نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونگی ساخت یک برنامه MDI

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    27
    پست
    23

    Question چگونگی ساخت یک برنامه MDI

    لطفا مراحل ساخت یک برنامه MDI که دارای فرم فرزند هم باشد را بگویید؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: چگونگی ساخت یک برنامه MDI

    ابتدا خاصیت IsMdiContainer فرم Parrent را فعال کنید و برای نمونه سازی و نمایش فرم فرزند این چنین عمل کنید:

                Form2 frm = new Form2();
    frm.MdiParent = this;
    frm.Show();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی ساخت یک برنامه برای Update کردن نرم افزار؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مهر 1389, 12:46 عصر
  2. چگونگی شروع به ساخت یک برنامه Chat
    نوشته شده توسط azn1387 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 12:28 عصر
  3. چگونگی ساخت فونت فارسی برای استفاده در برنامه های موبایل ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 دی 1388, 05:07 صبح
  4. چگونگی اتصال به SQL Server در #C برای ساخت یک برنامه ویندوزی و نصب روی Client.
    نوشته شده توسط hamed_63 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 13 تیر 1388, 15:03 عصر
  5. برنامه ارسال فکس (چگونگی ساخت)
    نوشته شده توسط asgari2005 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 18 فروردین 1387, 20:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •