نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جابه جا شدن در بین اشیا با کلیدهای مکان نما

  1. #1

    جابه جا شدن در بین اشیا با کلیدهای مکان نما

    سلام
    من یه برنامه می خوام که با زدن کلیدهای مکان نما مثلا بالا به شی بالا فوکوس کنه و با زدن مثلا کلید راست به شی راست و به همین ترتیب، میشه این کارو در vb.net انجام داد؟ و اگه میشه چطوری؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تکاب
    سن
    24
    پست
    14

    نقل قول: جابه جا شدن در بین اشیا با کلیدهای مکان نما

    چرا نمیشه ولی باید کد نوشت براش مثلا تو رویداد Keypress یک تکست باکس بنویسی اگر کلید پایین فشار داده شد تکست باکس پایینی اون توی فرم بامتد select() فوکوس شه اگر هم راهی پیش فرض در دات نت وجود داره از اساتید محترم میخوایم بگن.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: جابه جا شدن در بین اشیا با کلیدهای مکان نما

    دوست عزیز میشه لطف کنید یه نمونه از این کد رو واسمون مثال بزنید ممنون میشم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار biyarjomandi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    75

    نقل قول: جابه جا شدن در بین اشیا با کلیدهای مکان نما

    سلام از event مربوط به keydown یا keypress به شکل های مختلف میتونی استفاده کنی .
    Private Sub Form1_KeyDown(sender As Object, e As KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyDown
    If e.KeyCode = Keys.RButton Then
    [Select]()
    End If
    End Sub

  5. #5

    نقل قول: جابه جا شدن در بین اشیا با کلیدهای مکان نما

    دوست عزیز ممنون از توجه و پاسختون ،ولی متاسفانه من این کد رو امتحان کردم جواب نداد؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
    فرض کنید روی فرم چندین تکست باکس ،کمبو هست و شما می خواید از تکست باکس پایینی به کمبو یا تکست باکس بالایی بروید با مکان نماها .

  6. #6

    نقل قول: جابه جا شدن در بین اشیا با کلیدهای مکان نما

    دوست عزیز می تونی از کد زیر برای تبدیل کلیدهای مورد نظرت استفاده کنی. خیلی ساده‌س و نیازی به توضیح نداره، کلیدهای مورد نظرتون رو به TAB و Shift+TAB تبدیل می کنه. امیدوارم مورد استفاده‌تون قرار بگیره. حتماً مد نظر داشته باشید که در قسمت Properties فرم، گزینه‌ی KeyPreview روی True باشه.
    با احترام.




    Private Sub frmYOURFORM_KeyUp(sender As Object, e As KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyUp

    If e.KeyCode = Keys.RButton Then
    SendKeys.Send("{TAB}")
    Else If e.KeyCode = Keys.LButton
    SendKeys.Send("+{TAB}")
    End If

    End Sub


تاپیک های مشابه

  1. چگونه کلیدهای مکان نما را بخوانیم
    نوشته شده توسط هم دانشگاهی در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1391, 23:57 عصر
  2. سوال: چگونه تو ++C با کلیدهای مکان نما کار کنیم؟
    نوشته شده توسط هم دانشگاهی در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 18
    آخرین پست: جمعه 02 مهر 1389, 21:06 عصر
  3. جابه جا شدن اشیا
    نوشته شده توسط وشتی حاتمی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1388, 10:11 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 23:13 عصر
  5. اجرا شدن مامبو بین 2تا کامپیوتر
    نوشته شده توسط sogoli321 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 دی 1386, 12:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •