نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تبدیل Image به رشته و بالعکس (ذخیره و بازیابی)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,642

    Post تبدیل Image به رشته و بالعکس (ذخیره و بازیابی)

    کلاس StreamImage:

    Public Class StreamImage

    Shared Function FromString(ByVal Value$) As Image

    Dim M As IO.Stream, Img As Image

    M = New IO.MemoryStream(Convert.FromBase64String(Value))

    M.Position = 0

    Img = If(M Is Nothing, Nothing, Image.FromStream(M))

    M.Close

    Return Img

    End Function

    Shared Function FromFile$(ByVal file$)

    Return Convert.ToBase64String(IO.File.ReadAllBytes(file))

    End Function

    End Class



    Save Image To Text File:


    Dim StringStream$ = ""
    StringStream = StreamImage.FromFile("ImageFilePath")
    Io.File.WriteAllText("FilePath", StringStream)



    Load Image From Text File:


    Dim StringStrm$ = ""
    StringStrm = Io.File.ReadAllText("FilePath")
    PictureBox1.Image = StreamImage.FromString(StringStrm)
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : جمعه 13 دی 1392 در 19:01 عصر دلیل: ...

  2. #2

    نقل قول: تبدیل Image به رشته و بالعکس (ذخیره و بازیابی)

    چیز خوبیه ! مرسی این کارو من کرده بودم خواستم برا فایل صوتی هم بکنم که نتونستم شاید من بلد نبودم چطوری!

    ببینید همین کارو می تونید با فایلهای wav بکنید؟

  3. #3

    نقل قول: تبدیل Image به رشته و بالعکس (ذخیره و بازیابی)

    نقل قول نوشته شده توسط Omid.R.A.Candy مشاهده تاپیک
    چیز خوبیه ! مرسی این کارو من کرده بودم خواستم برا فایل صوتی هم بکنم که نتونستم شاید من بلد نبودم چطوری!

    ببینید همین کارو می تونید با فایلهای wav بکنید؟

    ' load file into a byte array
    Dim data As Byte() = File.ReadAllBytes(filename)
    ' convert the byte array to base64
    Dim str As String = Convert.ToBase64String(data)
    ' write the string to a file
    File.WriteAllText(newFilename, str)

  4. #4

    نقل قول: تبدیل Image به رشته و بالعکس (ذخیره و بازیابی)

    حالا چطوری دوباره فایل رو بسازیم و بخونیمش یا play اش کنیم؟

    تا ایجاش رو من قبلا رفته بودم.بعد از اینش رو نتونستم برم.بطور مثال ما یه فایل wav رو می خونیم و به صورت بایت در یه جایی ذخیرش می کنیم حالا چطوری کد زیر رو برای play کردنش کد نویسی کنیم؟


    My.Computer.Audio.Play("wav file will be here!", AudioPlayMode.Background)
    آخرین ویرایش به وسیله Omid.R.A.Candy : سه شنبه 02 مهر 1392 در 22:51 عصر

  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تبدیل Image به رشته و بالعکس (ذخیره و بازیابی)

    با سلام.
    شما فایل را به صورت رشته می خوانید و به Byte() تبدیل می کنید. از بایتهای به دست آمده یک MemoryStream ساخته و با استفاده از آن یک SoundPlayer. به این صورت:

    dim Player as new System.Media.SoundPlayer(new System.IO.MemoryStream(Convert.FromBase64(System.I O.File.ReadAllText(FileName))))
    Player.Play()
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  6. #6

    نقل قول: تبدیل Image به رشته و بالعکس (ذخیره و بازیابی)

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    با سلام.
    شما فایل را به صورت رشته می خوانید و به Byte() تبدیل می کنید. از بایتهای به دست آمده یک MemoryStream ساخته و با استفاده از آن یک SoundPlayer. به این صورت:

    dim Player as new System.Media.SoundPlayer(new System.IO.MemoryStream(Convert.FromBase64(System.I O.File.ReadAllText(FileName))))
    Player.Play()
    سلام

    با عرض معذرت خدمت استاد خودم:
    اولا ما فایل رو به صورت رشته نمی خونیم بلکه آدرس فایل رو می دیم سپس فایل به صورت بایت خوانده میشه.
    دوما وقتی این مجموعه آرایه ها خونده شدن و یا به عبارت صحیح تر تو حافظه تشکیل شدن اونها رو به یک آبجکت واحدی بنام ToBase64String می ریزیم.که معنا و مفهوم ToBase64String برای من گنگه اگه میشه در مورد ToBase64String بیشتر توضیح بدین.
    ثالثا کدهاتون خطا داره و برنامه اجرا نمیشه.
    رابعا من امدم و یک فایل wav رو به بایت تبدیل و سپس به ToBase64String تبدیل کرده و ب یک نامی و با پسوند txt ذخیرش کردم.و دیدم که حجم فایل تبدیلی wav بیشتر از حالت اصلیشه!!! برای کاهش حجم فایل txt چه باید کرد؟ من یه چیزی تو ذهنم هست ولی نمی دونم جواب میده یا نه؟! و یا اصلا چطوری کدش کنم و اون اینه که بایتهای خونده شده رو به هگزا تبدیل کنیم تا حجم فایل txt بیاد پایین.

  7. #7

    نقل قول: تبدیل Image به رشته و بالعکس (ذخیره و بازیابی)

    میشه یکی بگه دقیقا با این کد چی کار میشه کرد ؟؟؟!!!!

    من یه عکسو بهش دادم ; تبدیل کرد به یک یه text خیلی بزرگ ...

  8. #8
    کاربر جدید آواتار Code-up
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    شمـــــــــــال
    پست
    7

    نقل قول: تبدیل Image به رشته و بالعکس (ذخیره و بازیابی)

    سلام
    کاش میشد همین کدها رو در قالب یک مثال آماده تهیه می کردید تا برای ما آماتورها قابل تجزیه و تحلیل باشه.

  9. #9

    نقل قول: تبدیل Image به رشته و بالعکس (ذخیره و بازیابی)

    اساتید پس کجا هستن؟!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,642

    نقل قول: تبدیل Image به رشته و بالعکس (ذخیره و بازیابی)

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi.a.v مشاهده تاپیک
    میشه یکی بگه دقیقا با این کد چی کار میشه کرد ؟؟؟!!!!

    من یه عکسو بهش دادم ; تبدیل کرد به یک یه text خیلی بزرگ ...
    سلام مجدد. پس از قرن ها
    توی پست اول یک کلاس ساخته شده که می شه یک فایل تصویری رو به رشته تبدیل کرد و بعنوان رشته توی یک فایل متنی ازش استفاده کرد.
    حالا کاربردش چیه؟!
    زمانی هست که ما می خوایم یک فایل خروجی متنی (e.x: xml) برای ی نرم افزار داشته باشیم که بهمراه اطلاعات دیگه تصویر هم توی اون فایل خروجی داشته باشیم و مطمئنا باید بصورت رشته باشه، و این کلاس در این مورد می تونه به ما کمک کنه.
    و همینطور برای جاسازی تصویر در تگ Img از سند HTML که این دومیه کاربرد بیشتری داره:
    نمونه: https://www.w3docs.com/snippets/html...s-in-html.html
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : یک شنبه 22 خرداد 1401 در 22:28 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,642

    نقل قول: تبدیل Image به رشته و بالعکس (ذخیره و بازیابی)

    نقل قول نوشته شده توسط Omid.R.A.Candy مشاهده تاپیک
    سلام

    من امدم و یک فایل wav رو به بایت تبدیل و سپس به ToBase64String تبدیل کرده و ب یک نامی و با پسوند txt ذخیرش کردم.و دیدم که حجم فایل تبدیلی wav بیشتر از حالت اصلیشه!!! برای کاهش حجم فایل txt چه باید کرد؟ من یه چیزی تو ذهنم هست ولی نمی دونم جواب میده یا نه؟! و یا اصلا چطوری کدش کنم و اون اینه که بایتهای خونده شده رو به هگزا تبدیل کنیم تا حجم فایل txt بیاد پایین.
    شما هر جور تبدیلی داشته باشی بالاخره حجم فایل ایجاد شده بیشتر از حجم فایل اصلی می شه.
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : یک شنبه 27 فروردین 1402 در 17:01 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1390, 10:23 صبح
  2. سوال: مشکل در تبدیل رشته های فارسی ذخیره شده
    نوشته شده توسط pbiuki630 در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 آذر 1389, 12:31 عصر
  3. ذخیره و بازیابی image در Database
    نوشته شده توسط komail_sh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1387, 08:38 صبح
  4. تبدیل Image به Byte[]
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 09:11 صبح
  5. چگونگی چک کردن قابل تبدیل بودن یک رشته توسط strtodate به نوع date؟
    نوشته شده توسط oghab در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 23:47 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •