نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: یه سوال--مبحث MDI

  1. #1

    Question یه سوال--مبحث MDI




    Form Form2 = new Form();
    Form2.MdiParent = this;
    Form2.Text = "lavendar Flowers";
    Form2.Show();




    من کد بالا رو تو یه پنجره از نوع MDI ریختم(اسم فرم پدر: Form1---اسم فرمی که میخواد بچه بشه:Form2---)....حالا من دو سه تا کنترل داخل فرم2 میزارم ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم کنترل های مورد نظر که ایجاد کردم نیست؟

  2. #2

    نقل قول: یه سوال--مبحث MDI

    کسی نیست؟سوالش فکر نکنم سخت باشه.

  3. #3

    نقل قول: یه سوال--مبحث MDI

    كجا اون كنترلا رو گزاشتي
    با كد گزاشتي؟

  4. #4

    نقل قول: یه سوال--مبحث MDI

    کنترل ها رو داخل فرم پسر گزاشتم دیگه----فرم ها رو از تول باکس انتخاب کردم و ریختم توش

  5. #5

    نقل قول: یه سوال--مبحث MDI

    خب اين كد رو بايد عوض كني
    Form Form2 = new Form();

    بجاي Form اسم اون فرمي كه طراحي كردي بزار مثلا From2 يا Form3
    ميشه
    FormName Form2 = new FormName();

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار behzadkhatari
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ایران
    سن
    36
    پست
    225

    نقل قول: یه سوال--مبحث MDI

    دوست عریز شما نباید از نوع Form شی ایجاد کنید. مثلا اگر نام فرم فرزند شما Form2 باشه کد به این شکل میشه:


    Form2 frm= new Form2 ();
    frm.MdiParent = this;
    frm.Text = "lavendar Flowers";
    frm.Show();

  7. #7

    نقل قول: یه سوال--مبحث MDI

    دمت گرم درست شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد MDI Form ها
    نوشته شده توسط golagha_program در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 شهریور 1385, 11:09 صبح
  2. یه سوال در مورد فرم های MDI
    نوشته شده توسط sadegi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1384, 01:50 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1383, 07:23 صبح
  4. یه سوال درباره برنامه های MDI
    نوشته شده توسط Moharram در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1383, 02:38 صبح
  5. سوال : پایان یک مبحث ؟
    نوشته شده توسط mohammad javad pishvaei در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 دی 1382, 00:59 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •