نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال: چه طور عکس موجود فرم خود را در گزارشگیری نشان دهیم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadreza0123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مازندران - قائمشهر
    پست
    132

    سوال: چه طور عکس موجود فرم خود را در گزارشگیری نشان دهیم

    سلام به دوستان


    میخواستم عکسی که در فرمم در imageBox هست را در استیمول و گزارشم نشون بدم

    توجه کنید که من در دیتابیش خودم و در جدولم آدرس عکس ذخیره میشه و از طریق آدرس در image box خودم نشون میدم

    الان کدی رو میخوام برای اینکه عکس را وارد گزارش کند

    خواهشا همراش یه توضیح فارسی بدید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    528

    نقل قول: سوال: چه طور عکس موجود فرم خود را در گزارشگیری نشان دهیم

    سلام!
    همونجوری که بقیه اطلاعات رو میبری توی استیمول!
    فقط با این تفاوت که نوع فیلد رو در استیمول image در نظر بگیر!
    همین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammadreza0123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مازندران - قائمشهر
    پست
    132

    نقل قول: سوال: چه طور عکس موجود فرم خود را در گزارشگیری نشان دهیم

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    سلام!
    همونجوری که بقیه اطلاعات رو میبری توی استیمول!
    فقط با این تفاوت که نوع فیلد رو در استیمول image در نظر بگیر!
    همین


    الان باید بخندیم


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: سوال: چه طور عکس موجود فرم خود را در گزارشگیری نشان دهیم

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadreza0123 مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان


    میخواستم عکسی که در فرمم در imageBox هست را در استیمول و گزارشم نشون بدم

    توجه کنید که من در دیتابیش خودم و در جدولم آدرس عکس ذخیره میشه و از طریق آدرس در image box خودم نشون میدم

    الان کدی رو میخوام برای اینکه عکس را وارد گزارش کند

    خواهشا همراش یه توضیح فارسی بدید
    در قسمت طراحی گزارشتون یه کنترل از نوع image قرار دهید و اگه خواستید یک نام بخصوص برایش اختصاص بدین:
    33311.jpg

    در سمت برنامه بعد از اینکه عکسی رو که از بانک هست رو در پیکچر باکس فراخوانی کردید ، در رویداد کلیک باتن گزارش با یه خط کد می تونین عکس موجود در پیکچر باکس رو به کنترل image موجود در گزارشتون پاس بدین:

    (report.GetComponentByName("Image1") as StiImage).Image = bmp; 


    به این شکل :

     Image bmp = null;
    byte[] buf = (byte[])cmd.ExecuteScalar();
    con.Close();
    bmp = Image.FromStream(new System.IO.MemoryStream(buf));
    StiReport report = new StiReport();
    report.Load("reportall.mrt");
    report.Compile();
    (report.GetComponentByName("Image1") as StiImage).Image = bmp;
    report.Render();
    report.Design();
    report.Show();

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نمایش عکس موجود در دیتابیس بر روی فرم
    نوشته شده توسط M.Soroor در بخش VB.NET
    پاسخ: 25
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اسفند 1386, 17:22 عصر
  2. سوال درباره نمایش عکس
    نوشته شده توسط mohammad68 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 13:09 عصر
  3. عکس از فرم غیر فعال ( خیلی فوری )
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 اسفند 1383, 08:23 صبح
  4. transparent کردن عکس روی فرم
    نوشته شده توسط majid_afra222 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1383, 07:30 صبح
  5. سوال : چطوری میشه منوی سیستمی فرم رو ظاهر کرد؟
    نوشته شده توسط حامد مصافی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1383, 14:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •