نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در اجرای کد با شرط

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    Question مشکل در اجرای کد با شرط

    با سلام

    توی کداصلی زیر وقتی صفحه ارسال مطلب لود میشه ابتدا این کد اجرا میشه

    $rnd1=rand();
    $rnd2=rand();
    $rndT=$rnd1.$rnd2;
    $path='Upload/'.$rndT;
    $dirCreate=mkdir($path, 0777);


    و یک پوشه رو ایجاد میکنه

    حالا وقتی که میخوام دکمه ارسال مطلب رو بزنم دوباره همین کد بالایی اجرا میشه

    چطور میتونم شرطی بنویسم که دیگه اجرا نشه این کد بالا

    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن



    <?php
    session_start();

    $rnd1=rand();
    $rnd2=rand();
    $rndT=$rnd1.$rnd2;
    $path='Upload/'.$rndT;
    $dirCreate=mkdir($path, 0777);

    if(isset($_POST['ajax']))
    {
    $uploadfolder =$rndT;
    $onvan =mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['onvan']));
    $date = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['date']));
    $tags =mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['tags']));
    $matn = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['matn']));

    $sndnw = @mysql_query("INSERT INTO `matlab` (onvan , date , tags , matn, uploadfolder)
    VALUES ('$onvan' ,'$date' ,'$tags','$matn','$uploadfolder') ");

    if($sndnw){

    $location = $path;
    $dp = opendir($location);
    while ($entry = readdir($dp))
    {
    if (is_file($location . $entry))
    {

    }

    else {
    $deldir=rmdir($path);
    }
    }
    closedir($dp);
    @header("Location: Send.php?SendMatlab=true");
    @exit();
    }

    else

    {
    @header("Location: Send.php?SendMatlab=false");
    @exit();
    } ;

    }



    ?>


    و اینکه چرا این کد اجرا نمیشه ؟

    $location = $path;
    $dp = opendir($location);
    while ($entry = readdir($dp))
    {
    if (is_file($location . $entry))
    {

    }

    else {
    $deldir=rmdir($path);
    }
    }
    closedir($dp);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: مشکل در اجرای کد با شرط

    با یه دستور شرط منطقی
    مثلا بگو وقتی متن ارسال نشده باشه
    if(!isset($_POST['matn']))
    {
    $rnd1=rand();
    $rnd2=rand();
    $rndT=$rnd1.$rnd2;
    $path='Upload/'.$rndT;
    $dirCreate=mkdir($path, 0777);
    }

    توی شرط بالا وقتی وارد پیج میشه کد اجرا میشه چون هیچ مقداری واسه متن ارسال نشده و در حالت دوم چون یه مقداری واسه متن ارسال شده پس شرط غلطه و اجرا نمیشه
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: مشکل در اجرای کد با شرط

    ممنون دوست عزیز از راهنماییتون

    فقط یه مشکلی هست که وقتی که میخوام اطلاعات رو ثبت کنم دیگه مقداری نداره که ثبت بشه

    $uploadfolder =$rndT;

    چند بار هم تغییر دادم داخل {} هم نوشتم و بیرونشم ولی مقدارش رو توی متغییر $uploadfolder نمیزاره

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: مشکل در اجرای کد با شرط

    مقدار شرط رو تغییر بده ... مثلا بررسی کن ببین اون فولدر وجود داره یا نه
    در کل وقتی یه صفحه رفرش میشه نباید مقدار متغییرها صفر بشن .

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: مشکل در اجرای شرط
    نوشته شده توسط vivaams در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 31 تیر 1391, 11:38 صبح
  2. مشکل در اجرای یک کوئری با دو شرط
    نوشته شده توسط alipoor123@gmail.com در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 مهر 1389, 10:04 صبح
  3. سوال: مشکل در اجرای یک شرط زمان بندی
    نوشته شده توسط mahdik در بخش PHP
    پاسخ: 22
    آخرین پست: چهارشنبه 31 شهریور 1389, 23:49 عصر
  4. مشکل در اجرای QUERY
    نوشته شده توسط yussof در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 مرداد 1382, 01:57 صبح
  5. مشکل در اجرای برنامه در سیستم مقصد
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1382, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •