نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استیمول ریپورت و ارسال چندین پارامتر و استفاده از چند جدول

  1. #1

    استیمول ریپورت و ارسال چندین پارامتر و استفاده از چند جدول

    سلام
    روزتون بخیر دوستان
    من موفق شدم استیمول ریپورت رو نصب کنم و ازش استفاده کنم
    یک مشکل کوچک دارم
    اینکه
    من در پروژه ای که کار می کنم تمام استور پروسیجر ها پیچیده هستن و هر کدوم حداقل یکی و دو تا پارامتر برای دادن نتیجه میخوان
    مثلاً از تاریخ تا تاریخ که دو تا تکس گذاشتم که کاربر موقع اجرا پرش میکنه و با توجه به اون تاریخ ها
    استورپروسیجر ردیف هایی رو برمی گردونه و در گرید نشون می ده
    حالا من میخوام برای این چند تا استور پروسیجر گزارش بسازم که کاربر چاپ پی دی اف داشته باشه
    نمی دونم برای مقدار دهی پارامترها چی کار کنم
    چند تا از استور پروسیجر هامو ضمیمه می کنم
    مرسی ممنون می شم کمکم کنید
    روز خوبی داشته باشید


    //********** گزارش اتمام عضویت
    protected void btnFin_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    lblTitle.Text = "گزارش اتمام عضویت";
    string result = mtd.SelTree(treeviwExample);

    con.Open();
    SqlCommand cmd =
    new SqlCommand(
    "(SELECT O.*,(SELECT SUM(CountFish) FROM Mem_program_use WHERE Codegh = M.ID) AS TotalEnter" +
    " FROM ozviat O LEFT JOIN Member M ON O.Card_ID = M.Card_ID WHERE (DateEnd BETWEEN @date1 AND @date2 AND" +
    " O.Card_ID between @cart1 and @cart2)) order By O.DateEnd, O.Date_", con);
    cmd.CommandType = CommandType.Text;

    SqlParameter paramdate1 = new SqlParameter("@date1", SqlDbType.VarChar, 10);
    outdate = mtd.delMomayez(txtDateStart.Text);
    paramdate1.Value = outdate;
    cmd.Parameters.Add(paramdate1);

    SqlParameter paramdate2 = new SqlParameter("@date2", SqlDbType.VarChar, 10);
    outdate = mtd.delMomayez(txtDateEnd.Text);
    paramdate2.Value = outdate;
    cmd.Parameters.Add(paramdate2);

    SqlParameter paramcardF = new SqlParameter("@cart1", SqlDbType.Int);
    paramcardF.Value = txtScart.Text;
    cmd.Parameters.Add(paramcardF);


    SqlParameter paramcardE = new SqlParameter("@cart2", SqlDbType.Int);
    paramcardE.Value = txtEcart.Text;
    cmd.Parameters.Add(paramcardE);


    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd);
    da.Fill(dt);

    GridView4.DataSource = dt;
    GridView4.DataBind();
    GridView4.Visible = true;
    con.Close();
    }



    "باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست"

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: استیمول ریپورت و ارسال چندین پارامتر و استفاده از چند جدول

    این فیلم ببین
    روی عکس فلش کلیک کن تا باز بشه
    http://www.stimulsoft.com/en/videos?...&page=9&id=132

  3. #3

    نقل قول: استیمول ریپورت و ارسال چندین پارامتر و استفاده از چند جدول

    سلام دوستان کسی میتونه این فیلم رو دانلود کنه و برام بفرسته
    من نمی تونم دانلودش کنم
    ممنون میشم کمکم کنید
    samira6446@yahoo.com
    fariba.tatrmie33@gmail.com
    بازم مرسی

  4. #4

    نقل قول: استیمول ریپورت و ارسال چندین پارامتر و استفاده از چند جدول

    سلام دوستان کسی میتونه این فیلم رو دانلود کنه و برام بفرسته
    من نمی تونم دانلودش کنم
    ممنون میشم کمکم کنید
    samira6446@yahoo.com
    fariba.tatrmie33@gmail.com
    بازم مرسی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1392, 00:23 صبح
  2. استفاده از چند جدول در کریستال رپورت
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مرداد 1391, 21:06 عصر
  3. سوال: استفاده از چند جدول در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط ehsan 7sky در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1390, 20:13 عصر
  4. سوال: ارسال چندین پارامتر از فرم به گزارش
    نوشته شده توسط MahmoudiNik در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 اردیبهشت 1389, 09:53 صبح
  5. ارسال چندین پارامتر از برنامه
    نوشته شده توسط MahmoudiNik در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 14:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •