نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال هگز روی پورت سریال

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    ارسال هگز روی پورت سریال

    سلام به همگی
    من میخام دیتای هگز روی پورت سریال ارسال کنم کسی میدونه چطور باید اینکارو بکنم
    تو سایت سرچ زدم جواب بدرد بخوری نگرفتم
    منتظر کمک دوستان هستم
    (راستی من vs2005 استفاده می کنم با فریم ورک compact frame work 2.0)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار yashar666
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    طهران
    پست
    332

    نقل قول: ارسال هگز رو ی پورت سریال

    خوب با سریال پورت(کامپوننت سریال پورت) بنویسید دیگه چیشو نیمی فهمی ؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    196

    نقل قول: ارسال هگز رو ی پورت سریال

                //02 00 06 33 93 67 B9 6F B4 A3
    byte[] commandNameHere = { 0x02, 0x00, 0x06, 0x33, 0x93, 0x67, 0xB9, 0x6F, 0xB4, 0xA3 };

    serialPort1.Write(commandNameHere, 0, commandNameHere.Length);

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: ارسال هگز رو ی پورت سریال

    ببینید من یه شرح ماجرا میدم قشنگ منظورمو میرسونم :
    من از پورت سریال دیتای هگز دریافت میکنم بر اساس این اطلاعات دریافتی من یه کاری انجام میدم و دستور جدید (یا کار جدید) را بوسیله هگز به پورت سریال می فرستم .
    حالا ، یه توضیحی داد مهندس خانی که این کارو انجام دادم
    ولی جواب نگرفتم

    این اطلاعات به صورت زیر می باشد
    10 94 2b 6a 33


    من میخام این اطلاعاتی رو که از پورت دریافت کردم روش تغییرات دادم و ارسال کنم ، سری بعد یه دیتا دیگه میاد که مسلما دیتای هگز ارسالی من هم تغییر میکنه
    این روشی که گفتید رو با متغییر بگید تا بشه هر بار اطلاعات جدید رو به پورت به صورت هگز ارسال کنم

    اگه توضیحات رو هم ، همراه با ارسال کد بگید ممنون میشم (سی رو تازه شروع کردم )
    پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی که میکنید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: ارسال هگز رو ی پورت سریال

    کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: ارسال هگز رو ی پورت سریال

    ایم موضوع مهمی هستاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا ؟
    چرا کسی جواب نمیده

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: ارسال هگز رو ی پورت سریال

    ببینید من یه شرح ماجرا میدم قشنگ منظورمو میرسونم :
    من از پورت سریال دیتای هگز دریافت میکنم بر اساس این اطلاعات دریافتی من یه کاری انجام میدم و دستور جدید (یا کار جدید) را بوسیله هگز به پورت سریال می فرستم .
    حالا ، یه توضیحی داد مهندس خانی که این کارو انجام دادم
    ولی جواب نگرفتم

    این اطلاعات به صورت زیر می باشد
    10 94 2b 6a 33


    من میخام این اطلاعاتی رو که از پورت دریافت کردم روش تغییرات دادم و ارسال کنم ، سری بعد یه دیتا دیگه میاد که مسلما دیتای هگز ارسالی من هم تغییر میکنه
    این روشی که گفتید رو با متغییر بگید تا بشه هر بار اطلاعات جدید رو به پورت به صورت هگز ارسال کنم

    اگه توضیحات رو هم ، همراه با ارسال کد بگید ممنون میشم (سی رو تازه شروع کردم )
    پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی که میکنید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: ارسال هگز رو ی پورت سریال

    کسی نیست ؟

تاپیک های مشابه

  1. ارسال و دریافت هگز روی پورت
    نوشته شده توسط omidan321 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 25 آبان 1392, 07:17 صبح
  2. سوال: ارسال داده به صورت زمان واقعی روی پورت سریال
    نوشته شده توسط majid zarei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 10:51 صبح
  3. ارسال مقدار هگز به پورت سریال
    نوشته شده توسط seniamail در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 شهریور 1389, 07:29 صبح
  4. دریافت و ارسال اطلاعات روی پورت USB
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 11:29 صبح
  5. خواندن و نشتن روی پورت سریال
    نوشته شده توسط m7802z در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1384, 21:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •