نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در درج داده در دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار esteftaats1368
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران
    سن
    34
    پست
    112

    مشکل در درج داده در دیتابیس

    ویرایش : مشکل برطرف شد

    سلام دوستان.

    راستش می خوام یه مقداری رو در دیتابیس وردپرس بصورت دستی درح کنم ولی مشکل دارم.

    ممنون میشم کد زیر رو یه نگاهی بندازین.


    $db = mysql_connect("localhost","root","");
    if ($db)
    {
    $sdb = mysql_select_db('wp',$db);
    if($sdb)
    {
    $sql = "INSERT INTO wp_posts (post_title,post_content,post_name,post_date,post_ date_gmt,post_modified,post_modified_gmt,post_auth or,post_status) VALUES ('title2','".$post."','post_name2',now(),now(),now (),now(),1,'publish')";
    echo "your data registered";
    $result = mysql_query($sql, $db)or die( mysql_error() );
    }
    else
    {
    echo"database not found";
    }
    }
    else
    {
    echo"not connected to mysql";
    }
    $cdb = mysql_close($db);



    البته خودم یدونم این قسمت پایینی که قرمزه رو اشتباه نوشتم اما نمی دونم باید بجاش چی بنویسم.
    $sql = "INSERT INTO wp_posts (post_title,post_content,post_name,post_date,post_ date_gmt,post_modified,post_modified_gmt,post_auth or,post_status) VALUES ('title2','".$post."','post_name2',now(),now(),now (),now(),1,'publish')";
    اون متغیر ، متغیری هست که از قبل یه مقداری داره که اون مقدار رو توی این کد نذاشتم.
    آخرین ویرایش به وسیله esteftaats1368 : چهارشنبه 27 شهریور 1392 در 16:55 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار افشین66
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    نقل قول: مشکل در درج داده در دیتابیس

    اول بگو خطا چی میده !!!! ساختار جدولتم بگذار تا مشکلت حل کنیم هحتمالا فیلد ها رو درست ست نمی کنی !!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    نقل قول: مشکل در درج داده در دیتابیس

    بله به قول دوستمون شما خطا رو بذارین تا ببینیم اصلا از چی ایراد میگیره .

    ضمن اینکه فقط همونجایی که قرمز نوشتین و میگین اشتباس همونجا فقط درسته !!!!
    چون مثلا تو فیلد اول عیناً "title2" ریخته میشه ، اگه متغیره که باید $ بذاری ؛ یعنی دقیقا باید مثل $post تو کوئری بذاری ، همون کاری که واسه post$ انجام دادی واسه بقیه هم انجام بده.

    ('".$title2."','".$post."','".post_name2."',now(),  now(),now  (),now(),1,'".$publish."')";

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار esteftaats1368
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران
    سن
    34
    پست
    112

    نقل قول: مشکل در درج داده در دیتابیس




    your data registeredYou have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'news_detail_text' > یک مجله استرال' at line 1
    آخرین ویرایش به وسیله esteftaats1368 : سه شنبه 26 شهریور 1392 در 21:05 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار esteftaats1368
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران
    سن
    34
    پست
    112

    نقل قول: مشکل در درج داده در دیتابیس

    یعنی کسی بلد نیست؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار افشین66
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    نقل قول: مشکل در درج داده در دیتابیس

    این کوئری که شما اینجا گذاشتی

    $sql = "INSERT INTO wp_posts (post_title,post_content,post_name,post_date,post_ date_gmt,post_modified,post_modified_gmt,post_auth or,post_status) VALUES ('title2','".$post."','post_name2',now(),now(),now (),now(),1,'publish')";


    فیلدهای جدولش با کوئریت همخوانی نداره !!!! مثلا شما اسم فیلد برای ذخیره تو کوئریت نوشتی post_ date_gmt در صورتی که باید این بنویسی

    post_date_gmt


    من پیشنهاد می کنم یک اینسرت دستی تو phpmyadmin انجام بده کوئریش بنا به نیارت تغییر بده!!!!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار esteftaats1368
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران
    سن
    34
    پست
    112

    نقل قول: مشکل در درج داده در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط افشین66 مشاهده تاپیک
    این کوئری که شما اینجا گذاشتی

    $sql = "INSERT INTO wp_posts (post_title,post_content,post_name,post_date,post_ date_gmt,post_modified,post_modified_gmt,post_auth or,post_status) VALUES ('title2','".$post."','post_name2',now(),now(),now (),now(),1,'publish')";


    فیلدهای جدولش با کوئریت همخوانی نداره !!!! مثلا شما اسم فیلد برای ذخیره تو کوئریت نوشتی post_ date_gmt در صورتی که باید این بنویسی

    post_date_gmt


    من پیشنهاد می کنم یک اینسرت دستی تو phpmyadmin انجام بده کوئریش بنا به نیارت تغییر بده!!!!!
    داداش هر دو تا post_date_gmt که نوشتی یکی هستش که!

    توی phpmyadmin دستی وارد کردم مشکلی نداشته.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار افشین66
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    نقل قول: مشکل در درج داده در دیتابیس

    اگر دقت کنی توی کوئری که گذاشت بین post_ و data چندت کارکتر space هست که باعث تفوت میشه !!!! کوئری که دستی وارد کردی بگذار اینجا فیلدهای اضافیش حذف کنیم !!! کوئری که تو می خوای دربیاریم :)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار esteftaats1368
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران
    سن
    34
    پست
    112

    نقل قول: مشکل در درج داده در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط افشین66 مشاهده تاپیک
    اگر دقت کنی توی کوئری که گذاشت بین post_ و data چندت کارکتر space هست که باعث تفوت میشه !!!! کوئری که دستی وارد کردی بگذار اینجا فیلدهای اضافیش حذف کنیم !!! کوئری که تو می خوای دربیاریم :)
    داداش شاید من توی کد قبلی اشتباهی یه space اضافی گذاشته باشم ولی توی کد اصلی این فاصله وجو نداره.اینم از کوئری
                          //$sql = "INSERT INTO wp_posts (post_title,post_content,post_name,post_date,post_  date_gmt,post_modified,post_modified_gmt,post_auth  or,post_status) VALUES ('title2','".$post."','post_name2',now(),now(),now  (),now(),1,'publish')";


    راستی داداش یه نکته ای هم هست که وقتی به $post مقدار دیگه ای دادم توی دیتابیس اطلاعات رو درج کرد ولی وقتی داده اصلی رو دادم درح نکرد.

    داده اصلی کد html هست مثل کد زیر :

    کد HTML:
    <div class='news_detail_text' > <div>یک مجله استرالیایی این سوپر مدل را به عنوان زیباترین شخص 2012 معرفی کرده است . او اخیرا برای برند&nbsp; ریبوک یک لباس ورزشی زنانه را تبلیغ کرده است و عکسهایی برای این تبلیغات گرفته شده است که نشان می دهد این عنوان واقعا برازنده وی است.</div>  <div>&nbsp;</div>  <div>به گزارش <a href="http://www.irannaz.com" title="http://www.irannaz.com">ایران ناز</a> او اکنون مادر دو فرزند است . با این حال تناسب اندام و انعطاف پذیری فوق العاده اش وی را به یک اسطوره در دنیای مد تبدیل کرده است.</div>  <div>&nbsp;</div>  <div style="text-align: center;"><a href="http://www.irannaz.com/news_cats_3.html" ><img border="0" src="http://www.irannaz.com/user_files/image/image45/0.998324001333992954.www.irannaz.com.jpg" alt="آشنایی با زیباترین و جذابترین زن معروف جهان +عکس" title="آشنایی با زیباترین و جذابترین زن معروف جهان +عکس" /></a></div>  <div>&nbsp;</div>  <div>او اکنون 28 ساله است و اخیرا تصویری از او به همراه پسر کوچک خود به نام فیلین روی جلد یک مجله پرتیراژ به چاپ رسیده است. وی در مصاحبه اش با این مجله گفته است روزی 18 ساعت کار میکند که بخش عمده آن حرکات ورزشی است.<br />  &nbsp;<br />  او همسر اورلاندو بلوم هنرپیشه معروف هالیوودی است و می گوید در درجه اول دوست دارد وظیفه همسری و مادری خود را به خوبی اجرا کند و سپس در کار و فعالیت مورد علاقه اش بپردازد. این دومین بار است که وی به عنوان زیباترین زن دنیا انتخاب میشود.</div> </div>
    ضمنا من اطلاعات رومی خوام در دیتابیس وردپرس بصورت دستی وارد کنم.

    از یه طرف شک می کنم نکنه وردپرس فیلتری چیزی گذاشته مقادیری که من می ذارم از " و ' داخلش هست.

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار افشین66
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    نقل قول: مشکل در درج داده در دیتابیس

    آره اگر از ' استفاده کنی باعث میشه کوئریت بلکل غلط بشه !!!!! ضمنا اگر خودت چک نکنی احتمال داره کاربر کد مخرب وارد کنه و .....

    درباره escape value و sql injection مطالعه کنی به نتیجه میرسی اینم فیلتر نمونه برای متغییرت

    function filter($data) { $data = trim(htmlentities(strip_tags($data))); if (get_magic_quotes_gpc()) $data = stripslashes($data); $data = mysql_real_escape_string($data); return $data; }


تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در درج داده ها در جدول
    نوشته شده توسط mohammad_kazem در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 تیر 1391, 22:00 عصر
  2. سوال: مشکل در درج اطلاعات در دیتابیس از گریدویو
    نوشته شده توسط asiehmohammadian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1391, 20:29 عصر
  3. سوال: مشکل در درج اطلاعات در دیتابیس
    نوشته شده توسط markarian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 دی 1390, 08:41 صبح
  4. سوال: درج داده در دیتابیس
    نوشته شده توسط barnamenevis1978 در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 17 بهمن 1389, 17:12 عصر
  5. مشکل در درج داده ها
    نوشته شده توسط mohsen622001 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1389, 15:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •