نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چه طور می شود اطلاعات را نشان داد و اعداد مرطبت با آن را جمع و نمایش داد

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    چه طور می شود اطلاعات را نشان داد و اعداد مرطبت با آن را جمع و نمایش داد

    با سلام
    من پروژه ای ساختم که متواند اطلاعات پزشکان مانند : نام و نام خانوادگی و حق ویزیت و ... را بگیرد و در دیتابیس ذخیره کند من می خواهم اطلاعات پزشکان را نشان دهد و تعداد حضور آن در درمانگاه را ضرب در
    حق ویریت اش کند و آن را نمایش دهد من برای این پروژه این کد ها را نوشتم
     SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = strConnection;
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    SqlCommand exp = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    exp.Connection = con;
    cmd.CommandType = System.Data.CommandType.Text;
    exp.CommandType = System.Data.CommandType.Text;
    cmd.CommandText = "SELECT Shomare_Hesab, Moshaver_Name,Moshaver_Family,Moshaver_ID FROM tblMoshaver WHERE Moshaver_ID = 20000";
    exp.CommandText = "SELECT COUNT (*) * 200000 FROM tblBarnameHozour WHERE Mamayi = 20000 AND Vazeyat LIKE '%حاضر%'";
    con.Open();
    SqlDataReader reader1 = cmd.ExecuteReader();
    while (reader1.Read())
    {

    Console.WriteLine("Name:{0}", reader1["Moshaver_Name"]);
    Console.WriteLine("Family:{0}", reader1["Moshaver_Family"]);
    Console.WriteLine("Nuber of Account:{0}", reader1["Shomare_Hesab"]);
    reader1.Close();
    Console.WriteLine("Money:{0} {1}", exp.ExecuteScalar(), "RLS");
    return;


    }
    con.Close();

    برای اینکه تعداد رکود ها را بشمارد باید reader1 بسته شود وقتی من آن را با دستور
    reader.Close(); 

    می بندم وقتی حلقه While به اول دستورات می رسد ارور می دهد لطفا کمک کنید که چطور که همه اطلاعات را با جمع حق ویریت نشان دهم


  2. #2

    نقل قول: چه طور می شود اطلاعات را نشان داد و اعداد مرطبت با آن را جمع و نمایش داد

    خب وقتي ببنديش ارتباطش با پايگاه داده بسته ميشه
    اين كار رو بكن
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Load(reader);

    بعد پردازشا رو روي ديتا تيبل انجام بده

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    نقل قول: چه طور می شود اطلاعات را نشان داد و اعداد مرطبت با آن را جمع و نمایش داد

    می شه دقیق تر توضیح بدید

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    نقل قول: چه طور می شود اطلاعات را نشان داد و اعداد مرطبت با آن را جمع و نمایش داد

    چطور میشود اطلاعات را با Data Table نشان داد

  5. #5

    نقل قول: چه طور می شود اطلاعات را نشان داد و اعداد مرطبت با آن را جمع و نمایش داد

    foreach(datarow tmp in dt)
    {
    Console.WriteLine("Name:{0}", tmp["Moshaver_Name"]);
    Console.WriteLine("Family:{0}", tmp["Moshaver_Family"]);
    Console.WriteLine("Nuber of Account:{0}", tmp["Shomare_Hesab"]);
    }

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    نقل قول: چه طور می شود اطلاعات را نشان داد و اعداد مرطبت با آن را جمع و نمایش داد

    پس دستور این شکلی می شه
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = strConnection;
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    SqlCommand exp = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    exp.Connection = con;
    cmd.CommandType = System.Data.CommandType.Text;
    exp.CommandType = System.Data.CommandType.Text;
    cmd.CommandText = "SELECT Shomare_Hesab, Moshaver_Name,Moshaver_Family,Moshaver_ID FROM tblMoshaver WHERE Moshaver_ID = 20000";
    exp.CommandText = "SELECT COUNT (*) * 200000 FROM tblBarnameHozour WHERE Mamayi = 20000 AND Vazeyat LIKE '%حاضر%'";
    con.Open();
    SqlDataReader reader1 = cmd.ExecuteReader();
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Load(reader1);
    foreach(datarow tmp in dt)
    {
    Console.WriteLine("Name:{0}", tmp["Moshaver_Name"]);
    Console.WriteLine("Family:{0}", tmp["Moshaver_Family"]);
    Console.WriteLine("Nuber of Account:{0}", tmp["Shomare_Hesab"]);
    Console.WriteLine("Money:{0} {1}", exp.ExecuteScalar(), "RLS");
    }

    }
    con.Close();

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1390, 16:54 عصر
  2. سوال: آیا می شود در صفحه وب یک فایل WORD یا محتویات فایل WORD آفیس رو نمایش داد
    نوشته شده توسط hassan_h در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مهر 1389, 18:24 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1387, 01:26 صبح
  4. سوال: چه طور می شه فایل متنی رو داخل Data Grid نمایش داد
    نوشته شده توسط a1053r در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 دی 1387, 01:12 صبح
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1384, 14:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •