نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارتباط دیتابیس با جاوا تحت دسک تاپ

  1. #1

    ارتباط دیتابیس با جاوا تحت دسک تاپ

    با سلام خدمت شما عزیزان

    درصورتیکه بخواهم جاوا را با دیتابیس ارتباط دهم، بایستی چه کاری انجام دهم ؟ لطفاً به من توضیح دهید.

    از چه دیتا بیسی استفاده کنم خوبه؟!
    آیا MySQL خوبه؟!

  2. #2

    نقل قول: ارتباط دیتابیس با جاوا تحت دسک تاپ

    نقل قول نوشته شده توسط lmaghsoodi مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما عزیزان

    درصورتیکه بخواهم جاوا را با دیتابیس ارتباط دهم، بایستی چه کاری انجام دهم ؟ لطفاً به من توضیح دهید.

    از چه دیتا بیسی استفاده کنم خوبه؟!
    آیا MySQL خوبه؟!
    سلام
    برای connect شدن به هر database ای شما باید موارد زیر رو بدونید
    1) ابزاری برای برقراری ارتباط بین java application و data base وجود دارد به نام JDBC Driver که این ابزار در واقع مجموعه ای از interface ها بود کع توسط شرکت sun طراحی شد و شرکت های سازنده database برای برقراری ارتباط جاوا با محصول خودشون (data base) اومدن این interface هارو implement کردن که شما باید این رو داشته باشد مثلا اگه میخواهید به sql server وصل بشید باید از سایت microsoft برید jdbc driver رو دانلود کنید یا اگه میخواهید به اوراکل وصل بشید از سایت اوراکل jdbc driver رو دانلود کنید.
    2) JDBC driver به پروژتون اضافه کنید.
    3) JDBC driver رو از روی هارد load کنید رو ram
    4) به data base خودتون و مخزن مورد نظر connection ایجاد کنید.
    5)با استفاده از از Statement دستورات خود را اجرا کنید.
    6) نتایج دستورات را با Resultset دریافت کنید.
    7) Statement , Connection رو ببندید.

    مثال زیر برای وصل شدن به اوراکل :


    class Test {
    public Test()throws Exception{
    Class.forName("oracle.jdbc.driver.OracleDriver"); // jdbc driver load to ram;
    Connection connection = DriverManager.getConnection("jdbc:oracle:thin:@loc alhost:1521:orcl","username","password"); //create connection
    PreparedStatement preparedStatement = connection.prepareStatement("select * from person"); // create statement;
    ResultSet resultSet = preparedStatement.executeQuery(); //execute query;
    preparedStatement.close();
    connection.close();

    }
    }




    بازم اگه متوجه نشدی بپرس توضیح بدم ببخشید بد توضیح دادم دیگه تایپ کردن سخته... اینجا بهتر توضیح داده و کامل http://www.tutorialspoint.com/jdbc/
    موفق باشی دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یادگیری کدام قسمت جاوا برای برنامه نویسی دسک تاپ
    نوشته شده توسط lmaghsoodi در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1392, 13:48 عصر
  2. من میخوام یه دیتابیس بسازم که تحت شبکه کار کنه کمک...
    نوشته شده توسط Typisch_VB6 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مهر 1389, 18:29 عصر
  3. نوشتن بر روی دسک تاپ
    نوشته شده توسط mehrzad007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 28 فروردین 1383, 10:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •