نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: ارسال چند دیتاتیبل به گزارش stimulreport

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    ارسال چند دیتاتیبل به گزارش stimulreport

    با سلام

    دوستان من از استیمول ریپورت برای گزارشگیری استفاده می کنم حالا من میخوام از 1 جدول سه بار خروجی بگیرم و با استفاده از table data source در گزارشم استفاده کنم.حالا مشکل اینجاست که من واسه خروجی اول و نماشی اون مشکلی ندارم ولی واسه دومی به بعد مشکل دارم.الان که بررسی کردم که دیدم چون فقط یه بار میشه از این دستور در هر صفحه استیمول استفاده کرد من نمیتونم 3 خروجی رو در گزارشم نشون بدم

    InterGharardad.RegData("Dt2",t);

    حالا چیکار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    سلام!
    این روشی که گفتی نمیدونم منظورت ADO.net بود که ویزاردی کانکت میشی!
    کلا اینو که متوجه شدم رو جواب میدم...
    سه تا دیتا بایند بیار رو صفحه گزارشگیریت سه تا دیتا بهش پاس بده!
    یا راه منطقی ترش هم اینه که با یه حلقه یا یه شرط سه تا دیتا رو بیاری توی یه دونه دیتا بایند!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوستان من از استیمول ریپورت برای گزارشگیری استفاده می کنم حالا من میخوام از 1 جدول سه بار خروجی بگیرم و با استفاده از table data source در گزارشم استفاده کنم.حالا مشکل اینجاست که من واسه خروجی اول و نماشی اون مشکلی ندارم ولی واسه دومی به بعد مشکل دارم.الان که بررسی کردم که دیدم چون فقط یه بار میشه از این دستور در هر صفحه استیمول استفاده کرد من نمیتونم 3 خروجی رو در گزارشم نشون بدم

    InterGharardad.RegData("Dt2",t);

    حالا چیکار کنم؟
    سلام
    سوالتون یک کم نامفهومه :
    از 1 جدول سه بار خروجی بگیرم
    منظورتون 3 نسخه از یک گزارشه ؟ یا چیزه دیگه ؟
    بررسی کردم که دیدم چون فقط یه بار میشه از این دستور در هر صفحه استیمول
    احتمالا بررسی تون و یا نتیجه گیریتون اشتباه بوده چون میتونین از این دستور (RegData) بیش از یکبار هم استفاده کنین ..
    ...
    در صورتیکه مشکلتون بر طرف نشده بیشتر توضیح بدین شاید بشه کمکی کرد
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    aslan جان من این کد رو نوشتم ولی ایراد میگیره

    SqlDataAdapter insert = newSqlDataAdapter(@"select Namec as [ ],familyc as [ ],radeseni as [],Htb [ ] from customer where shgh='"+ShGH.Text +"' ", connect);

    DataTable t = newDataTable(); insert.Fill(t);

    SqlDataAdapter insert1 = newSqlDataAdapter(@"select * from customer where typePassenger='true' and shgh='" + ShGH.Text + "' ", connect);

    DataTable t1 = newDataTable(); insert1.Fill(t1);

    SqlDataAdapter mali = newSqlDataAdapter(@"select accountkol as [ ],bestankar as [],bedehkar as [] from customer where typePassenger='true' and shgh='" + ShGH.Text + "' ", connect);

    DataTable tmali = newDataTable(); mali.Fill(tmali);

    SqlDataAdapter insert3 = newSqlDataAdapter(@"select * from Setting ", connect);

    DataTable t3 = newDataTable(); insert3.Fill(t3);

    InterGharardad.RegData("Dt2",t);

    InterGharardad.RegData("Dt1", tmali);

    // InterGharardad.RegData("Dt1",tmali);

    InterGharardad.Load("InterGharardad.mrt");

    دو خط زیر و قبول نمی کنه

    InterGharardad.RegData("Dt2",t);

    InterGharardad.RegData("Dt1", tmali);

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    سلام!
    منظورت از قبول نمیکنه حتما یه اررور هستش دیگه!
    از خطایی که میده یه عکس بگیر بذار!
    هیچ کدوم دیتا هات مقدار نال برنمیگردونن؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    نه اررور نمیده گزارشو باز میکنه و شکل زیرو نشون میده
    error.jpg
    درواقع قاطی میکنه.من دوتا دیتا سورس تو گزارشم دارم که از تو برنامم پر میشه وقتی یه دونه دیتا سورس دارم برنامه جواب میده ولی 2 تا به بالا این شکلی میشه و گزارشو نشون نمیده

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    aaaa.jpg
    این در قسمت طراحی فرمم هستش.اجری گزارش در پست قبل گذاشتم دوستان کسی میتونه بگه مشکلو چطور حل کنم.
    فقط کافیه متوجه شم چطور میشه از دستور

    InterGharardad.RegData("Dt2",t);

    چندین بار در یک page گزارش استفاده کرد.ظاهر امر اینطور هست ک هفقط یه بار میشه استفاده کرد ولی خوب یکی مثل من که میخواد اطلاعات مسافر-هتل-پرواز مربوط به یه مسافرو در یک قرارداد بیاره باید چیکار کنه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    آقا توروخدا یه نفر کمک کنه

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    سلام
    ببینید لینک زیر میتونه کمکتون کنه
    http://forum.stimulsoft.com/viewtopi...RegData#p17159
    لازم است فایل گزارش را ابتدا لود کنید و بعدا بقیه کارها را انجام دهید ......
    در ضمن چه نیازی به اینهمه دیتا تیبل وجود داره وقتی که اکثرا از یک جدول (Customer) و با یک شرط اطلاعات واکشی میشه ..........؟؟؟؟!!!

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    خوب باید تو جداول مختلف نشون داده بشه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    همونطور که آقا aslan هم فرمودند نیازی به چندتا دیتا تیبل نداری!
    یدونه دیتا تیبل همه مقادیر رو توش جا بده!
    بعدش از استیمول اونجا میتونی چندتا دیتاست تعریف کنیو بندازی روی صفحه ات...
    البته من زیاد با ADO.net کار نکردم و بیشتر Linq کار کردم!(البته این موضوع هیچ ربطی به ریشه سوال نداره)
    توی یه گزارش گاهی شده که از 4 تا جدول مختلف هم با 4تا دبتاست مختلف گزارش گرفتم!
    اگه خواستی یه سورس کوچیک بزار برات درستش میکنم...

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    اشکان جان مرسی.سورس برنامه رو میزارم ببین میتونی کاری کنی.فقط اینو بدون که من از تو برنامه دیتاتیبلو پر میکنم و تو گزارش فراخونی میکنم.حالا وقتی که تو گزارش دو تا دیتا سور میزاری و تو برنامه دوتا Report.regdata میزاری هیچی رو تو گزارش نشون نمیده.خیلی گیرم به خدا


    SqlConnection connect = newSqlConnection();

    connect.ConnectionString = Ajans.Properties.Settings.Default.Connection.ToString();

    try


    {

    connect.Open();

    DataSet ds = newDataSet();

    SqlDataAdapter insert = newSqlDataAdapter(@"select Namec as [ ],familyc as [ ],radeseni as [],Htb [ ] from customer where shgh='"+ShGH.Text +"' ", connect);

    DataTable t = newDataTable(); insert.Fill(t);

    SqlDataAdapter insert1 = newSqlDataAdapter(@"select * from customer where typePassenger='true' and shgh='" + ShGH.Text + "' ", connect);

    DataTable t1 = newDataTable(); insert1.Fill(t1);

    SqlDataAdapter mali = newSqlDataAdapter(@"select Timeraft as [ ],Tiketfrom as [],tiketbargashgt as [],DateHarekat as [] from customer where typePassenger='true' and shgh='" + ShGH.Text + "' ", connect);

    DataTable air = newDataTable(); mali.Fill(air);

    SqlDataAdapter insert3 = newSqlDataAdapter(@"select * from Setting ", connect);

    DataTable t3 = newDataTable(); insert3.Fill(t3);


    ds.Tables.Add(air);

    ds.Tables.Add(t);

    //return ds;

    InterGharardad.Load("InterGharardad.mrt");

    InterGharardad.RegData("test","Dt2",ds);

    InterGharardad.RegData("test", "Dt1", ds);

    //InterGharardad.RegData("Dt2",t);






    // InterGharardad.RegData("Dt1", air);

    // InterGharardad.Load("InterGharardad.mrt");




    // InterGharardad.RegData("Dt1",air);

    //InterGharardad.RegReportDataSources();

    //InterGharardad.LoadFromString("InterGharardad.mrt" );

    //((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["countkol"]).Text.Value = t3.Rows[0][0].ToString();

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["shgh"]).Text.Value = t1.Rows[0][1].ToString();

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["NameUser"]).Text.Value = t1.Rows[0][14].ToString();

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["Date"]).Text.Value = t1.Rows[0][10].ToString();

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["Name"]).Text.Value = t1.Rows[0][2].ToString() + " " + t1.Rows[0][3].ToString();

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["request"]).Text.Value = t1.Rows[0][13].ToString() ;

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["Count"]).Text.Value = t1.Rows[0][11].ToString();

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["Addres"]).Text.Value = t1.Rows[0][68].ToString() ;

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["Tellmosafer"]).Text.Value = t1.Rows[0][66].ToString();

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["Mobile"]).Text.Value = t1.Rows[0][4].ToString() ;

    //((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["Mobile"]).Text.Value = t1.Rows[0][2].ToString() ;

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["NameCompany"]).Text.Value = t3.Rows[0][0].ToString();

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["addrescompany"]).Text.Value = t3.Rows[0][4].ToString();

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["TellAjans"]).Text.Value = t3.Rows[0][1].ToString();

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["Nametor"]).Text.Value = t1.Rows[0][18].ToString();

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["From"]).Text.Value = t1.Rows[0][5].ToString();

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["To"]).Text.Value = t1.Rows[0][55].ToString();

    ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["ezam"]).Text.Value = t1.Rows[0][5].ToString();

    //((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["kol"]).Text.Value = t1.Rows[0][25].ToString();

    // ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["Nametor"]).Text.Value = t1.Rows[0][18].ToString();

    //((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["NameCompany"]).Text.Value = t2.Rows[0][0].ToString();

    //((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["TelN"]).Text.Value = t2.Rows[0][1].ToString();

    // ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["FaxN"]).Text.Value = t2.Rows[0][2].ToString();

    // ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["Address"]).Text.Value = t2.Rows[0][4].ToString();

    /* if (checkBox6.Checked == true)



    {

    ((StiText)RLeider.Pages["Page1"].GetComponents()["NameHotel"]).Text.Value = t1.Rows[0][17].ToString();

    }

    else

    {

    ((StiText)RLeider.Pages["Page1"].GetComponents()["NameHotel"]).Text.Value = "";

    }*/


    // ((StiText)InterGharardad.Pages["Page1"].GetComponents()["Dateback"]).Text.Value = t1.Rows[0][55].ToString();


    InterGharardad.Show();

    }

    catch (Exception x)


    {

    FarsiMessageBox.FMessageBox.Show(" ", "", FarsiMessageBox.FMessageBoxButtons.OK, FarsiMessageBox.FMessageBoxIcons.Warning, FarsiMessageBox.FMessageBoxDefaultButtons.Button1, x.Message.ToString());


    }

    finally


    {

    connect.Close();

    }

    }

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    اشکان من باید از 3 تا دیتا تیبل استفاده کنم چون تو هر دیتا تیبل یکسری اطلاعات به یه شرط خاص فراخونی میشه.اگه اونطور که تو میگی همرو بریزم تو یه دیتاتیبل و تو گزارش تو دیتاست نشون بدم نمیشه که فدات شم.هرچند همه از یه جدول فراخونی میشه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    البته اگر به شکل زیر عمل کنی دیگه اون کد هم لازم نیست

    4646545.jpg

    اگر متوجه نشدی میتونم بصورت انلاین حلش کنم

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    بانک 2008.
    VS2010
    همونجوری که خواستی فقط شرمنده وقت نداشتم با لینک کد زدم!
    سه تا دیتا ست...2تاش از جدول و یکی هم دیتا خالی
    Pro.zip

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    اشکان جان نمیخوام بگم مبتدی هستم ولی این طور کدنویسی رو تا حالا ندیدم من.من یه جدول تو بانکم دارم کدمم نوشتم واست حالا مشکلم ست کردن این دستور regdata واسه 3 تا دیتا سته توروخدا خیلی ساده و راحت بگو چیکار کنم دادا

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    اشکان جان در ادامه صحیتام باید بگم که این برنامه شما هم جواب نداد و همون مشکل برنامه منو داره.یعنی اطلاعات رو نشون نمیده.من فکر کنم استیمول اصلا اجازه نمیده که بیش از 1 باز از دستور regdata بشه در یک page گزارش استفاده کرد چون هر ترفندی رو که بگی زدم و شما دوستان هم کلی زحمت کشیدین راهنمایی کردین ولی جواب نداد.چون وقتی بهش میگی

    InterGharardad.RegData("Dt2",t);

    بعد در خط بعد میای میگی

    InterGharardad.RegData("Dt1",air);

    یه جورایی قاطی میکنه و نمیفهمه چیرو باید نشون بده و در نتیجه برگه سفید نشون میده
    این مشکل اساسی هست که من باهاش برخورد کردم و مطوئنم دیر یا زود شما عزیزان هم باهاش برخورد میکنید و متوجه میشین من چی کشیدم حالا با توجه به این صحبتها و اینکه با توجه به برنامه ای که اشکان هم داد و مشکل حل نشد هر کی میتونه کمک کنه.دوستان فقط راه حلهایی رد ارائه بدین که تا حالا تو این تایپیک اساتید نگفتن چون اکثر راه ها گفته شده و نتیجه نگرفتیم مرسی از همه عزیزان

  18. #18

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    سلام
    من اينطوري 6 تا تيبلو فرستادم برا چاپ
    مشكلي هم ندارم
     srp.RegData("Ds1", "ww1", DsMain.Tables[0]);
    srp.RegData("Ds2", "ww2", DsMain.Tables[1]);
    srp.RegData("Ds3", "ww3", DsMain.Tables[2]);
    srp.RegData("Ds4", "ww4", DsMain.Tables[3]);
    srp.RegData("Ds5", "ww5", DsMain.Tables[4]);
    srp.RegData("Ds6", "ww6", DsMain.Tables[5]);
    srp.Dictionary.Synchronize();
    srp.Unit = new Stimulsoft.Report.Units.StiCentimetersUnit();
    stiViewerControl1.Report = srp;
    stiViewerControl1.SetParametersButtonChecked(false );
    srp.Render();

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    srp.Dictionary.Synchronize();
    srp.Unit = new Stimulsoft.Report.Units.StiCentimetersUnit();
    stiViewerControl1.Report = srp;
    stiViewerControl1.SetParametersButtonChecked(false );
    srp.Render();
    این چند خط کد کارشون چیه؟
    چرا واسه من
    stiViewerControl1.Report = srp

    نمی شناسه

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    دوستان این قضیه داره میشه کشف اتم
    این سورس برنامه منه


    connect.Open();

    SqlDataAdapter insert = newSqlDataAdapter(@"select shgh as [ ],Namec as [ ],familyc as [ ],radeseni as [],Htb [ ] from customer where shgh='"+ShGH.Text +"'", connect);

    DataTable t = newDataTable(); insert.Fill(t);

    SqlDataAdapter insert1 = newSqlDataAdapter(@"select * from customer where typePassenger='true' and shgh='" + ShGH.Text + "' ", connect);

    DataTable t1 = newDataTable(); insert1.Fill(t1);

    SqlDataAdapter mali = newSqlDataAdapter(@"select Timeraft as [ ],Tiketfrom as ,tiketbargashgt as ,DateHarekat as from customer where shgh='" + ShGH.Text + "' and typePassenger='true'", connect);

    DataTable air = newDataTable(); mali.Fill(air);

    SqlDataAdapter insert3 = newSqlDataAdapter(@"select * from Setting ", connect);

    DataTable t3 = newDataTable(); insert3.Fill(t3);




    //InterGharardad.DataStore.Clear();

    InterGharardad.Load("InterGharardad.mrt");

    InterGharardad.RegData("Dt2",t);

    InterGharardad.RegData("Dt1",air);

    // InterGharardad.Dictionary.Synchronize();

    // InterGharardad.Unit = new Stimulsoft.Report.Units.StiCentimetersUnit();

    // stiViewerControl1.Report = InterGharardad;

    //InterGharardad.Render();


    InterGharardad.Show();


    این سورسو دوستان لطف کنن اگه اشکالی داره درست کنن.مشکل یا تو سورس منه یا تو گزارشم دیگه این سورس بچه ها ببینین میتونین کاری کنین

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    دوستان هیچ کدوم از راه حلهایی که گفتین جواب نمیده.چرا آخه؟من سورسم گذاشتم بالا لطفا رو سورس نظرتونو بگین کجاش ایراد داره.من دارم با دیتا تیبل پر میکنم و تو گزارشم نشون میدم.1 دیتاتیبلو جواب میده ولی 2تا به بالا رو نشون نمیده.عت چیه آخه دارم دیوونه میشم

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: سوال حرفه ای در مورد stimulreport

    سلام!همونطور که عرض کردم!فرصت نداشتم با دیتاتیبل کد بزنم!
    الانم دسترسی به کامپیوتر خونه ندارم باموبایلم!
    ولی دیروز که کد رونوشتم تستش کردم!هیچ مشکلی هم نداشت!
    حالا اینکه مشکل شما کجاست نمیدونم!
    اگر کد مستر خوخان خان جواب نداد وقتی رفتم منزل حتما کدهارو برات تشریح میکنم و یک عکس از خروجی کدهام برات میزارم تا ببینی چجوری 2تا از جدولها را آوردم در گزارشگیری!

    خوخان خان دسته بیل کی؟!
    آخرین ویرایش به وسیله ashkan1234 : چهارشنبه 27 شهریور 1392 در 17:27 عصر دلیل: دست بیل فرد اعلی

تاپیک های مشابه

  1. ارسال چند datatable به گزارش در Stimul Report
    نوشته شده توسط sjhosseini در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1392, 12:07 عصر
  2. ارسال چند رکورد به دیتابیس در یک دستور query
    نوشته شده توسط rosenth در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 05 مرداد 1386, 18:55 عصر
  3. استفاده از چند detale در گزارش گیری
    نوشته شده توسط ramin_shah در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 23 شهریور 1385, 21:47 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •