نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کمک در مورد معادلات باینری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    کمک در مورد معادلات باینری

    سلام دوستان
    من تو این معادلات باینرها مشکل دارم اگه میتونید راهنمایی کنید ممنون میشم.
    الان مقدار 5 و 3 از نوع int هستن ومیخام بدونم چرا معادلشون این میشه؟
    5: 00000000000000000000000000000101
    3: 00000000000000000000000000000011

    ممنون میشم توضیح بدید که چگونه یک عدد رو معادل باینرش رو بدست بیارم

  2. #2

    نقل قول: کمک در مورد معادلات باینری

    تبدیل باینری به دسیمال : ( مبنای 2 به مبنای 10 )
    فرض کنید ما می خواهیم عدد باینری 11111101 را به دسیمال تبدیل کنیم
    برای اینکار میایم عدد اول از سمت راست یعنی 1 را در 1 ضرب می کنیم
    1*1
    بعد عدد دوم از سمت راست را که میشه 0 در 2 ضرب می کنیم
    0*2
    بعد عدد سوم از راست که میشه 1 را در 4 ضرب می کنیم ، عدد بعدی در 8 ، بعدی 16 و ...
    و در انتها جواب همه ضرب ها رو با هم جمع می کنیم
    1*1 + 0*2 + 1*4 + 1*8 + 1*16 + 1*32 + 1*64 + 1*128

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: کمک در مورد معادلات باینری

    یعنی چی چرا معادلشون این میشه؟ اگه این نشه پس جی باید بشه؟؟؟
    مثلا اون 3 که نوشتی میشه گفت عدد باینری معادل 3 تو سیستم های 32 بیتی
    تو یه سیستم 32 بیتی، عدد صحیح میتونه از منفی 2,147,483,648 که میشه 11111111111111111111111111111111 تا عدد مثبت 2,147,483,647 که اینم میشه 01111111111111111111111111111111 باشه
    برای تبدیل یه عدد تو مبنای ده به مبنای 2 باید از تقسیم متوالی (فکر کنم یکی از روشها باشه) استفاده کنی.
    با یه سرچ در مورد تیدبل مبنا همه چی دستت میاد.

  4. #4

    نقل قول: کمک در مورد معادلات باینری

    سلام دوست عزیز.

    2تا عددی که به دست آوردی بر مبنای 2 (Binary) هستن.

    برا تبدیل به مبناهای مختلف 2 یا 8 یا 10 یا 16 یا .... راه حلها فرق میکته. حالا اگه شما مبنای خاصی مد نظرته بگو تا راحشو بهت بگم.

    برا بدست آوردن اعداد باینری به صورت زیر عمل می کنیم: مثلا عدد 20 و 9.

    1 2 4 8 16 32 64 128 256
    1 0 0 1 0 0 0 0 0 => 9
    0 0 1 0 1 0 0 0 0 => 20


    باز هم اگه سوالی داشتی در خدمتم. موفق باشی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: کمک در مورد معادلات باینری

    یعنی دسیمال این 11111101 میشه این >>> 253 ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: کمک در مورد معادلات باینری

    آره داداش درست حساب کردی. ویندوزت چیه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: کمک در مورد معادلات باینری

    نقل قول نوشته شده توسط m_ali_gho مشاهده تاپیک
    آره داداش درست حساب کردی. ویندوزت چیه؟
    ویندوز 7.
    راستی داداش من الان متوجه شدم که چطور باینر به دسیمال تبدیل بشه ولی نمیدونم چه طوری دسیمال به باینر تبدیل میشه .ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی کنید مثلا الان باینر 878 چی میشه؟ لطفا طریقه بدست اوردنشو توضیح بدید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: کمک در مورد معادلات باینری

    من که اون بالا گفتم باید از روش تقسیم های متوالی استفاده کنی. یه نگاه کن. در مورد ویندوزت پرسیدم. ماشین حساب ویندوز سون یه حالتی داره به اسم programmer. از این حالت میتونی برای تغییر اعداد بین مبناهای 2و8و10و16 استفاده کنی. من خودم اگه نیاز به تغییر مبنا پیدا کنم از این روش استفاده میکنم.
    ویکی پدیا :
    یکی از روشهای تبدیل از مبنای ده‌دهی به دودویی تقسیم متوالی بر عدد دو است. که طی آن باقیمانده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. تقسیمات را تا صفر شدن خارج‌قسمت انجام می‌دهیم. در نهایت آخرین خارج قسمت و بعد از آن باقیمانده‌ها را از آخر به اول کنار همدیگر قرار می‌دهیم. عدد بدست آمده معادل دودویی خواهد بود.
    خودتم یه سرچ میزدی خوب بود!!!

  9. #9

    نقل قول: کمک در مورد معادلات باینری

    اگه تو ریاضی میخوای که تقسیمه ....(سرچ)...
    تو سی شارپ میتونی از convert.tostring استفاده کنی :

    Convert.ToString(253, 2)

تاپیک های مشابه

  1. کمک در مورد تبدیل فایل هگز به باینری
    نوشته شده توسط arsen_sp در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1392, 18:57 عصر
  2. کمک در مورد شمارنده صفحه
    نوشته شده توسط cpuman در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1383, 01:13 صبح
  3. کمک در مورد MySQL
    نوشته شده توسط cpuman در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 آبان 1382, 09:01 صبح
  4. کمک در مورد حذف اطلاعات
    نوشته شده توسط tazekar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1382, 17:17 عصر
  5. کمک در مورد bde administrator
    نوشته شده توسط cpuman در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 شهریور 1382, 10:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •