نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: رفتن به پنجره دوم با استفاده یک Button ا ز پنجره اول

  1. #1

    رفتن به پنجره دوم با استفاده یک Button ا ز پنجره اول

    سلام دوستان
    من میخوام وقتی روی یه Button روی فرم اول کلیک کردم فرم دوم باز بشه نه به طور مستقل یعنی از فرم وال به فرم دوم برم و البته میخوام این باز شدن با یک حالت گرافیکی صورت بگیره مثلا اسلاید شوها
    وقتی که میخواد پنجره ی دوم باز بشه به این شکل وارد پنجره ی دوم بشه
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: رفتن به پنجره دوم با استفاده یک Button ا ز پنجره اول

    سلام اگه منظورت اینکه وقتی فرم دوم باز میشه فرم اول نشه روش کاری کرد
    که این میشه
     
    form2 frm= new form2();
    frm.showDialog();

  3. #3

    نقل قول: رفتن به پنجره دوم با استفاده یک Button ا ز پنجره اول

    نقل قول نوشته شده توسط ikallam مشاهده تاپیک
    سلام اگه منظورت اینکه وقتی فرم دوم باز میشه فرم اول نشه روش کاری کرد
    که این میشه
     
    form2 frm= new form2();
    frm.showDialog();
    اقا دستت درد نکنه
    ولی فرم دوم نمایان میشه ، فرم اول اون پشت معلومه من میخوام از همون فرم اول وارد فرم دوم بشم و
    وقتی فرم دوم میاد فرم اول نشون داده نشه والبته بعد بشه یه لینک داد به فرم اول ممنون....

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: رفتن به پنجره دوم با استفاده یک Button ا ز پنجره اول

    form2 frm= new form2();
    this.hide();
    frm.showDialog();
    this.show();

  5. #5

    نقل قول: رفتن به پنجره دوم با استفاده یک Button ا ز پنجره اول

    آقا دستت درد نکنه ولی فرم دوم باز هم باز میشه و تا نبندیش از بین نمیره
    من میخوام فرم یک بسته شه و فقط فرم دو باقی بمونه
    ممنون میمش کمک کنید

  6. #6

    نقل قول: رفتن به پنجره دوم با استفاده یک Button ا ز پنجره اول

    this.show رو پاک کن فرم یک مخفی میشه ... اونو گذاشتن تا بهتون بگن چطوری دوبازه نمایشش بدین ..

  7. #7

    نقل قول: رفتن به پنجره دوم با استفاده یک Button ا ز پنجره اول

    آقا دمت گرم
    حلله
    حالا یه سوال چطور میشه این تغییر پنجره با حالت گرافیکی صورت بگیره؟؟
    مثلا از وقتی داره وارد بجره دوم میشه با حالت گرافیکی از هم پاشیدن
    کر کر ه ای از این قبیل حرکات....

  8. #8

    نقل قول: رفتن به پنجره دوم با استفاده یک Button ا ز پنجره اول

    شما برای این کار های گرفیکی بهتره برین سراغ wpf چون هم کارتون اسون تره هم سریع تره هم سبک تره ...
    اما تو ویندوز فرم هم با همه محدودیت هاش میشه یه کارایی کرد :
    http://www.codeproject.com/Articles/...th-Windows-API
    یه سری نمونه خوب هم تو سایت هست بگردین ببینین پیدا میکنین یا نه (میگردم دیدم براتون میزارم)....یدونشو داشتم گذاشتم (ضمیمه)..
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: رفتن به پنجره دوم با استفاده یک Button ا ز پنجره اول

    دستت درد نکنه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آبان 1391, 11:43 صبح
  2. از بین رفتن فوکوس پنجره دوم بعد از باز کردن مودال فرم جدید روی فرم مودال
    نوشته شده توسط MEhdi Sobhani در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 دی 1389, 08:20 صبح
  3. پیدا کردن button در یک پنجره ای که هندل آن داده شده است
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1388, 11:38 صبح
  4. استفاده از Button دلخواه
    نوشته شده توسط finalcut در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 07 مرداد 1386, 09:15 صبح
  5. استفاده ازlink button در datagraid
    نوشته شده توسط بهرو در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1383, 14:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •