نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: استفاده از کلاسهای ++c در #C

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    استفاده از کلاسهای ++c در #C

    سلام
    چطوری میشه از کلاسی که در یک Dll سی پلاس پلاس نوشتم و در سی شارپ import کردم، شی درست کنم و پس از انجام محاسبات شی رو به سی شارپ بدم و اطلاعات رو استفاده کنم؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    جست و جو کنید:
    swig

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    روشهای دیگه ای نیست؟
    نمیشه از خود کتابخانه های دات نت استفاده کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    نقل قول نوشته شده توسط هم دانشگاهی مشاهده تاپیک
    روشهای دیگه ای نیست؟
    نمیشه از خود کتابخانه های دات نت استفاده کرد؟
    واقعا سرچ کردی؟
    عزیزم اول جست و جو کن.ببین موضوع چیه.چطوری کار میکنه.بعد بگو "نمیشه از خود کتابخانه های دات نت استفاده کرد؟"

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    سلام
    من تونستم فایلهای cxx رو بسازم ولی وقتی پروژه سی شارپ رو ران میکنم، لینکر اررور میده
    کدها به صورت زیره:
    clss_file.h
    class cpp_file
    {
    public:
    cpp_file(void);
    ~cpp_file(void);

    int times2(int arg);
    };

    class_file.cpp
    #include "cpp_file.h"


    cpp_file::cpp_file(void)
    {
    }
    cpp_file::~cpp_file(void)
    {
    }
    int cpp_file::times2(int arg)
    {
    return arg * 2;
    }


    cpp_file.i


    /* cpp_file.i */
    %module cpp_file
    %{
    /* Put header files here or function declarations like below */
    extern int times2(int arg);
    %}
    extern int times2(int arg);


    cpp_file.cs
    using System;
    using System.Runtime.InteropServices;

    public class cpp_file {
    public static int times2(int arg) {
    int ret = cpp_filePINVOKE.times2(arg);
    return ret;
    }

    }


    اما این اررور رو میده:
    Error 1 error LNK2019: unresolved external symbol "int __cdecl times2(int)" (?times2@@YAHH@Z) referenced in function _CSharp_times2@4

    Error 2 error LNK1120: 1 unresolved externals

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    کار دیگه باید انجام بدم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    نقل قول نوشته شده توسط هم دانشگاهی مشاهده تاپیک
    سلام
    من تونستم فایلهای cxx رو بسازم ولی وقتی پروژه سی شارپ رو ران میکنم، لینکر اررور میده
    کدها به صورت زیره:
    clss_file.h
    class cpp_file
    {
    public:
    cpp_file(void);
    ~cpp_file(void);

    int times2(int arg);
    };

    class_file.cpp
    #include "cpp_file.h"


    cpp_file::cpp_file(void)
    {
    }
    cpp_file::~cpp_file(void)
    {
    }
    int cpp_file::times2(int arg)
    {
    return arg * 2;
    }


    cpp_file.i


    /* cpp_file.i */
    %module cpp_file
    %{
    /* Put header files here or function declarations like below */
    extern int times2(int arg);
    %}
    extern int times2(int arg);


    cpp_file.cs
    using System;
    using System.Runtime.InteropServices;

    public class cpp_file {
    public static int times2(int arg) {
    int ret = cpp_filePINVOKE.times2(arg);
    return ret;
    }

    }


    اما این اررور رو میده:
    برای من کار کرد.نمیدونم مشکل چیه.احتمالا از VC++‎ ه چون gcc صداش هم در نمیاد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    باید چه جوری نصبش کنم؟ من mingw رو نصب کردم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    نقل قول نوشته شده توسط هم دانشگاهی مشاهده تاپیک
    باید چه جوری نصبش کنم؟ من mingw رو نصب کردم.
    mingw همون gcc ه توی ویندوز.
    دستوراتی که نوشتی رو کامل بزار اینجا

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    من دستوری ننوشتم، روی فایل i. کلیک راست کردم و گزینه کامپایل رو زدم. بعد کامپایل شد. در واقع میشه گفت کدی باید mingw ننوشتم.
    لطفا راهنمایی کنین

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    نقل قول نوشته شده توسط هم دانشگاهی مشاهده تاپیک
    من دستوری ننوشتم، روی فایل i. کلیک راست کردم و گزینه کامپایل رو زدم. بعد کامپایل شد. در واقع میشه گفت کدی باید mingw ننوشتم.
    لطفا راهنمایی کنین
    با ویژوال استودیو زدی کامپایل؟
    فکر نکردی پس نقش swig اینجا چیه؟

  12. #12

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    کلاس رو کلا لازم نیست تو سی++ داشته باشی می تونی توابع رو به صورت سی استایل بنویسی بعد تو سی# هر مدلی که خواستی پیداه سازی کنی این طوری راحت تر هم هست البته خود دات نت یه سری صفت ها داره اون رو به ساختار ها بدی خودش توابع عضو و .. رو درست می شناسه . سرچ لطفا .
    درضمن کلاس توی دات نت با کلاس توی سی ++ فرق داره .
    کلا یا همه رو یا با سی++ بنویس یا سی# اینطوری الکی وقتت میره و کلی هم باگ دستت میاد

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    با ویژوال استودیو زدی کامپایل؟
    فکر نکردی پس نقش swig اینجا چیه؟
    دستورش چیه ؟
    میشه یه راهنمایی کلی از اول تا آخرش بکنی؟ واقعا ممنون

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    نقل قول نوشته شده توسط هم دانشگاهی مشاهده تاپیک
    دستورش چیه ؟
    میشه یه راهنمایی کلی از اول تا آخرش بکنی؟ واقعا ممنون
    http://www.swig.org/tutorial.html

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    ممنون، من طبق چیزی که گفته بود رفتم، ولی این خط رو
    gcc -c -fpic  example.c example_wrap.c

    که تو cmd مینویسم این اررور رو میده:
    gcc: error: CreateProcess: No such file or directory
    خط اول رو تونستم اجرا کنم

    ممنون

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    نقل قول نوشته شده توسط هم دانشگاهی مشاهده تاپیک
    ممنون، من طبق چیزی که گفته بود رفتم، ولی این خط رو
    gcc -c -fpic  example.c example_wrap.c

    که تو cmd مینویسم این اررور رو میده:

    خط اول رو تونستم اجرا کنم

    ممنون
    PATH رو درست تنظیم نکردید.
    http://stackoverflow.com/questions/1...e-or-directory

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    بازم درست نشد، مسیر path رو هم تغییر دادم ولی درست نشد . . .

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    نقل قول نوشته شده توسط هم دانشگاهی مشاهده تاپیک
    بازم درست نشد، مسیر path رو هم تغییر دادم ولی درست نشد . . .
    path نه PATH
    فرق داره.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    path نه PATH
    فرق داره.
    من روی mycomputer راست کلیک میکنم، Properties، بعد Advanced system settings رو میزنم. اونجا Enviroment variable رو میزنم و بعد در قسمت System variable به path مسیر زیر رو اضافه میکنم:
    C:\MinGw\libexec\gcc\mingw32\4.7.1
    باید کار دیگه ای انجام بدم؟!

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: استفاده از کلاسهای ++c در #C

    C:\MinGw\libexec\gcc\mingw32\4.7.1
    غلطه
    درستش اینه:
    C:\MinGw
    (الان شک کردم که تا کجاش باید باشه ولی فکر میکنم همین باشه)

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از کلاسهای آماده رمز نگاری در دات نت
    نوشته شده توسط sinaprog در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 بهمن 1391, 16:46 عصر
  2. سوال: استفاده از کلاسهای نوشته شده به #C در VB
    نوشته شده توسط edisoon در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 14 مهر 1387, 08:16 صبح
  3. استفاده از کلاسهای vb.net در C#‎.net
    نوشته شده توسط marzban در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 تیر 1386, 17:29 عصر
  4. مشکل در استفاده از کلاسهای template تو در تو
    نوشته شده توسط Sepidar در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1385, 18:31 عصر
  5. استفاده از کلاسهای package
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1383, 15:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •