نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل باز شدن فرم start

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    دزفول شهر آب های خروشان
    پست
    148

    مشکل باز شدن فرم start

    سلام

    یک مشکل بزرگ پیش اومده

    کلاس program.cs که مسئول باز شدن فرم شروع برنامه است رو من عوض کردم. یعنی بجا فرم اول باز بشه بهش گفتم فرم دوم باز بشه
    فقط اسم فرم رو عوض کردم
      
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;
    using Academy.mali;
    using ShDateTimePicker;

    namespace Academy
    {
    static class Program
    {
    /// <summary>
    /// The main entry point for the application.
    /// </summary>
    [STAThread]
    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new asli());
    }
    }
    }



    من همیشه این کارو می کنم برای اینکه تغییرات رو مستقیم بر روی فرم مورد نظر ببینم اما

    اینبار که تغییرش دادم دیگه پاک نمیشه و فرمی که تغییر دادم اسمش رو در قسمت
    Application.Run(new asli());
    دیگه عوض نمیشه. یعنی اسم هر فرمی رو میزارم بازم همون فرم قبلی رو نشون میده. من حتی برای اطمینان فرم رو از تو برنامم پاک کردم اما متعجبم چطور فرمی که پاک شده رو باز می کنه !!

    شما چی به ذهنتون میرسه؟ بنظرتون کجا رو باید تست کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: مشکل باز شدن فرم start

    اولین باریه به این مورد برمی خورم ، ببین ست از استارت آپ پروجکتت ، درسته یا نه ؟ Namespace ها یکی اند ؟ اگه می تونی همشو بریز تو یه پروژه ی جدید ببین بازم همین طوره ؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل باز شدن فرم start

    منم تا حالا ندیده بودم یه بار clean کنید و بعد rebuild رو بزنید ببینید درست میشه یا نه ... شاید همون قبلی رو داره به دلایلی دوباره اجرا میکنه ...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    دزفول شهر آب های خروشان
    پست
    148

    نقل قول: مشکل باز شدن فرم start

    rebuildکردم خوب شد
    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در باز شدن فرم های برنامه
    نوشته شده توسط Ehsan_seif در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 21:47 عصر
  2. مشکل در بسته شدن فرم قبلی پس از باز شدن فرم جدید
    نوشته شده توسط ali2006sr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 11:29 صبح
  3. فقط یک عمل در هر باز شدن فرم
    نوشته شده توسط fatima-salehi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1384, 13:59 عصر
  4. باز شدن فرم
    نوشته شده توسط sadaf_80 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1384, 10:02 صبح
  5. وارد کردن پسورد Dbisam در هنگام باز شدن فرم
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1383, 15:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •