نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ذخیره کردن نام کاربری و رمز عبور

  1. #1

    Question ذخیره کردن نام کاربری و رمز عبور

    سلام دوستان یک سوال داشتم چطوری تو ویژوال بیسیک میشه نام کاربری و رمز عبور رو ذخیره کرد؟ (مثل مرورگرها که نام کاربری و رمز عبور رو میزنی و می گه ذخیره کنم - ذخیره که کردی دفعه بعد اومدی خودش یوزر و پس رو داده و فقط باید اتصال بزنی) البته با کنترل چک باکس




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,403

    نقل قول: ذخیره کردن نام کاربری و رمز عبور

    وقتی برای اولین بار وارد میشی یک msgbox بزار اگر OK رو فشار داد کاربر بیا شما رمز رو در یک فایل نگهداری کن و در لود برنامه رمز رو در تکست مربوطه قرار بده مرورگر ها هم از کوکی ها برای اینکار استفاده می کنن .

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن نام کاربری و رمز عبور
    نوشته شده توسط syasamboo3 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 تیر 1395, 15:41 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 09:29 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1387, 18:45 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 23:18 عصر
  5. ساختن کانکشن در VB و قرار دادن نام کاربری و رمز عبور
    نوشته شده توسط be_kh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1384, 17:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •