نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطا در اجرا برنامه ... !!!!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    Question خطا در اجرا برنامه ... !!!!

    سلام ... !!!!
    یه برنامه نوشتم که وقتی رو سیستم خودم ران میکنم بدون اشکال اجرا میشه .... !!!!!
    ولی وقتی رو یه سیستم دیگه که اجرا میکنم برنامه اجرا میشه ... ولی بعد از گذشت یه مدت متغییر برنامه ارور میده .... جالب اینجاس که از کد ارور نمیگیره یعنی ویژوال استدیو هیچ خطایی نمیده ولی برنامه این خطا رو میده و بشته میشه ... !!!!!
    خیلی خیلی واجب ... باید تا فردا رفع بشه .... !!!!!
    لطفا راهنمایی کنید .... !!!!!!
    Problem signature:
    Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: Sample.exe
    Application Version: 1.0.0.0
    Application Timestamp: 523d4af8
    Fault Module Name: OLEAUT32.dll
    Fault Module Version: 6.1.7601.17676
    Fault Module Timestamp: 4e58702a
    Exception Code: c0000005
    Exception Offset: 00003eb6
    OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Locale ID: 1065
    Additional Information 1: 0a9e
    Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Additional Information 3: 0a9e
    Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

    Read our privacy statement online:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

    If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
    C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

    اینم یه عکس از خطا .... !!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: خطا در اجرا برنامه ... !!!!

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    یکی یه جوابی بده ... خیلی خیلی لازم دارم ... !!!
    یه نرم افزار کوچیک توی این لینک هست که ایرادات bex ویندوز 7 رو بررسی و برطرف می کنه به امتحانش می ارزه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: خطا در اجرا برنامه ... !!!!

    این برنامه برای تعمیر کردن کد فعالسازی میخواد ... !!!
    میشه کدشم بدین ؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: خطا در اجرا برنامه ... !!!!

    ریپیر کردم ... بازم ارور داد .... !!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: خطا در اجرا برنامه ... !!!!

    این لیست برنامه هاییه که تو سیستم نصبه و این ارور میاد ........ !!!!!!





  6. #6
    کاربر دائمی آواتار behzadkhatari
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ایران
    سن
    36
    پست
    225

    نقل قول: خطا در اجرا برنامه ... !!!!

    این خطا ممکنه مربوط به هرچیزی باشه. شاید در خواندن فایل یا اتصال به دیتابیس مشکل برمیخوره. بهتره همون فرمی رو که این خطا رو میده رو هم بذارید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: خطا در اجرا برنامه ... !!!!

    نه اشکال از اون نیست ... مشکل من ران تایم ارور نیست .... !!!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: خطا در اجرا برنامه ... !!!!

    کسی تو تالار نیست ؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. خطا هنگام اجرا برنامه متصل به بانک
    نوشته شده توسط behnam-p در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 25 تیر 1391, 20:43 عصر
  2. خطا در هنگام اجرا برنامه
    نوشته شده توسط سعید20 در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 10:13 صبح
  3. خطا در اجرا برنامه
    نوشته شده توسط niloo17 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 25 خرداد 1388, 13:01 عصر
  4. خطا هنگام اجرا شدن برنامه روی کلاینت ها
    نوشته شده توسط hossein_moghimi در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 20:09 عصر
  5. خطا به هنگام اجرا برنامه
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 04 مهر 1384, 22:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •