نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: معادل این کد linq چیه؟

  1. #1

    معادل این کد linq چیه؟

    کسی میتونه معادل این کد linq رو بنویسه؟

    decimal sum = dataGridView1.Rows.OfType<DataGridViewRow>()
    .Sum(row => Convert.ToDecimal(row.Cells["total"].Value));
    label1.Text = sum.ToString();

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: معادل این کد linq چیه؟

    با سلام.

    decimal sum=0;
    foreach(var row in Datagrid.Rows)
    sum+=row.Cells["total"].Value;
    Label.Text=sum;
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. معادل این دستور sql در linq چیه؟
    نوشته شده توسط hossein626 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 15:23 عصر
  2. معادل این دستور در Linq
    نوشته شده توسط m.mahnani در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 02 آذر 1388, 21:23 عصر
  3. کمک فوری:معادل این دستور SQL در LINQ
    نوشته شده توسط m.mahnani در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1388, 08:18 صبح
  4. معادل این کد دلفی در #C چیه؟
    نوشته شده توسط سار در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اسفند 1384, 08:01 صبح
  5. معادل این عبارت سی شارپ در دلفی دات نت چیه؟
    نوشته شده توسط saeed_82 در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1383, 11:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •