نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مجموعه و زیر مجموعه در لیست باز شو

  1. #1

    مجموعه و زیر مجموعه در لیست باز شو

    سلام و خسته نباشید
    لیست باز شو که همه می دونند چیه منظور تگ <select>

    اگه یه لیست باز شو داشته باشیم و یه جدول داشته باشیم با فیلد های
    id, parent_id,title چه طوری می شه داخل یه لیست باز شو این جوری مجموعه ها و زیر مجموعه ها را فراخونی کرد؟؟؟




    می دونم تابع بازگشتی می خواد و...
    من اینا پیدا کردم





    <?php

    mysql_connect("localhost",'root','usbw');
    mysql_select_db('test');
    // Get listing of base categories
    $sql="SELECT cat_id, cat_name FROM cat_table where cat_parent='0' ORDER BY cat_name asc";
    $basecat = mysql_query($sql) or die($sql);
    print"<select style='width: 400px;' name=\"category\">";
    while($cat_list=mysql_fetch_array($basecat)){
    if ($cat_list[0]==$cur_cat){$test= ' selected';}else{$test='';}
    print '<option value="'.$cat_list[0].'"'.$test.'>'.$cat_list[1].'</option>';
    sub_cat($cat_list[0]);// this calls the function for sub cats
    }
    print'</select>';
    // ************************************************** *********************
    // Sub-Category Function
    function sub_cat($cat_num){
    $subcat = mysql_query("SELECT cat_id, cat_name FROM cat_table where cat_parent='$cat_num' ORDER BY cat_name asc");
    while($sub_cat_list = mysql_fetch_array($subcat)){
    if ($sub_cat_list[0]==$cur_cat){$test=' selected';}else{$test='';}
    print '<option value="'.$sub_cat_list[0].'"'.$test.'>&nbsp;&nbsp;&nbsp;'.$sub_cat_list[1].'</option>';
    }
    }
    // ***********


    ?>








    ولی فقط یه زیر مجموعه را می ده


    اما یه کد نوشتم تویه کلاس و چک می کنه اگر پرنت از 0 بزرگتر باشه حلقه while اجرا شه که همتون استادین اما نمی دونم چرا حلقه بی نهایت می شه ؟؟!!!!!


    لطفا اگه می شه کد این رو بزارید من که هرچی می گردم نمی تونم پیدا کنم


    واقعا سرچ کردنم استادی می خواد


    راستی اگه بخواهیم عمق زیر مجموعه های را با خط فاصله عین شکل ایجاد کنیم باید چیکار کنیم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SadeghPro19
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    172

    نقل قول: مجموعه و زیر مجموعه در لیست باز شو

    من از این استفاده میکنم..البته این کد رو توی نت پیدا کردم و با کلی دردسر تونستم مشکلاتش رو برطرف کنم اما الان راحت میتونید ازش استفاده کنید..
    <?php
    mysql_connect("localhost",'root','usbw');
    mysql_select_db('test');

    $refs = array();
    $list = array();

    $query = mysql_query("SELECT * FROM table");
    while($data = mysql_fetch_array($query)) {
    $thisref = &$refs[ $data['id'] ];

    $thisref['parent_id'] = $data['parent_id'];
    $thisref['id'] = $data['id'];
    $thisref['title'] = $data['title'];

    if ($data['parent_id'] == 0) {
    $list[ $data['id'] ] = &$thisref;
    } else {
    $refs[ $data['parent_id'] ]['children'][ $data['id'] ] = &$thisref;
    }
    }
    function space($val){
    return str_repeat('┘--->&nbsp;',$val);
    }
    function cat($arr,$sp=0){
    $html = '';
    foreach ($arr as $v){
    if($v['parent_id']==0){
    $html .= '<option style="font-weight:bold;" value="'.$v['id'].'">'.$v['title'].'</option>'."\r\n";
    $sp=0;
    }else{
    $html .= '<option value="'.$v['id'].'">'.space($sp).$v['title'].'</option>'."\r\n";
    }
    if (array_key_exists('children', $v)){
    $html .= cat($v['children'], $sp+1);
    }
    }
    return $html;
    }

    // build the list and output it
    echo "<select style='width: 400px;' name=\"category\">";
    echo cat($list);
    echo '</select>';
    ?>

  3. #3

    نقل قول: مجموعه و زیر مجموعه در لیست باز شو

    ممنون از شما دوست عزیز کد بسیار جالب کار میکنه

    درخواستی دارم آیا برای شما امکان داره که یک توضیح مختصری بنویسید سپاسگذارم

    متغیر اشارگر $thisref و نیز خط 19 را اصلا متوجه نمی شم

تاپیک های مشابه

  1. تعریف لینکی که زیر مجموعه سایت خودم باز شود؟
    نوشته شده توسط hamidhmd در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1390, 23:48 عصر
  2. سوال در مورد مجموعه و زیر مجموعه....
    نوشته شده توسط BABANOEL در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 18 دی 1390, 22:36 عصر
  3. حرفه ای: قسمت مجموعه در زیر مجموعه برای ساختن موضوعات
    نوشته شده توسط armsoftpc در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1390, 00:37 صبح
  4. ساخت مجموعه و زیر مجموعه ها برای درج آگهی
    نوشته شده توسط saman.1001 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 17:29 عصر
  5. سوال: ایجاد مجموعه و زیر مجموعه در Sql 2005
    نوشته شده توسط L_eskandary در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 خرداد 1388, 23:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •