نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطا در استفاده از Session

  1. #1

    خطا در استفاده از Session

    من دارم php تمیرین میکنم به یک مشکلی در استفاده از سثسسهخد برخورد کردم
    میخوام وقتیکه طرف یوزر و پسورد وارد کرد اگر درست بود تو صفحات بعدی که میره دیگه لازم نباشه دوباره یوزر و پسورد وارد کنه در عین حال جای یوزر و پسورد در حالت login پنهان باشه
    تا اینجا فهمیدم باید از Session استفاده کرد من استفاده کردم اما خطا میده علتشو نمیدونم چیه کد میزارم ببینید کسی میدونه مشکل از چیه
    در ضمن میخوام وقتی خروج میزنه سشن پاک بشه

    این کدی هست که من نوشتم




    <?php
    session_start();
    include_once("header.php");
    $logout=$_GET['logout'];
    if (isset($logout))
    {
    session_destroy();

    }
    ?>

    <form action=login.php method=post>
    <center>
    <label>Username:</label><br>
    <input type="text" name="user"/><br>
    <label>password:</label><br>
    <input type="password" name="pass"/><br>
    <input type="submit" value="login"></p>
    </center>
    </form>










    <?php

    ?>

    <?php
    $user=$_POST["user"];
    $pass=$_POST["pass"];
    if (isset($pass) and isset($user))
    {
    $pass=md5($pass);
    $db=mysql_select_db("rsk");
    $str="SELECT * FROM company WHERE LOWER(user)='reza' AND pass='$pass'";
    $load=mysql_query($str);

    if($load && mysql_num_rows($load) > 0) {

    echo "<p>Welcome {$user}.</p>";
    echo '<p><a href="login.php?logout=1">exit main page</a></p>';

    $_SESSION['login']=$user;
    }
    else
    {


    ECHO "user or password is wrong";

    }


    }



    ?>









    این هم خطایی که میده
    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\wamp\www\risk assessment\login.php:2) in C:\wamp\www\risk assessment\login.php on line 3

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\wamp\www\risk assessment\login.php:2) in C:\wamp\www\risk assessment\login.php
    on line 3


    Warning: session_destroy() [function.session-destroy]: Trying to destroy uninitialized session in C:\wamp\www\risk assessment\login.php on line 21

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    32

    نقل قول: خطا در استفاده از Session

    فک کنم دوتا خطای اولت به خاطر اینه که قبلا session_startرو اجرا کردی
    این برنامه تو هر بار ورود ابتدا سشن رو پاک میکنه بعد ادامه میده! چون از تابع isset استفاده کردی، اینجوری بذار:


    if (!empty($logout)){
    session_destroy();
    }

    اینجوری خطای سوم رفع میشه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: خطا در استفاده از Session


تاپیک های مشابه

  1. خطا در استفاده از session
    نوشته شده توسط iradata در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1391, 02:07 صبح
  2. پیغام خطا هنگام استفاده از یک تابع
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1383, 11:47 صبح
  3. پیغام خطا در استفاده دینامیک از DLL
    نوشته شده توسط یاسر احسانی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 مرداد 1383, 19:10 عصر
  4. خطا در استفاده از response.Redirect در asp
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1382, 12:23 عصر
  5. خطا در استفاده از کامپوننت
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 آذر 1382, 18:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •