نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل کار نکردن capcha در php

  1. #1

    مشکل کار نکردن capcha در php

    سلام برنامه نویسان php
    من این کد برای ساخت کپچا ساده استفاده کردم ولی کار نمی کنه نمی دونم چرا

    <?php
    $md=md5(microtime() * mktime());
    $string=substr($md,0,5);
    $capcha=imagecreatefrompng('./capcha.png');
    $blank=imagecolorallocate($capcha,0,0,0);
    $line=imagecolorallocate($capcha,233,239,239);
    imageline($capcha,0,0,39,29,$line);
    imageline($capcha,40,0,64,29,$line);
    imagestring($capcha,10,20,10,$string,$blank);
    header('Content-type:image/png');
    imagepng($capcha);
    ?>

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    91

    نقل قول: مشکل کار نکردن capcha در php

    سلام
    کد مشکل نداره. فایل عکس با فرمت png با اسم capcha.png کنار فایل php گذاشتید ؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل کار نکردن capcha در php

    اره امتحان کردم ولی کار نکرد
    می شه برام درست کنید در این تاپیک بفرستید؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    91

    نقل قول: مشکل کار نکردن capcha در php

    من دقیقا همین کد استفاده کردم.
    توی صفحه کد دیگه ای دارید ؟
    خطای که می ده چی هست ؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل کار نکردن capcha در php

    خطا نمیده فقط عکس نشون نمی ده نمی دونم چرا
    آخرین ویرایش به وسیله danial.saeedi : چهارشنبه 03 مهر 1392 در 17:24 عصر دلیل: اشتباه نوشتاری

  6. #6

    نقل قول: مشکل کار نکردن capcha در php

    هیچ کی نی کمکم کنه

  7. #7

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 07:23 صبح

  8. #8

    نقل قول: مشکل کار نکردن capcha در php

    امتحان کردم به جای time،mktime قرار دادم بازم درست نشد اینم از کد

    $md=md5(microtime() * time());
    $string=substr($md,0,5);
    $capcha=imagecreatefrompng("./capcha.png");
    $blank=imagecolorallocate($capcha,0,0,0);
    $line=imagecolorallocate($capcha,233,239,239);
    imageline($capcha,0,0,39,29,$line);
    imageline($capcha,40,0,64,29,$line);
    imagestring($capcha,10,20,10,$string,$blank);
    header("Content-type:image/png");
    imagepng($capcha);

    header رو برداشتم این ارور رو داد اینگار همه کد ها مشکل داشت


    Warning: imagecreatefrompng(./capcha.png): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\capcha\capcha.php on line 4

    Warning: imagecolorallocate() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\capcha\capcha.php on line 5

    Warning: imagecolorallocate() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\capcha\capcha.php on line 6

    Warning: imageline() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\capcha\capcha.php on line 7

    Warning: imageline() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\capcha\capcha.php on line 8

    Warning: imagestring() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\capcha\capcha.php on line 9

    Warning: imagepng() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\capcha\capcha.php on line 11

  9. #9

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 07:22 صبح

  10. #10

    نقل قول: مشکل کار نکردن capcha در php

    اها درست شد دستون درد نکنه خیلی ممنون

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: مشکل کار نکردن URL Routing در هاست
    نوشته شده توسط amir_h251 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1392, 15:44 عصر
  2. مشکل کار نکردن دستور header
    نوشته شده توسط soroush.elec در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 18 آذر 1391, 12:34 عصر
  3. مبتدی: مشکل کار نکردن اینتر
    نوشته شده توسط mf4arman24 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1391, 21:10 عصر
  4. سوال: حل مشکل کار نکردن FileUpload در UpdatePanel ؟؟؟
    نوشته شده توسط moslem.hady در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1390, 10:52 صبح
  5. سوال: مشکل کار نکردن رویداد یک کنترل
    نوشته شده توسط صادق صدقی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1388, 17:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •