نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسترسی به فرم اصلی در حین باز بودن فرم ثانویه

  1. #1

    دسترسی به فرم اصلی در حین باز بودن فرم ثانویه

    دارم برنامه ای می نویسم که وقتی روی یک باتن کلیک میکنم فرم جدید باز میشه
    در این حالت برای دسترسی به فرم اصلی باید فرم باز شده ببندم
    راهی هست که بشه بدون بستن فرم دوم به فرم اولیه دسترسی داشته باشم ؟

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به فرم اصلی در حین باز بودن فرم ثانویه

    در مورد تفاوت دو متد ShowDialog و Show تحقیق کن
    برا این هدف از متد Show استفاده کن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: دسترسی به فرم اصلی در حین باز بودن فرم ثانویه

    form2  frm = new form2();
    frm.show();

  4. #4

    نقل قول: دسترسی به فرم اصلی در حین باز بودن فرم ثانویه

    نقل قول نوشته شده توسط ikallam مشاهده تاپیک
    form2  frm = new form2();
    frm.show();
    ممنون مشکل حل شد
    حالا سوالی که میمونه اینه که اگه فرم اصلیو ببندیم فرم دوم بسته میشه راهی هست بشه بدون بسته شدن فرم دوم فرم اصلی بست

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به فرم اصلی در حین باز بودن فرم ثانویه

    شما وقتی که فرمی را از فرمی دیگر نمونه سازی می کنید ، رابطه ی والد-فرزندی بین دو فرم ایجاد می کنید که با بسته شدن فرم والد(پدر) فرم فرزند بسته خواهد شد.
    تنها راه برای این کار مخفی کردن فرم والد است:

    form1.hide();


    ولی باید توجه داشته باشید که در این صورت فرم والد بسته نمی شود بلکه مخفی می گردد و در صورت بسته شدن برنامه همچنان سیستم را درگیر می کند که برای رفع این مشکل در رویدادهایی مانند form_closing و...
    از Application.Exit() استفاده کنید...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چک کردن باز بودن فرم
    نوشته شده توسط fghdmhmmd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1395, 13:57 عصر
  2. دسترسی به فرم اصلی در صورت باز کردن فرم جدید
    نوشته شده توسط mousa1992 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 02 تیر 1391, 22:32 عصر
  3. سوال: مقدار دهی یک تکس باکس در صورت باز بودن فرم
    نوشته شده توسط MOR_MS در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1388, 08:07 صبح
  4. عدم امکان فوکوس کردن روی پنجره اصلی در حین باز بودن popup
    نوشته شده توسط sahab555 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 05 بهمن 1388, 12:27 عصر
  5. فرم اصلی محیط Design باز نمیشه
    نوشته شده توسط hozouri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1388, 15:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •