صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 42

نام تاپیک: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    30

    قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    دوستان دنبال کدی هستم که بتونم با یک باتن ارتباط با ADSL قطع کنم
    داخل تالار سرچ کردم و چند تاپیک پیدا کردم اما هیچ کدومشون برای ADSL نبود و برای دیال آپ کار می کرد
    منتظر راهنماییهاتون هستم

  2. #2

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    خدایش مطمنی که امتحان کردی ؟
    یه سرچی درست میزدی ؟
    البته با cmd هست.

    System.Diagnostics.Process.Start("rasdial", "/disconnect");



    درضمن این تاپیک رو هم باید مدیران انتقال بدن به این پست
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ا-شبکه-؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    30

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط bazikadeh مشاهده تاپیک
    خدایش مطمنی که امتحان کردی ؟
    یه سرچی درست میزدی ؟
    البته با cmd هست.

    System.Diagnostics.Process.Start("rasdial", "/disconnect");





    درضمن این تاپیک رو هم باید مدیران انتقال بدن به این پست
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ا-شبکه-؟

    دوست عزیز این کد قبلا دیدیم و اگر دقت کرده باشید این کد برای ADSL نیست و برای دیال آپ استفاده میشه
    دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    آقا من این کد رو نوشتم ولی اثری نداشت
    ارتباط همچنان بر قرار

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    30

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط javady_joon مشاهده تاپیک
    آقا من این کد رو نوشتم ولی اثری نداشت
    ارتباط همچنان بر قرار
    دوست عزیز همونطور که گفتم این کد برای دیال آپ هستش
    کسی برای ADSL کدی سراغ نداره؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    میخوای اینترنت رو از سیستم قطع کنی یا کاری کنی که مودم adsl به اینترنت دسترسی نداشته باشه؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    30

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    می خوام وقتی کلیک میشه همون سیستم اینترنتش قطع بشه
    البته اگر هر دو روش بهم یاد بدی که ممنون میشم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    شرمنده چون خودم روش دوم رو بلد نیستم
    پرسیدم که یه وقت جواب اشتباه نگم.
    یه سرچ که زدم متوجه شدم که یکی از راه های قطع adsl تغییر geteway به 127.0.0.1 هستش.
    برای اینکار هم میتونی از این لینک استفاده کنی.

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    30

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    ممنون ... دیدمش اما راستش چیز زیادی سر درنیاوردم ... اگر ممکنه کمی توضیح بدین ... به ویژه تو محیط WinForm
    دوستان اگر روش دیگری هست ممنون میشم راهنمایی کنن

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    من همین الان امتحان کردمش. پدرم در اومد تا تونستم دوباره بیام. یعنی تبدیل کردن چند خط کد اینقدر سخته؟ میخوای جای console.writeline
    messagebox.show بزاری دیگه. اگه اونم سخته بگو خودم انجامش بدم!!!

  11. #11

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط aydingol مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این کد قبلا دیدیم و اگر دقت کرده باشید این کد برای ADSL نیست و برای دیال آپ استفاده میشه
    دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
    امتحان کن اگه نشد پای من

  12. #12

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    این کد هر اتصالی رو قطع میکنه عزیز امتحان کن خواهشا من زدم کار کرد حالا موندم توی وصلش

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    30

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    ممنون که راهنمایی کردی اما برای من و یکی دیگه از دوستان کار نکرد ... حتی اگه تو تاپیکهای مرتبط هم سرچ کنی ... اشخاص مختلف هم گفتن که این کد برای دیال آپ هستش

  14. #14

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    اره ولی این میاد اون کانکشن هایی رو قطع میکنه که به اینترنت وصل هست .
    ----------------------
    خواهش عزیزم

  15. #15

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط bazikadeh مشاهده تاپیک
    اره ولی این میاد اون کانکشن هایی رو قطع میکنه که به اینترنت وصل هست .
    ----------------------
    خواهش عزیزم
    راست میگه دوست من منم امتحان کردم اتصال گردن کلفته همچنان مونده

  16. #16

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    اها بچه ها مودمتون با چی وصله به کامپیوتر ؟
    حتما باید کابل شبکه باشه قطع میکنه ...

  17. #17

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    حالا این هیچی ...
    کی میتونه کانکشن کامل بسازه ؟

  18. #18

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط bazikadeh مشاهده تاپیک
    حالا این هیچی ...
    کی میتونه کانکشن کامل بسازه ؟
    خوب حالا اگر نباشه چی؟؟
    اگر با کابل شبکه وصل نباشه چی؟؟

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    30

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    دوست عزیز مودم من با کابل وصله ... قطع نکرد

  20. #20

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    من خیلی جاها امتحان کردم شده...

  21. #21

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    تو خصوصی یه کد فرستادم فکر کنم به دردت بخوره

    کدی که قبلا گفتن برای دیال اپ هستش اصلا ربطی به adsl نداره
    کمی با دستورات run اشنا باشی حله
    آخرین ویرایش به وسیله omidan24 : جمعه 29 شهریور 1392 در 03:00 صبح

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    30

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط omidan24 مشاهده تاپیک
    تو خصوصی یه کد فرستادم فکر کنم به دردت بخوره
    خیلی عالی بود ... دست مریزاد
    دقیقا همین کد می خواستم

  23. #23

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط aydingol مشاهده تاپیک
    خیلی عالی بود ... دست مریزاد
    دقیقا همین کد می خواستم
    خوب بابا توی عمومی میذاشتین بقیه م استفاده کنند دیگه

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    احتمالا روش کار rasdial رو توی PM فرستاده.من واقعا نمیفهمم یه موضوع به این سادگی چیه که توی پیام خصوصی میفرستند.
    انگار کد هدایت موشکه.

  25. #25

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    احتمالا روش کار rasdial رو توی PM فرستاده.من واقعا نمیفهمم یه موضوع به این سادگی چیه که توی پیام خصوصی میفرستند.
    انگار کد هدایت موشکه.
    واقعا خب بذارین همه استفاده کنند

  26. #26
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    30

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    احتمالا روش کار rasdial رو توی PM فرستاده.من واقعا نمیفهمم یه موضوع به این سادگی چیه که توی پیام خصوصی میفرستند.
    انگار کد هدایت موشکه.
    دوست عزیز کد هدایت موشک نیست اما همین کد الان نزدیک یک هفته است که وقت منو گرفته و حتی عده ای از دوستان با اصرار بر اشتباه کلی از وقت منو گرفتن. و حتی حاظر به راهنمایی من تو درخواست خصوصی نشدن و تاکید به حرفشون داشتن. من از دوستان عزیزم m_ali_gho و omidan24 تشکر می کنم و با اجازه اون این کد قرار میدم


    ProcessStartInfo pInfo = new ProcessStartInfo();
    pInfo.FileName = @"C:\WINDOWS\System32\ipconfig.exe";
    pInfo.Arguments = "/release";
    Process p = Process.Start(pInfo);
    p.WaitForExit();

  27. #27

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    من این کد رو یکی از دوستان دادن ولی کار نکرد حتی مال وصل شدن هم زدم ولی نگرفت

  28. #28
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    30

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    دوست من من این کد پشت باتن قرار دادم و از using System.Diagnostics; استفاده کردم
    الان داره کار می کنه
    برای وصلش کدی ندارم ...

  29. #29

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    تا این یوزیگ رو نزنی اصلا شناسایی نمیکنه میدونم ولی برای من اون کده که دادم کار میکنه ولی این نه میتونین برنامشو بذارین ؟


    using System.Diagnostics;

  30. #30
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    30

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Diagnostics;
    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class frmMain : Form
    {
    public frmMain()
    {
    InitializeComponent();
    }
    private void btnInternetDisconect_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    ProcessStartInfo pInfo = new ProcessStartInfo();
    pInfo.FileName = @"C:\WINDOWS\System32\ipconfig.exe";
    pInfo.Arguments = "/release";
    Process p = Process.Start(pInfo);
    p.WaitForExit();

    }
    }

  31. #31

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    ن خوده برنامه رو آپ کنی

  32. #32
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    30

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    تو فروم بلد نیستم اما اینجا آپ کردم

    کد HTML:
    http://www.mediafire.com/download/kf6sntj9xvmu3yh/WindowsFormsApplication2.rar

  33. #33

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    مگه کاری داره زیپ کن بفرست دیگه

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    دوست عزیز کد هدایت موشک نیست اما همین کد الان نزدیک یک هفته است که وقت منو گرفته و حتی عده ای از دوستان با اصرار بر اشتباه کلی از وقت منو گرفتن.
    1.فکر میکنی چیزهایی که بقیه مینویسند یا خود من مینویسم به راحتی به دست اومده؟
    2.ipconfig از کد مشابه چیزی که به شما گفته شد استفاده میکنه.ناتوانی شما در استفاده درست از کد دلیل بر غلط بودنش نیست.

  35. #35

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط aydingol مشاهده تاپیک
    تو فروم بلد نیستم اما اینجا آپ کردم

    کد HTML:
    http://www.mediafire.com/download/kf6sntj9xvmu3yh/WindowsFormsApplication2.rar
    کار نکرد ولی مرسی

  36. #36

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    حالا خدایش کسی بلد نیست طراحی کنه کانکشن رو بعد آپ کنه دیگه این همه پست نزنیم

  37. #37
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    30

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    1.فکر میکنی چیزهایی که بقیه مینویسند یا خود من مینویسم به راحتی به دست اومده؟
    2.ipconfig از کد مشابه چیزی که به شما گفته شد استفاده میکنه.ناتوانی شما در استفاده درست از کد دلیل بر غلط بودنش نیست.
    اولا که این کد من به دست نیاوردم کس دیگه ای برای من ارسال کرد و من اونو اینجا گذاشتم
    ثانیا شما که توانا هستید میتونید برنامه ای که با روش جناب bazikadeh گفته شده و یا روش خودتون همینجا آپ کنید تا بقیه استفاده کنن؟
    من که تو پست های بالا راهنمایی از شما ندیدم ...

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط aydingol مشاهده تاپیک
    اولا که این کد من به دست نیاوردم کس دیگه ای برای من ارسال کرد و من اونو اینجا گذاشتم
    ثانیا شما که توانا هستید میتونید برنامه ای که با روش جناب bazikadeh گفته شده و یا روش خودتون همینجا آپ کنید تا بقیه استفاده کنن؟
    من که تو پست های بالا راهنمایی از شما ندیدم ...
    میدونم ولی نمیتونم چون ویندوز ندارم.
    شاید علتش این باشه که این سوال لعنتی رو ۵ نفر توی این ماه پرسیدن؟

  39. #39

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    خوب چون کسی ج درست نمیدن و همه تابع معرفی میکنن منم چند پست زدم ولی هیچ، البته ی اون اوایل یکی از دوستان خوب راهنمایی میکرد که دیگه نیستن

  40. #40

    نقل قول: قطع ADSL با استفاده از سی شارپ

    در تالار های فارسی و انگلیسی نمی توان مورد دقیقی برای ADSL یافت ، اما آیا شیوه ای وجود دارد که جلوی تبادلPocket ها را گرفت؟؟؟البته یکی از دوستان به تغییر GateWay اشاره کردند که من هم فقط به همین نتیجه رسیدم ولی فکر کنم شاید راه حل منطقی و مستقیمی هنوز یافت نشده است، دوستانی که از این کار برای برنامه هایی برای کافی نت ها و... می خواهند استفاده کنند می توانند به جای این کار به سرور متکی شوند و به جای قطع ارتباط از رمزگذاری استفاده کنند...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. انتقال فايل با استفاده از سي شارپ
    نوشته شده توسط seydali در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1391, 15:03 عصر
  2. ساخت فايل exe با استفاده از سي شارپ
    نوشته شده توسط m110_110 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 آبان 1388, 16:56 عصر
  3. نوشتن کوئری sql2000 و استفاده در سی شارپ
    نوشته شده توسط man_iran در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1387, 21:56 عصر
  4. استفاده از سی شارپ در web
    نوشته شده توسط mamali_programer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 12:28 عصر
  5. مشاهده نتیجه جستجو در SQL با استفاده از سی شارپ
    نوشته شده توسط hashom در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 14:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •