاعات پورت سریال

    کسی نمیدونه این ارور برای چیه؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: پیغام خطا در هنگام دریافت اطلاعات پورت سریال

    کسی نیست ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: پیغام خطا در هنگام دریافت اطلاعات پورت سریال

    چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: پیغام خطا در هنگام دریافت اطلاعات پورت سریال

    کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار hadi46
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    69

    نقل قول: پیغام خطا در هنگام دریافت اطلاعات پورت سریال

    سلام دوست عزیز
    برای خواندن اطلاعات پورت سریال یک متغیر سراسری تعریف کن وان رو در رویداد DataReceived بزار یک تایمر هم در فرم بزار که هر چند ثانیه بیاد اطلاعات اون متغییر رو در textbox مورد نظرت نمایش بده
    تست شده اگه به مشکل خوردی بگو تا کدی بزارم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: پیغام خطا در هنگام دریافت اطلاعات پورت سریال

    متغیر سراسری تعریف کردم و اونو مسقیم نسبت دادم به تکست باکس ولی تاثیری نداشت (توی مرحله تست برنامه فقط یک بایت اطلاعات ارسال می کنم)

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: پیغام خطا در هنگام دریافت اطلاعات پورت سریال

    متغیر سراسری تعریف کردم و اونو مسقیم نسبت دادم به تکست باکس ولی تاثیری نداشت (توی مرحله تست برنامه فقط یک بایت اطلاعات ارسال می کنم)

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: پیغام خطا در هنگام دریافت اطلاعات پورت سریال

    وقتی پیغام دریافت رو با کنسول نشون میدم مشکلی نیست. اطلاعات ردیافتی رو نشون میده

    اما وقتی میارمش توی تکست باکس ارور بالایی رو میده

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا در هنگام ارسال اطلاعات
    نوشته شده توسط payam@ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 21 خرداد 1392, 23:29 عصر
  2. دریافت پیغام خطا در هنگام تراکنش درج در جدول
    نوشته شده توسط majid.mp در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 شهریور 1390, 17:29 عصر
  3. پیغام خطا در هنگام تغییر اطلاعات
    نوشته شده توسط reza1357 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 13 آذر 1389, 19:51 عصر
  4. پیغام خطا در هنگام ساختن setup
    نوشته شده توسط فاطیما در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 22:51 عصر
  5. پیغام خطا در هنگام نصب برنامه
    نوشته شده توسط binyaz2003 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1383, 09:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •