نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گرفتن نام picturebox

  1. #1

    Question گرفتن نام picturebox

    من چند تا picturebox دارم می خوام وقتی که موس روی هر کدام از اونها رفت اسمش رو بر گردونه
    نمی خوام واسه envent هر کدوم از اونا جدا جدا کد بنویسم
    می خوام یه کد کلی بنویسم
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: گرفتن نام picturebox

    داخل رويداد MouseEnter يكي از اونا اينو بنويس
    TextBox1.text = ((PictureBox)sender).Name;

    رويداد MouseEnter بقيه رو هم به همين ربطش بده
    يعني برو رو رويدادش يك كومبو باكس داره بازش كن همين رويدادي كه نوشتي رو انتخاب كن

  3. #3

    نقل قول: گرفتن نام picturebox

    می توانید از راه زیر هم استفاده کنید...

    در form_load بنویسید:
     foreach (Control item in this.Controls)
    {
    if (item is PictureBox )
    {
    item.MouseHover += new EventHandler(pic_hover);
    }
    }


    و رویداد را همانطور که آقای hamid_hr فرمودند ،تعریف کنید:
    private void  pic_hover(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(((PictureBox)sender).Name);
    }

  4. #4

    نقل قول: گرفتن نام picturebox

    از این هم میتونید استفاده کنید دیگه نیازی به تعریف تابع نیست:

    foreach (Control cntl in this.Controls)
    if (cntl is PictureBox)
    {
    cntl.MouseEnter += (sender, e) => { MessageBox.Show(((PictureBox)sender).Name); };
    }

  5. #5

    نقل قول: گرفتن نام picturebox

    خیلی متشکر
    مخصوصا اقای hamid_hr

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن برنامه که با گرفتن نام جدول Storeprocedureبسازد
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1384, 18:38 عصر
  2. نیاز به OCX برای کار با FTP و گرفتن نام فایل های یه پوشه...
    نوشته شده توسط St4r-S4t در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1384, 14:55 عصر
  3. گرفتن نام سرور sql server از فایل ؟
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 خرداد 1384, 11:45 صبح
  4. قرار گرفتن نام برنامه فقط در بخش Processes
    نوشته شده توسط سعید قدیری مقدم در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 15 اسفند 1382, 21:16 عصر
  5. گرفتن نام table هااز sql در TQuery
    نوشته شده توسط Sohrab_Tapar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 آذر 1382, 13:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •