نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مشکل در اتصال به بانک

  1. #1

    مشکل در اتصال به بانک

    با سلام
    میخواستم ببینم مشکلم چیه؟
    توی متن اتصالم ایراد میگیره ؟


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace Khadamat_2
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection cn = new SqlConnection();
    string Strcn=".\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\Database1.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    cn.ConnectionString = Strcn;
    cn.Open();
    cn.Close();
    }
    }
    }


    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    ایراد چیه دوست عزیز

    ارورو بزار

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    ارورش اینه ..

    راستی دادش پاتو از رو میز ور دار ...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg E 1.jpg‏ (95.8 کیلوبایت, 29 دیدار)

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    51

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    داداش گلم دیشبم بهت گفتم نحوه ی کانکشنت غلطه چرا اصرا داری اینطوری به دیتابیس کاننکت بشی. اصن حرف منو باور نمیکنی این لینکو نگاه کن یه نفر یه مشکل شبیه تو داشته :

    http://www.codeproject.com/Questions...andled-by-user

    اگه قبول کردی همون کانکشنی رو که دیشب برات گذاشتم امتحان کن

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    دادش راست میگم من همین الان تایپیکو زدیمممم
    اخه میزنی ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    نقل قول نوشته شده توسط مهیار. مشاهده تاپیک
    ارورش اینه ..

    راستی دادش پاتو از رو میز ور دار ...
    اول از همه پام رو میز نیست و رو قابه(حالا بماند وقتی که خوندم سریع خودمو مرتب کردم و درست نشستم

    Sql سرویس start شده ؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    اینم فایل ..
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    قبل اجرا اروو نداره ... زمانی که روی باتن کلیک میکنم. ارور

  9. #9

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    اینم عکس گندش ..

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    51

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    :D
    منظورم تاپیکه دیشبته
    شایدم شباهت اسمی بوده! :؟

    اذیت میکنی !!!
    این که هیچی نیس !!!
    رو باتنش هم که کد نداره !!!
    :X

  11. #11

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    نقل قول نوشته شده توسط doostl مشاهده تاپیک
    :D
    منظورم تاپیکه دیشبته
    شایدم شباهت اسمی بوده! :؟

    اذیت میکنی !!!
    این که هیچی نیس !!!
    رو باتنش هم که کد نداره !!!
    :X
    مطمئنی دانلود کردی ؟؟ روی دیدار فایل ضمیمه که هنوز صفر ..
    روی باتن Insert بزن ..

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    51

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    سایت خستس !!!


    بیخیال داداش اصن بگو میخوای از دیتابیس چی بگیری که داری بازش میکنی ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #13

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    اشتباه همو فهمیدمم
    من از کانکشن استرینگی که زمانی که گرید ویو رو میخوای تنظیم کنیم استفاده میکردمم..
    نمیدونمحالا چرا اونجا اینطوری نوشته تو عکس میزارم ..
    ولی باید روی خود دیتابیس تو پرو پرتیس از اونجا کپی کرد عکس دوم ملاحضه کنید..


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace Khadamat_2
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection cn = new SqlConnection();
    string Strcn="Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="+"C:\\Users \\DeLL\\documents\\visual studio 2010\\Projects\\Khadamat 2\\Khadamat 2\\Database1.mdf"+";Integrated Security=True;User Instance=True";
    cn.ConnectionString = Strcn;
    cn.Open();
    cn.Close();
    }
    }
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg F1.jpg‏ (90.5 کیلوبایت, 28 دیدار)
    • نوع فایل: jpg F2.jpg‏ (92.4 کیلوبایت, 27 دیدار)

  14. #14

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    اینم عکس هایی بزرگش

    اول دوم

    یه سوال دیگه خب زمانی که من این پروژمو روی یه کامپیوتر دیگه بخوام اجرا کنم چی؟؟
    مسیر فایلمم که تغییر میکنه ؟
    دوستان یه راهنمایی کنن.

  15. #15

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    شما اگه تو connection از datadirectory استفاده کنی،اون آدرس جاری پروژه رو بر میداره،یا میتونی از application.startuppath هم استفاده کنی.....
    موفق باشی..

  16. #16

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    شما اگه تو connection از datadirectory استفاده کنی،اون آدرس جاری پروژه رو بر میداره،یا میتونی از application.startuppath هم استفاده کنی.....
    مرسی ..

    دیتا دیرکتوری و یا application.startuppath رو از کجا پیدا کنم ؟؟..

  17. #17

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    یه مثال میزنم،تا بهتر متوجه بشی:
     SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\e-book web site.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");

    این با datadirectory...
    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="+Application  .StartupPath+"\e-book web site.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");

    فقط دقت کن،فایل .mdf رو کجا میذاری،اگه تو پوشه bin/debug میذاری از application.startuppath استفاده کن،اگه تو پوشه خود پروژه میذاری،از datadirebtory....
    موفق باشی...

  18. #18

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    نقل قول نوشته شده توسط nima.sh مشاهده تاپیک
    یه مثال میزنم،تا بهتر متوجه بشی:
     SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\e-book web site.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");

    این با datadirectory...
    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="+Application  .StartupPath+"\e-book web site.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");

    فقط دقت کن،فایل .mdf رو کجا میذاری،اگه تو پوشه bin/debug میذاری از application.startuppath استفاده کن،اگه تو پوشه خود پروژه میذاری،از datadirebtory....
    دوست عزیز من همین رو نوشت که در مورد اول نوشتین، ولی ارور میداد همین طور که تو پست اول هم میبینید .. نمیدونم چرا
    فقط با برداشتم ادرس تونستم ارورو بر طرف کنم .. نمیدونم چرا اینطوری بود ..

  19. #19

    نقل قول: مشکل در اتصال به بانک

    آدرس دیتابیس رو اینجا برام بنویس...
    connection هم اینجا بذار...

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل در اتصال به بانک SQL به تصویر نگاه کنید
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 07 فروردین 1387, 16:39 عصر
  2. مشکل در اتصال به بانک accsess
    نوشته شده توسط amordad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 09:39 صبح
  3. مشکل در اتصال به بانک از طریق کلاینت در شبکه کراس
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 مهر 1386, 17:50 عصر
  4. مشکل در اتصال به بانک اکسس که رمز داره
    نوشته شده توسط vb341 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آبان 1384, 20:50 عصر
  5. مشکل در اتصال به بانک اکسس پسورددار
    نوشته شده توسط AbbasJD در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1383, 06:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •