نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطای زمان اجرا

  1. #1

    خطای زمان اجرا

    سلام دوستان.خسته نباشید

    من یه فرم لاگین دارم که به دیتابیس وصله.کدش هم نوشتم و اگه خواستید میذارم.
    موقع اجرا ارور میده که "نمیتونه text رو با varchar مقایسه کنه! اگه میشه راهنمایی کنید.مرسی.
    نوع پووردم توی دیتابیس nvarchar هست.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار farazjalili
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ویژوال استدیو
    پست
    219

    نقل قول: خطای زمان اجرا

    سلام
    لطفا کدتون را بزارید تا راهنماییتون کنم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: خطای زمان اجرا

    مهندس جان اگه میشه کد رو بزارین. ضمنا دومین کلمه از خط آخر چیه؟ پسوورد؟ لااقل داشتی از اینجا کپی میکردی درستش میکردی خب.

  4. #4

    نقل قول: خطای زمان اجرا

    مرسی از پاسخ دوستان.اینم کدی که برای دکمه ورود نوشتم
    بعله علی جان.اون پسوورده.اشتباه تایپی بود.شما ببخشید!
    اروری که میده دقیقا اینه:
    the data types text and varchar are incompatible in the equal to the operator



    USER user = new USER();
    string username = usertxt.Text;
    string password = passtxt.Text;
    DBDataContext refahi = new DBDataContext(form3.Properties.Settings.Default.re fahiConnectionString);

    try
    {
    user = (from t in refahi.USERs
    where t.USERNAME == username && t.PASSWORD == password
    select t).First();

    if (user.ID > 0)
    {
    //logined
    mainform mainfrm = new mainform();
    mainfrm.Show();
    }
    else
    {

    MessageBox.Show("Wrong Username OR Password");
    }

    }
    catch (Exception ex)
    {

    MessageBox.Show(ex.Message.ToString());

    MessageBox.Show("Wrong Username OR Password");

    }

تاپیک های مشابه

  1. خطای زمان اجرا
    نوشته شده توسط آنیل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 شهریور 1386, 05:42 صبح
  2. خطای زمان اجرا
    نوشته شده توسط adhami در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 تیر 1386, 11:07 صبح
  3. خطای زمان اجرا
    نوشته شده توسط Mahdi_Delphi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 21 مهر 1385, 13:01 عصر
  4. خطای زمان اجرا هنگام کار با ADO
    نوشته شده توسط alipro در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1385, 14:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •