نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: اعمال ریاضی در سی شارپ

  1. #1

    اعمال ریاضی در سی شارپ

    با سلام میخواستم بدونم چطور می توانم در سی شارپ از اعمال ریاضی مثل <> توان و دیگر چیزها استفاده کرد؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    یه کلاس math داریم که توابع ریاضی زیادی داره
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace ConsoleApplication1
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    double test = Math.Pow(4, 2);
    Console.WriteLine(test);
    Console.ReadKey();

    }
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    دوست عزیز این کد مورد نیاز من نیست من میخواهم دوتا تکست باکس که مقدارشون زمان هست میخواهم وقتی تکست باکس دوم از تکست باکس اول مقدارش بیشتر شد پیغامی به کاربر بدهد
    حالا چجور این کارو کنم ؟

  4. #4

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    کسی نیست به داد من برسد!

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    51

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    age zamanesh : ham dare ye code
    textBox1.Text.replace(":",""); bara 2ta text boxat bezar baad vase moghayesashun az code sadeye

    if (convert.Toint32(textBox1.Text) > convert.Toint32(textBox2.Text))

    estefade kon
    :Doostl

  6. #6

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    دوست عزیز من این کد و می نویسم ولی error میدهد
    میخواستم بدونم کجاش اشکال داره؟
      maskedTextBox1.Text.Replace(":", "");
    maskedTextBox2.Text.Replace(":", "");
    if (Convert.ToInt32(maskedTextBox1.Text) > Convert.ToInt32(maskedTextBox2.Text))
    {
    MessageBox.Show("مقدار ساعت شروع نباید بزرگتر از ساعت پایان باشد");
    }

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    51

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    راستی اگه خواستی کتاب سید محمد هاشمیان - اموزش C#‎ رو از اینترنت بگیر برا هر گروهی فوق العادس

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    51

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    خوب error اش چیه ؟
    اگه عکس یا سورستو بدی خیلی خوب میشه

  9. #9

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط doostl مشاهده تاپیک
    خوب error اش چیه ؟
    اگه عکس یا سورستو بدی خیلی خوب میشه
    9-15-2013 10-38-29 PM.png
    اینم پیغام خطا

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    51

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    eshkal az text hast mige nemitune convertesh kone
    yani daghighan addad nisto ezafat dare
    2ta kar mitoni bokoni
    1. breakpoint bezari bebini chi to code convertet input mishe o moshkelesh chie? yani bebin gheire adad chi tushe (fek konam timet gheyre : chiz dge ham dare)
    2. source to upload koni 1min halesh konam

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    51

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    jaye replace ha az remove estefate kon
    textbox1.Remove... ro benevis

  12. #12

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط doostl مشاهده تاپیک
    jaye replace ha az remove estefate kon
    textbox1.Remove... ro benevis
    اولا که فینگلیش ننویسید خلاف قوانینه )
    دوما شما میدونی اصلا ورودی remove چیه که میگی استفاده کن؟remove دونوع ورودی میگیره که دومی(اولی رو هم شامل میشه پارامتر اول یکیه) یه عدد برای کراکتر شروع و یه عدد برای کاراکتر پایان عملیات حذف میگیره(پاک میکنه این بازه رو)....

  13. #13

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط yanni2 مشاهده تاپیک
    9-15-2013 10-38-29 PM.png
    اینم پیغام خطا
    شما حاصل رو بعد replace جایی نمیریزی باید یه تمپ درست کنی بریزی توش ...
    درضمن فرمت ساعت باید 24 ساعته باشه...

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    51

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    :D
    dust dari ba remove barat benevisam shad shi?
    albate az duste azizam ke tapico gozashtan mazerat mikham vase in tapice na marbut vali in code ro ham emtehan kon

    textBox1.Text = textBox1.Text.Remove(textBox1.Text.IndexOf(":"), 1);

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    51

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    in tikaro bayad taghir bedi


    textBox1.Text = textBox1.Text.Replace(":", "");

  16. #16

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط doostl مشاهده تاپیک
    :D
    dust dari ba remove barat benevisam shad shi?
    albate az duste azizam ke tapico gozashtan mazerat mikham vase in tapice na marbut vali in code ro ham emtehan kon

    textBox1.Text = textBox1.Text.Remove(textBox1.Text.IndexOf(":"), 1);
    اول اینکه شما با من لج داری تو این تاپیک فینگیلیش مینویسی؟...
    بعدشم ...افرین پسر گلم با ریموو برامون کد نوشته کارت صد امتیاز بدم؟....(ناراحت نشی شوخی بود میخواستم حسمو بفهمی)
    من نگفتم نمیشه با remove نوشت ... ولی تو این موارد از replace استفاده میشه ... مثلا اگه ساعت فرمتش اینطوری باشه : (08:46:32) اون موقع دیگه این روش عاقلانه نیست ....

  17. #17

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط doostl مشاهده تاپیک
    in tikaro bayad taghir bedi


    textBox1.Text = textBox1.Text.Replace(":", "");
    بازم فینگلیش ... ...
    این کد درست عمل میکنه اما از یه نظر خوب نیست(دو نظر) ... اول اینکه فرمت تکست بعد از مقایسه تو تکست باکست خراب میشه دوم اینکه ابزار استفاده شده maskedtextbox هست و بعد replace بریزن توش دوباره فرمت میشه همون اولی(انگار کاری نکردی)...

  18. #18

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    دوستان عزیز
    یکی قشنگ بگه چه کدی بنویسم من گیج شدم الان

  19. #19

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    بعدش من از Maskedtextbox استفاده میکنم نه textbox و مقدار maskedtextbox هم به این صورت است مثلا 12:30 تا 23 هم میره

  20. #20

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط yanni2 مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز
    یکی قشنگ بگه چه کدی بنویسم من گیج شدم الان
    ببخشید بخاطر بحث موضوع تاپیک هم منحرف شد(مدیران پاک میکنن پستارو)

    string temp= maskedTextBox1.Text.Replace(":", "");
    string temp1= maskedTextBox2.Text.Replace(":", "");
    if (Convert.ToInt32(temp) > Convert.ToInt32(temp1))
    {
    MessageBox.Show("مقدار ساعت شروع نباید بزرگتر از ساعت پایان باشد");
    }

  21. #21

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط aliagamon مشاهده تاپیک
    ببخشید بخاطر بحث موضوع تاپیک هم منحرف شد(مدیران پاک میکنن پستارو)

    string temp= maskedTextBox1.Text.Replace(":", "");
    string temp1= maskedTextBox2.Text.Replace(":", "");
    if (Convert.ToInt32(temp) > Convert.ToInt32(temp1))
    {
    MessageBox.Show("مقدار ساعت شروع نباید بزرگتر از ساعت پایان باشد");
    }

    دوست عزیز واقعا ممنون ازت کار کرد
    فقط یه سوال اگه تاریخ و هم بخواهم اینجور چک کنم چکار باید بکنم فقط بگم که مقدار تاریخ من در lable ذخیره میشود با تشکر اگه اینم جواب بدی یه دنیا ممنون

  22. #22

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    خواهش میکنم ... برای تاریخ هم میتونی از Subtract استفاده کنی(در datetime) بعد ازش totalday خروجی بگیری و از روی منفی و مثبت بودن میفهمی نتیجه رو ...

  23. #23

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    دوست عزیز اگه با کد بگی ممنون میشم اینجور متوجه نشدم

  24. #24

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    جداسازی رو شما باید با split انجام بدین بعد یه همچین چیزی بنویسین:

    DateTime dt = new DateTime(1392, 12, 19);
    DateTime dt1 = new DateTime(1392, 8, 28);
    if (dt1.Subtract(dt).TotalDays < 0)
    MessageBox.Show("dt Bozorg tar asT.");

  25. #25

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    توضیحات دوستان درست بود و به شما کمک کردم دوست عزیز
    فقط بنده میخوام یک موضوع رو بگم بهتره که کد رو به این صورت بنویسید:
    if (Convert.ToInt32(maskedTextBox1.Text.Replace(":", "")) > Convert.ToInt32(maskedTextBox2.Text.Replace(":", "")))
    {
    MessageBox.Show("مقدار ساعت شروع نباید بزرگتر از ساعت پایان باشد");
    }

    بهتره تا جایی که نیاز نیست متغییر های اضافه توی برنامه تعریف نشه
    موفق و پیروز باشید


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  26. #26

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط aliagamon مشاهده تاپیک
    جداسازی رو شما باید با split انجام بدین بعد یه همچین چیزی بنویسین:

    DateTime dt = new DateTime(1392, 12, 19);
    DateTime dt1 = new DateTime(1392, 8, 28);
    if (dt1.Subtract(dt).TotalDays < 0)
    MessageBox.Show("dt Bozorg tar asT.");
    دوست عزیز من دوتا data time picker دارم که مقدارشون در دوتا lable1 , lable 2 ثبت می شود میخواهم مقدار را از این دوتا بخواند و چک کند کوچکتری و بزرگتری را

  27. #27

    نقل قول: اعمال ریاضی در سی شارپ

    گفتم که ... با استفاده از split جدا کنید ...
    برای مثال اگر فرمت تارینخ مثل سترینگ باشه میتونید با کد زیر روز و ماه و سال رو جدا کنین:

    string date = "1392/8/28";
    string[] spliterdate = date.Split('/');

    DateTime dt = new DateTime(Convert.ToInt32(spliterdate[0]),
    Convert.ToInt32(spliterdate[1]),
    Convert.ToInt32(spliterdate[2]));

تاپیک های مشابه

  1. اعمال ریاضی بر روی اعداد بزرگ
    نوشته شده توسط mnakhaei در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 11:04 صبح
  2. سوال درباره توابع ریاضی در سی شارپ
    نوشته شده توسط Godfather در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 19:34 عصر
  3. اعمال ریاضی در فیلدها
    نوشته شده توسط alfi_rashid در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1385, 13:45 عصر
  4. انجام اعمال ریاضی روی یک رشته عددی و حرفی
    نوشته شده توسط sahar_ah در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1384, 12:47 عصر
  5. تبدیل رشته به اعداد و اعمال ریاضی
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مهر 1384, 16:49 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •