نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چجوری بگم اگه مچین شماره ای تو دیتابیس بود بیا این کار رو انجام بده؟؟

  1. #1

    چجوری بگم اگه مچین شماره ای تو دیتابیس بود بیا این کار رو انجام بده؟؟

    سلام.
    چجوری بگم اگه همچین شماره ای تو دیتابیس بود بیا این کار رو انجام بده؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: چجوری بگم اگه مچین شماره ای تو دیتابیس بود بیا این کار رو انجام بده؟؟

    خب یه کوئری از دیتابیس رو بگیر و بعد هم با یه if انجامش بده
    $mim=mysql_query("select * from post where id=$id");
    if($mim)
    {
    echo "i love pho";
    }


  3. #3

    نقل قول: چجوری بگم اگه مچین شماره ای تو دیتابیس بود بیا این کار رو انجام بده؟؟

    این کارو قبلا انجام دادم اما جواب نداد.من میخواستم هر کی رمزشو فراموش کرد بیاد شمارشو بده تا گه همچین شماره ای وجود داشت رمز جدید تولید بشه و براش sms بشه.اما الان هر شماره ای وارد میشه رمز براش اس ام اس میشه حالا میخواد همچین شماره ای وجود داشته باشه میخواد نداشته باشه



    $result=mysql_query("UPDATE `user` SET `ramz`='{$ramz}',`lastip`='{$lastip}',`lastdate`=n ow() WHERE (`mobile`='{$mobile}')");
    if ($result)
    بیا رمزو sms کن
    {


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: چجوری بگم اگه مچین شماره ای تو دیتابیس بود بیا این کار رو انجام بده؟؟

    دادش من تو داری select می کنی یا اپ دیت !!!!!
    به جای UPDATE از select استفاده کن
    این کد که تو نوشتی داره یه رکورد رو اپدیت می کنه و اپدیت هم که انجام میشه شرط برقراره و اس رو می فرسته

  5. #5

    نقل قول: چجوری بگم اگه مچین شماره ای تو دیتابیس بود بیا این کار رو انجام بده؟؟

    خوب من میخوام قبلش بفهمم این شماره وجود داره یا نه.اگه وجود داشت این عملیات اپدیت رو انجام بدم


    $mobile =mysql_real_escape_string($_POST["mobile"]);
    $mim=mysql_query("select * from user WHERE mobile='$mobile' ");
    if($mim)
    {
    $pas = rand(0000,9999);
    $ramz=Sha1($pas);
    $ramz=md5($pas);
    $lastip =$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    $result=mysql_query("UPDATE `user` SET `ramz`='{$ramz}',`lastip`='{$lastip}',`lastdate`=n ow() WHERE (`mobile`='{$mobile}')");
    if ($result)
    {
    رمزو smsکن

  6. #6

    نقل قول: چجوری بگم اگه مچین شماره ای تو دیتابیس بود بیا این کار رو انجام بده؟؟

    اما نمیدونم چرا جواب نمیده!!!!!!!!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: چجوری بگم اگه مچین شماره ای تو دیتابیس بود بیا این کار رو انجام بده؟؟

    ظاهرا همه چی درسته

    اینکارو بکن
    $mim = mysql_query("select * frome user where mobile='$mobile'");
    count($mim);
    if($mim==1)
    {
    }
    در غیر این صورت جاهای دیگه ی کدت رو بررسی کن

تاپیک های مشابه

  1. نوع فیلد برای ثبت شماره تلفن در دیتابیس access
    نوشته شده توسط ehsan7007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 23
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1392, 19:47 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 شهریور 1392, 16:35 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1392, 21:29 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 تیر 1390, 14:07 عصر
  5. شماره ردیف در دیتابیس
    نوشته شده توسط DrDelphi2003 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1384, 00:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •