نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نحوه اتصال گرید ویو به وسیله کد

  1. #1

    نحوه اتصال گرید ویو به وسیله کد

    با سلام
    میخواستم نحوه اتصال گرید ویو به جدول رو بدونم چطور باید انجام داد.. و همچنین نحوه کنترل گرید ویو .. برای رکورد قبلی بعدی ..

  2. #2

    نقل قول: نحوه اتصال گرید ویو به وسیله کد

    دوستان خیلی زحمت دادم بهتون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: نحوه اتصال گرید ویو به وسیله کد

    میشه منظورتو واضح تر بگی.
    اتصال گرید ویو به جدول یعنی هر زمان جدول تغییر کرد گرید ویو هم تغییر کنه؟ یعنی گریدویو رو به جدول بایند کنی؟
    نحوه کنترل رکورد بعدی و قبلی یعنی چی؟ چه کنترلی میخوای رو رکورد ها داشته باشی؟

  4. #4

    نقل قول: نحوه اتصال گرید ویو به وسیله کد

    من تونستم متصل بشم ..
    میخواستم چندتا دکمه قرار بدم به این صورت که وقتی میزنم بتونم روی رکوردهای گریدو حرکت کنم.. به این صورت بعدی، قبلی، اولین رکورد ، اخرین رکورد ..

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: نحوه اتصال گرید ویو به وسیله کد

    برای حرکت به عقب
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1.Rows[dataGridView1.CurrentRow.Index - 1].Cells[dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex];

    برای حرکت به جلو
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1.Rows[dataGridView1.CurrentRow.Index + 1].Cells[dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex];

    البته باید قبلشون شرط یزاری تا با خطای
    Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    مواجه نشی. میتونی از try و catch هم استفاده کنی که بهترم هست

  6. #6

    نقل قول: نحوه اتصال گرید ویو به وسیله کد

    مرسی .ممنون.
    میشه بگید چطور میشه خطا ش چک کنم..
    و تعداد رکورد های گرید ویو مو بدست بیارم..
    البته می خواستم روی اولین و اخرین رکورد هم بره..

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: نحوه اتصال گرید ویو به وسیله کد

    تعداد رکوردهای دیتاگریدویو

    dataGridView1.Rows.Count;


    ابتدا

    try
    {
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1.Rows[0].Cells[dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex];
    }
    catch
    {

    }


    قبلی

    try
    {
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1.Rows[dataGridView1.CurrentRow.Index - 1].Cells[dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex];
    }
    catch
    {

    }


    بعدی

    try
    {
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1.Rows[dataGridView1.CurrentRow.Index + 1].Cells[dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex];
    }
    catch
    {

    }


    انتها

    try
    {
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1.Rows[dataGridView1.Rows.Count - 1].Cells[dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex];
    }
    catch
    {

    }

  8. #8

    نقل قول: نحوه اتصال گرید ویو به وسیله کد

    منم خودم نوشتم ..

    اولین رکورد

    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1.Rows[0].Cells[dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex];


    اخرین رکورد

    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1.Rows[dataGridView1.RowCount-1 ].Cells[dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex];


    رکورد بعدی

    if (dataGridView1.RowCount > dataGridView1.CurrentRow.Index +1)
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1.Rows[dataGridView1.CurrentRow.Index + 1].Cells[dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex];


    رکورد قیلی

                if (0 < dataGridView1.CurrentRow.Index)
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1.Rows[dataGridView1.CurrentRow.Index - 1].Cells[dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex];


    ممنون.

  9. #9

    نقل قول: نحوه اتصال گرید ویو به وسیله کد

    البته نحوه اتصال منم به این صورت بود ..

    SqlConnection cn = new SqlConnection();
    string Strcn = "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" + "C:\\Users\\DeLL\\documents\\visual studio 2010\\Projects\\Khadamat 2\\Khadamat 2\\Database1.mdf" + ";Integrated Security=True;User Instance=True";
    cn.ConnectionString = Strcn;
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = cn;
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    cmd.CommandText = "Select * from Motesadi ";
    DataTable Dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter Ad = new SqlDataAdapter();
    Ad.SelectCommand = cmd;

    cn.Open();
    Ad.Fill(Dt);
    cn.Close();
    dataGridView1.DataSource = Dt;

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ارتباط گرید ویو با دیتاسورس
    نوشته شده توسط fahim1592 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 19 مرداد 1393, 21:55 عصر
  2. سوال: اتصال گرید ویو و تکست باکس به کنترل binding navigator
    نوشته شده توسط manit44 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 21 تیر 1392, 18:02 عصر
  3. ارور در هنگام اتصال گرید ویو به دیتابیس
    نوشته شده توسط alasht در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 دی 1389, 18:03 عصر
  4. سوال: نحوه ایجاد گرید ویو پویا در ای اس پی دات نت
    نوشته شده توسط vahid_dadaism در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 آبان 1389, 14:45 عصر
  5. سوال: اتصال گرید ویو تو در تو
    نوشته شده توسط VS2010 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1388, 09:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •