نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جستجو در بانک اطلاعاتی

  1. #1

    جستجو در بانک اطلاعاتی

    سلام
    می خوام داخل برنامه یه جستجو بذارم، برای جستجوی نام یا سِمَت مشکلی ندارم
    ولی برای جستجوی نام خانوادگی، شماره تلفن و ... که خود کلمه دو بخشیه مشکل داره و break می کنه از برنامه
    اینم کدیه که نوشتم:


    private void srch_name_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    DataSet ds = new DataSet();
    OleDbDataAdapter adp = new OleDbDataAdapter();
    adp.SelectCommand = new OleDbCommand();
    adp.SelectCommand.Connection = oleDbConnection1;
    adp.SelectCommand.CommandText = "select * from phone where نام like@Name";
    adp.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@Name", srch_name.Text + "%");
    adp.Fill(ds, "t1");
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "t1";
    }

    private void srch_family_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    DataSet ds = new DataSet();
    OleDbDataAdapter adp = new OleDbDataAdapter();
    adp.SelectCommand = new OleDbCommand();
    adp.SelectCommand.Connection = oleDbConnection1;
    adp.SelectCommand.CommandText = "select * from phone where نام خانوادگی like@Family";
    adp.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@Family ", srch_family.Text + "%");
    adp.Fill(ds, "t1");
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "t1";
    }


    برای ویرایش اطلاعات هم break می کنه که فکر می کنم مشکلش با همین کلمات دو قسمتیه
    کد ویرایشم هم اینه:


    private void btn_AddFormedit_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    oleDbCommand1.Parameters.Clear();
    oleDbCommand1.CommandText = "update phone set کد=@Code,نام=@Name,نام خانوادگی=@Family,سمت=@Job,شماره تلفن=@Phone,شماره موبایل=@CellPhone,آدرس ایمیل=@Email";

    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@Code", txt_code.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@Name", txt_AddFormName.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@Family", txt_AddFormLastName.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@Job", txt_AddFormJob.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@Phone", txt_AddFormPhon.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@CellPhone" , txt_AddFormCell.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@Email", txt_AddFormMail.Text);

    oleDbConnection1.Open();
    oleDbCommand1.ExecuteNonQuery();
    oleDbConnection1.Close();

    }



    ===============

    مساله ی دیگه ای هم که هست اینه که اگر بخوام جستجو بر حسب چند تا موضوع همزمان باشه باید چکار کنم؟
    مثلا اونایی که اسمشون X هست و سِمَت Y دارن و شمارشون مثلا با 1 شروع می شه و ...


    ممنون می شم راهنمایی کنید.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: جستجو در بانک اطلاعاتی

    سلام
    مباحث بانک اطلاعاتی مخصوصا از این قبیل بسیار تکراریه و و اگر جستجو کنید به چندین نتیجه می رسید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1860266

تاپیک های مشابه

  1. جستجو در بانک اطلاعاتی بر اساس فیلد انتخاب شده در کامبو باکس
    نوشته شده توسط sabair در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 15:37 عصر
  2. کتاب درباره ساخت و جستجو در بانک اطلاعاتی 
    نوشته شده توسط TAMIZI3 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1385, 10:58 صبح
  3. جستجو در بانک اطلاعاتی بر اساس فیلد انتخاب شده در کامبو باکس ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1384, 01:29 صبح
  4. جستجو در بانک اطلاعاتی (ADO)
    نوشته شده توسط mohsensemsarpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1384, 23:36 عصر
  5. جستجو در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط Harry در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1384, 23:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •