نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیره فونت ها در فایل اکسس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    سن
    37
    پست
    93

    ذخیره فونت ها در فایل اکسس

    سلام
    می خواستم بدونم چطور می تونم فونتهایی که توی برنامه ای که نوشتم (فونت فرم ها و گزارشات ) رو توی برنامه ذخیره کنم که وقتی برنامه رو توی ی سیستم دیگه اجرا کردم فونت ها به هم نریزه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار emami.sie
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    طبس
    پست
    501

    نقل قول: ذخیره فونت ها در فایل اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط 1397mehrdad مشاهده تاپیک
    سلام
    می خواستم بدونم چطور می تونم فونتهایی که توی برنامه ای که نوشتم (فونت فرم ها و گزارشات ) رو توی برنامه ذخیره کنم که وقتی برنامه رو توی ی سیستم دیگه اجرا کردم فونت ها به هم نریزه ؟
    با سلام
    راستش تا جایی که من اطلاع دارم همچین امکانی وجود نداره (Embed fonts)، اما راهکار مناسب ساخت فایل ستاپ با نرم افزارهای ستاپ ساز و افزودن فونتهای مدنظر به اون هستش (پیشنهاد: Smart.Install.Maker بسیار راحت، سریع و بی دردسر) با اینکار با یک تیر چند نشون میزنید: امکان اضافه کردن شورتکات، رجیستر کردن اکتیوایس ها، افزودن فونتها و...
    موفق باشید
    یا علی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: ذخیره فونت ها در فایل اکسس

    دوستان کسی راهی غیر از استفاده از نرم افزار های Setup ساز میدونه راهنمایی کنه؟
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: ذخیره فونت ها در فایل اکسس

    سلام
    یک فولدر در محل برنامه درست کن به نام fonts و فونت‌ها رو داخل بزار و تو یک قسمتی از برنامه بزنه یک باتن بزار مثلا: نصب فونت‌های برنامه
    در رویداد آن کلیک آن
    این کد رو بنویس:
    Dim Foldername As StringFoldername = CurrentProject.Path & "\Fonts"
    Shell "C:\WINDOWS\explorer.exe """ & Foldername & "", vbNormalFocus


    کاربر بعد از کیلیک کردن روی اون فولدر fonts براش باز میشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: ذخیره فونت ها در فایل اکسس

    در دات نت این امکان هست که برنامه از فونت های اختصاصی خودش استفاده کنه (بدون نصب در سیستم)
    ولی فقط برای نمایش هست و قابل چاپ نیست.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: نحوه خواندن فایل صوتی ذخیره شده در دیتا بیس اکسس
    نوشته شده توسط Kingpharaoh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 تیر 1392, 14:56 عصر
  2. فیلدی جهت ذخیره عکس در فایل اکسس
    نوشته شده توسط mmohsenifar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1390, 13:48 عصر
  3. فایل اکسس در اینترنت و استفاده از ان؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 01 آبان 1384, 14:32 عصر
  4. وابستگی فایل اکسس به نوع ویندوز
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1382, 10:32 صبح
  5. ایجاد فایل اکسس در برنامه
    نوشته شده توسط disappear در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مرداد 1382, 12:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •