نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: پنهان کردن برنامه از لیست Run و Process

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    Question پنهان کردن برنامه از لیست Run و Process

    با سلام و تبریک سال نو

    من در حال طراحی برنامه ای برای مدیریت ویندوز های NT و 9X هستم ولی مشکلی که دارم این است که کاربر می تواند برنامه را از قسمت Run در Regedit حذف کند یا آن را از قسمت پروسه های فعال ویندوز NT حذف کند
    البته قسمت اول مهم تر است

    لطفا اگه کسی در این رابطه می تونه به من کمک کنه به من پیام یا میل بفرستد
    در ضمن نسخهء نمایشی از برنامه رو چند روز دیگه Upload می کنم

  2. #2
    تبدیلش کن به سرویس.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    Unhappy

    نقل قول نوشته شده توسط محمد میرمصطفی
    تبدیلش کن به سرویس.
    منظورتو واضح تر بگو لطفا

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    28

    Cool سرویس هم قابل غیر فعال کردن است

    نقل قول نوشته شده توسط محمد میرمصطفی
    تبدیلش کن به سرویس.
    خوب عزیزم سرویس ها هم قابل غیر فعال کردن هستند تنها راهی که هست اضافه کردن برنامه به داخل برنامه های خود ویندوز میباشد مثل کاری که ویروس ها میکنند. ولی من تا بهحال نفهمیدم اینکار را چگونه میکنند.

  5. #5
    شما میتونید از توابع ای پی آی استفاده کنید

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    28
    lotfan bishtar tozih bedid
    ba tashakor

  7. #7
    شما می‌توانید در هنگام اجرای برنامه بعضی از توابع ویندوز از جمله حذف پروسس و رجیستری را disable کنید. برای اطلاعات بیشتر در گوگل و یا MSDN کلمه Hook را جستجو کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    Wink

    نقل قول نوشته شده توسط Youness
    شما میتونید از توابع ای پی آی استفاده کنید
    خیلی زحمت کشیدی

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط محمد میرمصطفی
    تبدیلش کن به سرویس.
    موقع ران کردن سرویس برنامه باید به ران کننده جواب بده. شما میدونید چه طور این کار عملیه؟

  10. #10
    شما میتوانید از تابع زیر استفاده کنید
    registeserviceprocess
    که یادمنیست در چه فایلی هست ولی اینو میدونم که فقط در win98 به قبل جواب میده
    اگه اطلاعات بیشتری میخواین در گوگل به دنبال نرم افزار apiguide بگردیدمیتونه کمکتون کنه
    البته اگه الان دیگه لازم داشته باشیدخداحافظ

  11. #11

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    (; :

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار zerobit-ltd
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    283
    کد زیر این کارو واست انجام می ده. فقط توجه داشته باش که NT به بالا جواب نمی ده.

    Private Const TH32CS_SNAPPROCESS = &H2

    Private Type PROCESSENTRY32
    dwSize As Long
    cntUsage As Long
    th32ProcessID As Long
    th32DefaultHeapID As Long
    th32ModuleID As Long
    cntThreads As Long
    th32ParentProcessID As Long
    pcPriClassBase As Long
    dwFlags As Long
    szExeFile As String * 260
    End Type

    Private Declare Function RegisterServiceProcess Lib "kernel32" (ByVal dwProcessID As Long, ByVal dwType As Long) As Long
    Private Declare Function CreateToolhelp32Snapshot Lib "kernel32.dll" (ByVal dwFlags As Long, ByVal th32ProcessID As Long) As Long
    Private Declare Function Process32First Lib "kernel32.dll" (ByVal hSnapshot As Long, Uprocess As PROCESSENTRY32) As Long
    Private Declare Function Process32Next Lib "kernel32.dll" (ByVal hSnapshot As Long, Uprocess As PROCESSENTRY32) As Long
    Private Declare Function CloseHandle Lib "kernel32.dll" (ByVal hObject As Long) As Long
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Private Sub Remove_Program_From_TaskMgr()
    Dim Info As PROCESSENTRY32
    Dim RetList As Long, FirstEXEProg As Long, Retval As Long
    Dim EXEName As String

    RetList = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPPROCESS, 0)
    Info.dwSize = Len(Info)
    FirstEXEProg = Process32First(RetList, Info)
    If RetList <> -1 Then
    While FirstEXEProg <> 0
    With Info
    EXEName = Left(.szExeFile, InStr(.szExeFile, Chr(0)) - 1)
    If InStr(LCase(EXEName), "Program Name") <> 0 Then
    On Error GoTo EXT:
    RegisterServiceProcess .th32ProcessID, 1
    EXT:
    End If
    .dwSize = Len(Info)
    FirstEXEProg = Process32Next(RetList, Info)
    End With
    Wend
    End If
    CloseHandle RetList
    End Sub

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    نقل قول نوشته شده توسط zerobit-ltd مشاهده تاپیک
    کد زیر این کارو واست انجام می ده. فقط توجه داشته باش که NT به بالا جواب نمی ده.

    Private Const TH32CS_SNAPPROCESS = &H2

    Private Type PROCESSENTRY32
    dwSize As Long
    cntUsage As Long
    th32ProcessID As Long
    th32DefaultHeapID As Long
    th32ModuleID As Long
    cntThreads As Long
    th32ParentProcessID As Long
    pcPriClassBase As Long
    dwFlags As Long
    szExeFile As String * 260
    End Type

    Private Declare Function RegisterServiceProcess Lib "kernel32" (ByVal dwProcessID As Long, ByVal dwType As Long) As Long
    Private Declare Function CreateToolhelp32Snapshot Lib "kernel32.dll" (ByVal dwFlags As Long, ByVal th32ProcessID As Long) As Long
    Private Declare Function Process32First Lib "kernel32.dll" (ByVal hSnapshot As Long, Uprocess As PROCESSENTRY32) As Long
    Private Declare Function Process32Next Lib "kernel32.dll" (ByVal hSnapshot As Long, Uprocess As PROCESSENTRY32) As Long
    Private Declare Function CloseHandle Lib "kernel32.dll" (ByVal hObject As Long) As Long
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Private Sub Remove_Program_From_TaskMgr()
    Dim Info As PROCESSENTRY32
    Dim RetList As Long, FirstEXEProg As Long, Retval As Long
    Dim EXEName As String

    RetList = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPPROCESS, 0)
    Info.dwSize = Len(Info)
    FirstEXEProg = Process32First(RetList, Info)
    If RetList <> -1 Then
    While FirstEXEProg <> 0
    With Info
    EXEName = Left(.szExeFile, InStr(.szExeFile, Chr(0)) - 1)
    If InStr(LCase(EXEName), "Program Name") <> 0 Then
    On Error GoTo EXT:
    RegisterServiceProcess .th32ProcessID, 1
    EXT:
    End If
    .dwSize = Len(Info)
    FirstEXEProg = Process32Next(RetList, Info)
    End With
    Wend
    End If
    CloseHandle RetList
    End Sub
    خیلی عذر می خوام مگه ویندوز 98 هم دیگه گیر میاد؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار zerobit-ltd
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    283
    بابایی، اول اینو زدی!
    نقل قول نوشته شده توسط Bahram0110 مشاهده تاپیک
    من در حال طراحی برنامه ای برای مدیریت ویندوز های NT و 9X هستم ولی مشکلی که دارم این است که کاربر می تواند برنامه را از قسمت Run در Regedit حذف کند یا آن را از قسمت پروسه های فعال ویندوز NT حذف کند
    البته قسمت اول مهم تر است

    لطفا اگه کسی در این رابطه می تونه به من کمک کنه به من پیام یا میل بفرستد
    در ضمن نسخهء نمایشی از برنامه رو چند روز دیگه Upload می کنم
    بعدشم اینو گفتی:
    نقل قول نوشته شده توسط Bahram0110 مشاهده تاپیک
    خیلی عذر می خوام مگه ویندوز 98 هم دیگه گیر میاد؟
    خوب حالا چی می گی؟
    اگه ویندوز 98 دیگه گیر نمیاد، پس چرا داری واسش برنامه می نویسی؟
    البته من یه اشتباه کردم. اون کدی که گذاشتم رو 2000 هم جواب می ده.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    نقل قول نوشته شده توسط zerobit-ltd مشاهده تاپیک
    خوب حالا چی می گی؟
    اگه ویندوز 98 دیگه گیر نمیاد، پس چرا داری واسش برنامه می نویسی؟
    البته من یه اشتباه کردم. اون کدی که گذاشتم رو 2000 هم جواب می ده.
    الان اکثرا همهء کاربرا از ایکس پی استفاده می کنند.!!
    حالا ما گفتیم 98 ؛ ولی دیگه اکثر برنامه ها برای سازگاری با ایکس پی نوشته می شن!
    ولی من از حرفی که زدم رسما عذر می خوام!

  17. #17
    شما از GP(group police)هم متوانید استفاه کنید

  18. #18
    hide_process :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    Earth
    پست
    56
    من یه برنامه در این مورد نوشته بودم که البته به شیوه خودم رفع رجوع کردم مشکلش رو
    به این صورت که عنوان برنامه ها رو با استفاده از توابع Apiبدست می اوردم بعد اگه به نام Regedit یا Taskیا یه چیزی توی این مایه ها داشت پنجره اون برنامه رو می بست . درست مثل کاری که ویروس Newfolder انجام میده
    البته این کار اصولی نیست و اگر عزیزان پیشنهاد بهتری دارند ارائه بدن

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    Cool

    دوست عزیز من اصلا این کارو پیشنهاد نمی کنم
    دلیلش هم این فایلیه که می زارم
    (از روشی که شما می گین رد میشه)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    Unhappy

    نقل قول نوشته شده توسط romina2006 مشاهده تاپیک
    hide_process :
    ایدهء جالبیه
    ولی بازم برای کاربرای حرفه ای جواب نمی ده!

تاپیک های مشابه

  1. حذف یک process از تب process موجود در taskmanager
    نوشته شده توسط mohinsoft در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 آبان 1386, 12:23 عصر
  2. کردن یه فایل در حال اجرا Process END
    نوشته شده توسط hossein-jam در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 09 شهریور 1386, 16:22 عصر
  3. مخفی کردن یک process از process list در win 2K,Xp
    نوشته شده توسط persianboy در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1383, 08:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •