نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ذخیره تنظیمات در sql یا فایل متن

  1. #1

    ذخیره تنظیمات در sql یا فایل متن

    سلام دوستان
    من یه برنامه win با سی شارپ دارم مینویسم که پایگاه داده اش هم sql هست ، حالا میخوام یکسری تنظیمات مثل comport اتصالی، تعداد دفعات تکرار یک دستور و چند مورد دیگه که توی برنامم توسط کاربر مدیر سیستم قابل تغییر هست رو ذخیره کنم ، این اطلاعات رو در پایگاه داده ذخیره کنم و یا یه فایل متن کنار برنامم بزارم و توی اون ذخیره کنم ؟
    کدوم روش سرعت بیشتری داره ؟ یا معقول تر هست ؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: ذخیره تنظیمات در sql یا فایل متن

    با سلام.
    به نظر من بهتر است که از همین فایلهای ini یا کلیدهای رجستری و یا کلاسهای System.Configuration استفاده کنید. پایگاه داده محل خیلی مناسبی برای ذخیره تنظیمات نیست و مواردی که گفتم معمولتر و معقولتر هستند.
    شما می توانید به راحتی و با استفاده از رجستری و یا حتی Properties.Settings تنظیمات خاصی برای هر کاربر در نظر بگیرید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: ذخیره تنظیمات در sql یا فایل متن

    حتی Properties.Settings تنظیمات خاصی برای هر کاربر در نظر بگیرید.
    با سلام خدمت دوستان
    لطفا در نظر بگیرید که ایشون میخوان مدیر این تنظیمات رو اعمال کنه ، بنابراین باید برای همه اعمال بشه در صورتی که Properties.Settings تنهای روی یک کلاینت تغییر پیدا میکنه .
    موفق و پیروز باشید


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره برخی از تنظیمات برنامه در یه فایل xml
    نوشته شده توسط Restlesa در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1390, 00:22 صبح
  2. خواندن از فایل و ذخیره در دیتابیس sql
    نوشته شده توسط omid6630 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1390, 10:23 صبح
  3. چگونگی ذخیره تنظیمات فرم در یک فایل
    نوشته شده توسط Ali_Fallah در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 اسفند 1386, 21:03 عصر
  4. ذخیره تنظیمات فایل جرا شده امکان پذیر است؟
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 آبان 1386, 17:56 عصر
  5. نحوه خواندن فایل DBF و ذخیره آن در SQL Server
    نوشته شده توسط hmdkarimi در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1385, 21:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •