نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: افزودن متن به تصویر و ذخیره سازی تصویر در PHP

  1. #1

    Lightbulb افزودن متن به تصویر و ذخیره سازی تصویر در PHP

    سلام دوستان
    من به شدت به یک مورد نیاز دارم که اگر امکان داره هرکس بلده آموزش کاملشو برام بذاره که چکار باید بکنم.
    من میخوام کارتی برای ثبت نام کاربرانم صادر کنم و میخوام اون کارت بالافاصله پس از ثبت نام نشان داده بشه و فایلش ذخیره بشه (بصورت JPG)
    کاری که میگم دقیقا توی سایت ایران اهدا انجام میشه و کارت اهدای عضو موقت بعد از ثبت نام صادر میشه.
    حالا میخوام بدونم چجوری توی PHP من تصویر خام کارت رو دریافت کنم و روی اون نام و نام خانوادگی و شماره اشتراک فرد رو از دیتابیس بخونم و در محل های مشخص وارد کنم و اون رو بصورت یک فایل JPG در پوشه ای از سرور ذخیره کنم
    ممنون میشم زودی کمکم کنین
    یه آموزش کامل میخوام بی زحمت بدون نقص

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار wallfa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    414

    نقل قول: افزودن متن به تصویر و ذخیره سازی تصویر در PHP

    والا اول باید جی دی یاد بگیری یک کتابخونه برای کار کردن روی تصاویر در پی اچ پی ، اون که یاد بگیری بقیه اش حله ! ولی اگر دمو می خواهی ، من ندارم باید صبر کنی یکی از دوستان بهتون بدهند .

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    32

    نقل قول: افزودن متن به تصویر و ذخیره سازی تصویر در PHP


  4. #4

    Unhappy نقل قول: افزودن متن به تصویر و ذخیره سازی تصویر در PHP

    دوستان من تا حدودی این کاری که گفتمو انجام دادم
    کدو میذارم ببینید مشکل چیه و چکار میتونم بکنم

    <?php

    error_reporting("E_ALL");

    header("Content-Type: image/png");

    include("fagd.php");

    $path = "card.png";

    $text = "کلیک";
    $text2 = "پرداز";
    $text3 = "کلیک";

    $image = imagecreatefrompng($path);

    $black = imagecolorallocate($image, 0, 0, 0);

    $text = fagd($text, 'fa', 'nastaligh');

    $font = '../../fonts/BTitr.ttf';

    imagettftext($image, 35, 0, 800, 250, $black, $font, $text);
    imagettftext($image, 35, 0, 777, 360, $black, $font, $text2);
    imagettftext($image, 35, 0, 777, 470, $black, $font, $text3);

    imagepng($image);

    imagedestroy($image);

    ?>

    مشکلاتی که این کد داره
    یک: تصویری که من دارم عکس یک کارت تحفیف هستش که سه تا فیلد داره :
    یک: نام
    دو: نام خانوادگی
    سه: کد اشتراک
    حالا کد بالا اگر یدونه از متنهارو فقط بذارم یعنی دوتای دیگرو پاک کنم درست مینویسه ولی اگر مثل بالا سه تاش باشه فقط اولی درسته و بقیه از چپ به راست جدا جدا نوشته میشه (مثلا کلیک نوشته میشه ک ی ل ک )
    مشکل دوم اینه که میخوام این عکس هم نمایش داده بشه و هم در پوشه ای ذخیره بشه که این کد بالا فقط نمایش میده عکسو
    کمکم کنییییییییییییییییییییییی یییییید

  5. #5

    Unhappy نقل قول: افزودن متن به تصویر و ذخیره سازی تصویر در PHP

    بچه ها کمک کنید توروخدا

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    32

    نقل قول: افزودن متن به تصویر و ذخیره سازی تصویر در PHP

    باید همه تکست ها رو توی تابع fagd بذاری بعد استفاده کنی، شما فقط اولین تکست رو گذاشتی دوتای دیگه رو نذاشتی
    برای ذخیره لزومی نداره که عکس ها رو ذخیره کنی، فقط سه تا تکست رو توی دیتابیس داشته باش، هروقت نیازی بود توی همین برنامه بذارشون و عکس رو میاره، ولی اگه حتما لازمه دخیره بشه به تابع file_get_contents آدرس مستقیم عکس رو بده (مثلا http://mysite.com/image.php) و بعد توی یه فایل ذخیره کن

  7. #7

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 06:51 صبح

  8. #8

    Cool نقل قول: افزودن متن به تصویر و ذخیره سازی تصویر در PHP

    بچه ها مشکل حل شد
    دستتون درد نکنه
    فقط الان تنها مشکل من اینه که من تابع file_get_content رو ندیدم جایی
    الان تو صفحه ای که این کدارو نوشتم تمام صفحه نشون میده
    میخوام بعد از عملیات ثبت نام اگر موفقیت آمیز بود کارت رو در ابعاد کوچیک نشون بده و اطلاعات رو روش چاپ کنه و همزمان با نمایشش اونو توی یک پوشه به اسم مثلا users ذخیره کنه
    چون میخوام اون کارتارو بتونم دانلود کنم و پرینت بگیرم براشون

    راستی به این تاپیکم برید یه مشکل دیگه دارم کمک کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...27#post1882827

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    32

    نقل قول: افزودن متن به تصویر و ذخیره سازی تصویر در PHP


    $img=file_get_contents('http://www.site.com/image.php');
    $hndl=fopen('image.jpg', 'w');
    fwrite($hndl, $img);
    fclose($hndl);

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: افزودن متن به تصویر و ذخیره سازی تصویر در PHP

    نقل قول نوشته شده توسط hasanak852 مشاهده تاپیک

    $img=file_get_contents('http://www.site.com/image.php');
    $hndl=fopen('image.jpg', 'w');
    fwrite($hndl, $img);
    fclose($hndl);
    البته اینم بگن می شه اون آخر بجای

    imagepng($image_2);

    از
    ob_start();
    imagepng($image_2);
    $data = ob_get_clean();
    file_put_contents('news.png',$data);
    echo $data;

    استفاده کرد تا هم ذخیره کنه و هم نمایشش بده

  11. #11

    نقل قول: افزودن متن به تصویر و ذخیره سازی تصویر در PHP

    وای مرسی ذخیره میکنه
    ولی دستور echo باز هم داره تمام صفحه نشون میده کارتو

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: افزودن متن به تصویر و ذخیره سازی تصویر در PHP

    نمی دونم واللا
    یک سوال هم خودم داشتم می شه کاری کرد این واتر مارکی که می زنه یه حاشیه سفید داشته باشه که تو همه تصاویر معلوم بشه؟

  13. #13

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 06:52 صبح

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: افزودن متن به تصویر و ذخیره سازی تصویر در PHP

    سلام
    اقا مصطفی ،‌می شه یه کاری کرد این سایه یخورده بزرگ تر باشه و زیر متن اصلی قرار بگیره مثل stroke تو فتوشاپ فکر اسمش باشه.

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره سازی صوت و تصویر در پایگاه داده
    نوشته شده توسط amir_varasteh در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 دی 1389, 22:31 عصر
  2. سوال: ذخیره سازی تصویر
    نوشته شده توسط mostafa8266 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1388, 18:54 عصر
  3. ذخیره سازی تصویر در بانک
    نوشته شده توسط sara933 در بخش MySQL
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 08 مهر 1387, 22:30 عصر
  4. ذخیره سازی تصویر در adodc
    نوشته شده توسط parsbin در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 10:57 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •