نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کنترل کامل بر روی پخش فایل صوتی

  1. #1

    کنترل کامل بر روی پخش فایل صوتی

    سلام
    دوستان من میخوام وقتی موزیک یا حالا فایل صوتی رو توی #C اجرا میکنم
    بتونم Pause کنم
    عقب یا جلو ببرم
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: کنترل کامل بر روی پخش فایل صوتی

    چرا از windows media player استفاده نمیکنی؟
    تو کامپوننتهای com هستش.

  3. #3

    نقل قول: کنترل کامل بر روی پخش فایل صوتی

    میتونید هم از naudio استفاده کنید امکانات بینظیری در اختیارتون میزاره:http://naudio.codeplex.com/

  4. #4

    نقل قول: کنترل کامل بر روی پخش فایل صوتی

    نقل قول نوشته شده توسط m_ali_gho مشاهده تاپیک
    چرا از windows media player استفاده نمیکنی؟
    تو کامپوننتهای com هستش.
    ببخشید مسیرش رو
    میشه بیشتر توضیح بدین؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله javady_joon : پنج شنبه 28 شهریور 1392 در 21:55 عصر

  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: کنترل کامل بر روی پخش فایل صوتی

    با سلام.
    از کلاس System.Windows.Media.MediaPlayer هم می توانید استفاده کنید.
    یک کلاس برای پخش فایل(های) صوتی با امکان کنترل زمان و شماره track و ... در این تاپیک
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  6. #6

    نقل قول: کنترل کامل بر روی پخش فایل صوتی

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    با سلام.
    از کلاس System.Windows.Media.MediaPlayer هم می توانید استفاده کنید.
    یک کلاس برای پخش فایل(های) صوتی با امکان کنترل زمان و شماره track و ... در این تاپیک
    ببخشید ولی با اضافه کردن کلاس sysytem.windows
    شی media رو نمیشناسه

  7. #7
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: کنترل کامل بر روی پخش فایل صوتی

    نقل قول نوشته شده توسط javady_joon مشاهده تاپیک
    ببخشید ولی با اضافه کردن کلاس sysytem.windows
    شی media رو نمیشناسه
    لطفا تاپیکی رو که معرفی کردم خدمتتون مطالعه کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  8. #8

    نقل قول: کنترل کامل بر روی پخش فایل صوتی

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    لطفا تاپیکی رو که معرفی کردم خدمتتون مطالعه کنید.
    خیییییییییییلی
    کد طولانیه اصلا نمیشه سر در آورد
    من دنبال کامپوننتم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: کنترل کامل بر روی پخش فایل صوتی

    با عرض معذرت از اساتید بزرگوار
    البته که دوستای بهترین توضیح رو دادن اما
    تو toolbox راست کلیک کن و choose Items رو انتخاب کن. از پنجره باز شده تب COM Components رو انتخاب کن و دنبال Windows Media Player بگرد. تیک کنارش رو بزن و ok کن

تاپیک های مشابه

  1. پخش فایل صوتی بر روی مودم
    نوشته شده توسط MPG2710 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 19:32 عصر
  2. پخش فایل صوتی با کلیک روی عکس
    نوشته شده توسط kazem.shabanian در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 مرداد 1389, 12:21 عصر
  3. پخش فایل صوتی + نمایش تصویر بر اساس زمان
    نوشته شده توسط فؤاد در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 اردیبهشت 1387, 23:20 عصر
  4. عدم پخش فایل صوتی Wave
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1382, 22:35 عصر
  5. پخش فایل صوتی از درون ریسورس فایلها
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 آبان 1382, 20:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •