نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Unicode Problem

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    5

    Unhappy Unicode Problem

    Ba salam ,vaghti ke man file ro dorost mikonam rooye server va daroonesh farsi minevisam bad az check kardane file moshahede mikonam ke file khali hast amma vaghti english minevisam moshkel nadaram.hamin karo vaghti rooye local anjam midam hich moshkeli nadaram.lotfan rahnamae konid ke chera vaghti rooye server yek file farsi dorost mikonam khali neshoon mideh dakhele file ro

  2. #2
    http://www.barnamenevis.org/sh...3%26%231740%3B

    اینم خوبه

    http://www.barnamenevis.org/sh...3%26%231740%3B
    در ضمن کافیه یه سرچ توی سایت کنید حدود 15 بار امسال این سوال پرسیده شده

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    5
    bebakhshid dobare mozahem misham moshkele man ro fekr konam dorost motevajeh nashodid ya man bad tozih dadam be har hal dobare soalamo miporam. moshkele man in nist ke masalan horoofe farsi ke tooye yek log file dorost mikonam be soorate ???? bashe ya masalan ajagh vajagh.na moshkel in hast ke bad az inke file ro ke toosh farsi neveshtam save mikonam rooye server hich chiz dakhelesh neshoon nemideh yani 0 byte neshoon mideh .amma age hamin karo vaghti ke english minevisam dakhele file anjam midam,hame chiz ok hast . moshkel zamani ijad mishe ke dakhele file farsi bashe va dar in zaman hich chiz dakhele file nist. ba tashakkor

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771
    از این روش برای نوشتن در فایل استفاده کنید ببینید مشکلتون حل می شه :

     

    byte[] buffer=System.Text.UTF8Encoding.UTF8.GetBytes(text );
    fs.Write(buffer, 0, buffer.Length);





  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    5

    Smile

    salam dooste aziz kheili mamnoon az posti ke gozashteh boodi va beiar komakam kard va ba in point ke shoma behesh eshare kardi moshkelamo motevajeh shodam.movafagh bashi

تاپیک های مشابه

  1. DELPHI for PHP unicode problem
    نوشته شده توسط سعید حمیدیانفر در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 مرداد 1386, 10:15 صبح
  2. Unicode در دلفی
    نوشته شده توسط SADAF در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آذر 1385, 21:16 عصر
  3. unicode
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1384, 02:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •