نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با طراحی منو با bootstrap

  1. #1

    مشکل با طراحی منو با bootstrap

    سلام دوستان
    من این منو را با bootstrap درست کردم
    اما نمی دونم چرا کار نمی کنه

    <html>
    <head>

    <meta name="Viewport" content="Width=device-eidth, initial-scale=1.0">
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/bootstrap.min.css">
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/bootstrap-responsive.min.css">
    <script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/bootstrap.min.js" ></script>
    </head>
    <body>



    <div class="btn-group">
    <button data-toggle="dropdown" class="btn btn-primary dropdown-toggle">Action <span class="caret"></span></button>
    <ul class="dropdown-menu">
    <li><a href="#">Action</a></li>
    <li><a href="#">Another action</a></li>
    <li><a href="#">Something else here</a></li>
    <li class="divider"></li>
    <li><a href="#">Separated link</a></li>
    </ul>
    </div>

    <script>
    $('.dropdown-toggle').dropdown('toggle');
    </script>



    </body>
    </style>

    این هم دمو آنلاین
    http://honer.ir/test/menu/
    و این هم یکی دیگه
    http://honer.ir/test/menu/index1.php
    کد های css اجرا می شه اما جاوا و جی کوئری اجرا نمی شه
    باید چی کار کنم؟ فایل های جاوا و جی کوئری هر دو در صفحه بارگزاری می شه
    آخرین ویرایش به وسیله padidehco : سه شنبه 02 مهر 1392 در 22:38 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل با طراحی منو با bootstrap

    شاید بخاطر اینه که jquery که استفاده میکنید قدیمیه ....

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: مشکل با طراحی منو با bootstrap

    دوست عزیز ادرس هایی که دادی درست نیست 404 میده
    بهتره اول ادرس ها رو درست کنی تا خودم چند تست و تغییر بزنم بگم
    اما این موارد رو چک کن :
    1- در سایت مرجع ببین سلکتور رو باید روی کدوم عنصر بزنی اینجا روی کلاس dropdown-toggle هست ممکنه جاش استباه باشه
    2- اطمینان کامل از لود شدن همه فایل ها
    3-برسی نسخه jQ (اگر در سایت مرجع این پیشنهاد شده مشکلی نداره)
    4- تست کردن با دادن ای دی به المان مورد نظر و انتخاب با سلکتور ای دی

    توجه اگر کوچکترین خطایی در فایل ها باشد ادامه بعد از رخ دادن ان خطا اجرا نمی شود
    مثلا ممکن است غیر عدم هنگام مشاهده فایل ها کاراکتری حذف یا درج شود.
    این موردم برسی کنید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در طراحی زیر منو... فوری
    نوشته شده توسط mahlake در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 28 شهریور 1392, 16:40 عصر
  2. مبتدی: مشکل در طراحی تیتر منو
    نوشته شده توسط mahdioo12194 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 15:07 عصر
  3. سوال: مشکل در طراحی منو
    نوشته شده توسط exlord در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 شهریور 1390, 02:08 صبح
  4. مشکل در طراحی منو
    نوشته شده توسط m0rteza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 دی 1387, 12:12 عصر
  5. طراحی منو
    نوشته شده توسط molaei در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مرداد 1383, 07:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •